Onze ervaring met Frank Vaneman te Hoofddorp is uitstekend, zeer professioneel en vakkundig. Ik kan niet anders zeggen maar ze zullen er alles aan doen om de klant tegemoet te komen en tevreden te houden. De Alfa Mito rijdt geweldig en voldoet helemaal aan onze verwachting. Edwin, Jan en Glenn nog bedankt voor de ondersteuning en goede service !
Ik heb kort geleden probleem gehad met mijn Lancia, koppeling was stuk. als fiat garage ben ik naar vaneman amsterdam zuid gegaan. Ze vroegen 2400 € om te repareren. Ik heb hem uiteindelijk bij euromaster laten repareren voor 600 €. Ik heb vandaag de leen auto bij vaneman teruggebracht, tot mijn ongenoegen hebben ze mij 65 € inspectie kosten laten betalen van een auto die niet gerepareerd is door hun. Hoe kan dat als euromaster 600 € vraagt en vaneman 2400€ ? lijk me absurd. ik ga geen auto meer kopen bij hun,
Verkoper was afgeleid, onvriendelijk en weinig hulpvaardig. Ik besteed mijn geld liever bij iemand anders
Contact gehad met Rick Brugman, over een Kia picanto. Er werd zeer goed meegedacht, een nette inruilprijs geboden bovendien werd er snel geantwoord op alle vragen. Nog niet tot een aankoop overgegaan door de geringe opties maar zullen zeker terug komen bij Vaneman. Daarnaast wordt er nog gekeken naar een ander passende occasions komende periode. Dit is nog eens een service! Rick bedankt!
De auto gebracht voor kleine beurt . Wij werden te woord gestaan door service medewerker Zakaria Bensalem Bokhari . Zo hoor je geholpen te worden .. vriendelijk en accuraat ... klasse 👍🏻
Niet klantvriendelijk en slechte service. Afspraak voor proefrit gemaakt. Auto was schijnbaar van collega en lag vol met blikjes en persoonlijke spullen en was niet schoongemaakt. Bij terugkomst gaan zitten voor maken offerte. Verkoper zei vrijwel direct geen zin te hebben om meerdere offertes voor ons op te stellen.... Het betrof een auto voor mijn vrouw en verkoper gaf vrijwel geen antwoorden op haar vragem. Ik moest het opzoeken in de brochure. Ons zien ze niet meer terug helaas.
Als zeer goed service gericht auto werd opgehaald
Is alweer een maand geleden. Er is toen een compleet nieuw motorblok ingebouwd, onder garantie! Het originele blok, was intern beschadigd. Op enig moment is het warm gelopen,waardoor zuigers, cilinders, koppakking,enz. onherstelbaar beschadigd waren! Nieuwe motor rijdt weer als een \'\'trein\'\'! Chapou,voor de monteurs, en natuurlijk voor Marcel Maat ,voor de inzet!
Beste, De dealer nam de tijd om mij en mijn auto te helpen en deskundig (onderhoud) advies te geven over mijn auto. Mijn volgende auto schaf ik zeker aan bij Vaneman. Groeten, Chris van Velden
top service
heel goed
Nieuwe Niro zeer tevreden
Er was een foutje gemaakt met de bestelde auto niet de schuld van Vaneman maar dit heeft Vaneman perfect op gelost, door een andere auto te leveren geen 2016 maar een 2017 ook nog een duurdere versie voor bijna de zelfde prijs. Wat een perfecte service.
Ik werd geholpen door Maurice Nederstigt die ondanks de drukte in de showroom de tijd voor mij nam. Ik wilde mijn fiat inruilen voor een cabrio. Deskundig werd mij uit gelegd wat de voordelen zijn maar ook de nadelen. Geen irritante verkoop praatjes maar recht door zee en eerlijkheid. Zeer tevreden rij ik nu in fiat cabrio, service is uitstekend, bij aflevering zeer duidelijke uitleg over de auto. Kortom Vaneman Amsterdam Z/O is nu mijn dealer!!
We waren voor de 1ste x bij kia vaneman. Wij werden heel,prettig geholpen door Glenn. Een fijne verkoper die rustig de tijd voor je neemt en goed met je mee denkt. Zeker niet opdringerig wat we erg fijn vonden..
Zoals beloofd zou ik de afloop met het voorraam vermelden, en Ik moet zeggen dat de heer Dirk van Kampen echt een man van zijn woord is en het uitstekend heeft opgelost en ook vond ik het heel aangenaam en zeer vriendelijk hoe wij zijn ontvangen en geholpen door Marcel service-balie. Wij hopen dan ook heel lang plezier te hebben van deze aankoop bij Vaneman Zuidoost
Ik heb een fiat panda gekocht bij Vaneman, een occasion. De verkoper Mike heeft ons fantastisch geholpen en ondanks dat het nog niet hoefde een nieuwe distributiesnaar en waterpomp erin laten zetten. Na een paar weken kwam ik er achter dat er een scheur zat in de luchtfilterslang en die werd direct vervangen. Gewoon zonder problemen.
Wat een geweldige service, kwam voor een update van de navigatie en werd door chauffeur Harry met een eigen Vaneman shuttle service naar kantoor gebracht. Super!!
Vorige week mijn tweede nieuwe Kia Rio gekocht. Heel prettig zaken doen met verkoper Serge Booms. Heb al vijf jaar ervaring wat betreft service aan de Kia Rio. Echt top en vooral dankzij Marcel Maat de spil achter de balie! Kortom, een top dealer!!!!!
Klokkenbergweg 15
1101 AK Amsterdam