Top bedrijf in 1 woord

Vandaag mijn auto opgehaald in Hoofddorp. Ben er zeer tevreden mee. Heel vriendelijke en correcte service, met bijzondere dank aan Daan.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Geen antwoord op mijn mail nav klacht in auto

Heb nav van een ronkend geluid in de auto. Dit laten onderzoeken . Naar aan leiding hiervan zou het linker voorwiel lager versleten zijn. En is verwisseld €600+ . Echter de klacht zit nog steeds in de auto. Getracht via mail ( Ben op vakantie) dit kenbaar te maken aan de garage. Echter geen antwoord ontvangen Hoe het euvel wordt opgelost. Ben erg teleurgesteld in deze. Heb het idee dat ik niet de juiste klant ben. Met vriendelijke groet L.S.L. Piepers Klant bij Vaneman Hoofddorp

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Óók de 5e KIA is weer een feest

Wij zijn twee zeer tevreden KIA klanten. Na 2 Sportages, een kleinere auto gekocht de Stonic, was een prima auto, maar toch iets te klein. Deze week onze nieuwe aankoop opgehaald de Niro hibrid. Wat een aanwinst, wat een auto, mooie kleur en voldoet aan onze wensen. En de service is door de jaren heen altijd zeer goed geweest, zo ook de dag na ophalen, hadden we problemen met de trekhaak. Op naar de KIA en Marcel Maat heeft ons direct geholpen. Onze dank aan Alexander en Marcel

Top service!

Super mooie auto gekocht. Geholpen door Mark, echt een vriendelijke man! Aanrader!!!

Zoals het hoort!

Vriendelijk personeel en goede uitleg en service.

IK VIND HET GEWELDIG!!!

Ik ben ben extreem tevreden! Ik heb een Kia Picanto private lease. De verkoper heeft mij goed geleid door alle opties en keuzes. Heeft alles goed uitgelegd en mij geholpen om de beste auto en overeenkomst te kiezen voor wat ik nodig heb. Blij met de auto! Blij met de service! Blij met Vaneman!

• Reden bezoek: N.v.t.

Direct goed geregeld!

Afgelopen vrijdag mijn nieuwe Kia Picanto X-Line opgehaald bij Frank Vaneman in Amsterdam Zuid-Oost. Na een eerdere aanschaf van een Fiat 500X weer besloten terug te gaan naar deze dealer aangezien ik altijd erg prettig geholpen ben. Ook deze keer weer keurig geholpen door verkoopadviseur Ramon. Het financiële deel lag iets ingewikkelder dan normaalgesproken waardoor alles iets meer tijd koste. Maar uiteindelijk is alles goedgekomen en is de auto binnen 2 weken keurig gepoetst afgeleverd. Tot nu toe erg tevreden over de auto en uiteraard Kia Frank Vaneman en verkoopadviseur Ramon.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Vriendelijk, eerlijk en goede service

Mooie auto online zien staan, tijdens de Corona maatregelen een afspraak kunnen maken, welke ook goed was geregeld. Later is de auto nog even terug geweest voor een klein herstel. Keurig geholpen en goede service!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Er is een goede sfeer voelde me op mijn gemak daar

Goede sfeer er werd de tijd genomen en wat er gedaan moest worden aan de auto is gedaan en de afleverling van de auto was goed de auto zag er netjes uit en ik ben er blij mee .

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Hallo allemaal Op 13-4-2021 heb ik een review geschreven over mijn Mercedes 500s en de Bovag garantie van Vaneman Deze review wil ik graag herzien Na het plaatsen van mijn review werd ik gebeld en werd de situatie uitgelegd en het bleek dus een grote mis communicatie probleem te zijn ik ben gelijk uitgenodigd om de auto te brengen en te laten repareren dus ik was blij verrast dat Mark ( medewerker Vaneman) na een uurtje met sleutels kwam van een Kia seed en ik te horen kreeg dat die reparatie niet gelijk kon worden uitgevoerd en deze auto kosteloos konden gebruiken tot de auto klaar was Nou dat had ik nog nooit meegemaakt dus TOP De reparatie duurde wel langer dan verwacht maar dat was geen probleem want ik kon gewoon in de Kia naar mijn werk Inmiddels is de Mercedes perfect gerepareerd en rijdt hij als nooit tevoren Dus bij deze Vaneman is zijn woord nagekomen en top service geleverd Nogmaals bedankt voor de goede zorgen Anetta kedzior

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

top

keurig geholpen door Ramon en daarna alles netjes afgehandeld.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Nieuwe kia stonic gekocht.

