3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Samen met onze auto adviseur Simon Kopinsky hier naartoe gegaan. Er hoefde eigenlijk niemand bij te komen, want Simon weet de weg. Gino sloot aan , een zeer vriendelijke man.Hij liet ons rustig onze gang gaan, zonder opdringen. Iets wat wij persoonlijk erg prettig vinden. Proerit gemaakt en meteen daarna een Kia Picanto gekocht. Deze was gelukkig op voorraad, dus twee later al op te halen. Aflevering keurig door Gino gedaan, met een leuk presentje erbij. Leuk bedrijf!

• Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijke medewerkers, goede uitleg over de KIA private lease, de verkoper nam echt de tijd om alles goed uit te leggen. Snelle levering van de auto, TOP service in alles.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig en aandacht voor de mensen. Auto was niet zo netjes schoongemaakt, veel vegen en zwarte strepen in de dorpels en waar de voeten geplaatst worden. Wit kalk achtige substantie aan de achterzijde bijrijders stoel en het plafon.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een slechte ervaring bij fiat, Amsterdam Zuid-Oost, in Hoofddorp terecht gekomen. Prima, snel en vakkundig geholpen door Danny Castricum. Top verkoper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf altijd tevreden en vriendelijke verkopers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk, duidelijk uitgelegd. Zeer tevreden!

2 sterren: slechter dan verwacht

prima en vriendelijke service

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nieuwe fiat gekocht bij aflevering mooie strik op de motorkap leuk gedaan. Uitleg goed geregeld ben er blij mee,dat wordt veel rijplezier. Mer vriendelijke groet, Dini Huurman

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service aardige medewerker en verstand van zaken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige customerservice.Vooral Paul(algemeen manager) en Gino(verkoper)waren top notch in service

Top bedrijf

Snelle en duidelijke service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanwege een nieuwe baan hadden wij op zéér korte termijn een tweede auto nodig. Door de inzet van het team van Vaneman Hoofddorp konden we tijdig over onze private lease Picanto beschikken. Top!

prettig en ontspannen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima dealer, zowel bij verkoop als bij de werkplaats. Altijd prettig en goed geholpen. Geven goed advies en bij vragen wordt direct gereageerd. Kortom een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb zaken gedaan met Rick Brugman, net als 5 jaar geleden. De ontvangst bij de receptie was prettig. Er werd gelijk gezorgd voor iets te drinken en Rick attent maken op mijn aanwezigheid. Rick nam alle tijd en moeite om dingen uit te leggen of uit te zoeken voor mij. Hij is makkelijk bereikbaar via What\'s App of neemt zelf initiatief om telefonisch contact op te nemen. De onderhandelingen komen redelijk transparant over, een logische zakelijke terughoudendheid daarin in acht genomen. Rick dacht mee met waar mijn wensen lagen en gaf even de ruimte voor overleg met mijn partner en om de zaak nog eens goed te overdenken, toen ik daar om vroeg. Al met al is alles in goed overleg afgehandeld. Om mij even voor te stellen aan één van de monteurs vond ik een beetje overdreven. Ik hoef echt geen persoonlijk contact met degene die mijn auto in onderhoud zal gaan nemen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben altijd zeer tevreden bij een bezoek bij Vaneman of in Hoofddorp of Amsterdam Zuid Oost.Alle personeel is heel vriendelijk en zeer behulpzaam.Ben in bezit van mijn tweede Kia en ben zeer blij met mijn Kia Picanto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ging voor Fiat 500 XL Kijken en kwam met Reault Captur naar buiten. Verkoper wist goed in te spelen op onze wensen top

Fantastische service, zeer gastvriendelijk

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Uitermate slechte service, vanaf dat ik auto gekocht heb. Moet 7 dagen wachten op nieuwe winterband en dus 7 dagen op reservewiel rijden! Op zaterdag werd nog gezegd dat maandagmiddag de verwachting was dat wiel werd vervangen. Moet steeds zelf bellen wat de . status is. Het werd dus vrijdag. Belachelijk

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Van de week even langsgegaan omdat we niet meer tevreden zijn met onze huidige dealer. Bij binnenkomst werden we hartelijk welkom geheten en kregen we rustig de kans om even rond te kijken. Had vervolgens paar vragen over verschillende modellen en private lease opties. Daar werd snel en helder antwoord op gegeven. Ik raakte in gesprek over een nieuw model en zonder erom te hoeven vragen werd me een proefrit aangeboden. Niets te gek hier! Vriendelijke en humoristische medewerkers die écht wat voor de klant overhebben, lekkere koffie en prima showroom met mooie merken! Voor mijn zoontje werd nog een Abarth gestart omdat hij het geluid graag wilde horen :) Prettige sfeer, denk dat ik mijn nieuwe dealer gevonden heb!

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heel fijn gesprek gehad (met Jeroen) over de voorgenomen aanschaf van een Kia Niro (EV). Ik hoop echt dat we zaken gaan doen. Dit bedrijf voelt als een warme jas; klantvriendelijkheid betekent er echt wat.

• Service N.v.t.

Klokkenbergweg 15