Fijne nieuwe auto. Perfect geholpen door Mark.

Geweldig!

Snel en goed geholpen!

Great Service!!!

Highly recommended to go with the KIA brand with Frank Vaneman. On Saturday we picked up a new Sorento. Since from the beginning when we first time saw the car and having the test drive, we were really excited and the service was amazing. Delivery was on time, we were receiving updates during the waiting process, etc. Great delivery and good explanation. Very satisfied. I would recommend Frank Vaneman to everyone! Regards, Dom

Geweldige service!!

In 1 woord TOP. Super geholpen door Mark Rijser. Vanaf het moment dat ik interesse in een auto toonde, tot de verkoop geweldig geholpen. Mark was rustig, geduldig, bood de juiste hulp, voorzag me van de juiste info en heeft alles super netjes afgehandeld (tot het afleveren aan huis van de auto). Daarnaast is Mark een zeer prettig persoon in de communicatie en iemand die oprechte interesse toont en met je meedenkt. Op basis van mijn ervaring(en) zou ik Frank Vaneman aan éénieder aanbevelen!

• Reden bezoek: N.v.t.

Zeeer fijn en professioneel geholpen

Ben wezen kijken en heel netjes en accuraat geholpen door Marc Fijne verkoper die voor alles rustig de tijd heeft genomen Duidelijke uitleg over de auto zelf al met al wat mij betreft een aanrader

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Zeer prettige kennismaking met Mark en Kia Vaneman.

Je mening over een autobedrijf wordt gevormd door de verkoper. Met hem of haar ga je aan de slag. Ik had contact met Mark en hij blijkt op een zeer prettige manier overtuigend te zijn. De auto die hij mij aan beveelde overtrof al mijn verwachtingen. De verkoper was fijn om mee om te gaan en hij was zeer goed op de hoogte. Ik ben heel erg blij met mijn Kia Niro. Ik hoop dat dit een voorbode is voor mijn toekomstige contact met Kia Vaneman Hoofddorp. Ton

Zeer hulpvaardig en deskundig

Erg blij met de service van Mark bij aanschaf van nieuwe (gebruikte) Kia. Helder, oprecht en met kennis van zaken.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Bovag garantie doen ze niet aan

Leuke Mercedes s500 gekocht met Bovag garantie maar toen na 2 maanden een motor storingslampje ging branden gaven ze niet thuis ik heb de auto laten uitlezen en de diagnose was dat de distributie ketting versleten was dit heb ik gemeld per email maar geen reactie toenemen maand later de verkoper Martin gebeld en die melde dat ze er mee bezig waren dus ik geduldig wachten op een berichtje maar tot nu toe niets meer gehoord en de garantie is nu verlopen dus ja als dat DE BOVAG GARANTIE IS VAN VANEMAN ??? Dan weet ik dat dat beter kan Mvg Anetta Kedzior

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Slecht ervaring met los onderdeel

Onderdeel wat op voorraad was besteld op 25-3-2021 en betaald op 26-3-2021.Na zelf bellen kreeg ik te horen dat deze pas op 1-4-2021 is verzonden per post door afdeling onderdelen. Tevens kon men niet aangeven wanneer ik het onderdeel binnen zou ontvangen. In deze tijd kan je voor 23:00 een onderdeel bestellen en morgen in huis. Kortom dit duurt wel erg lang.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek: Aankoop en/of accessoires

spijt dat ik hier een auto heb gekocht.

Er zijn ons werkzaamheden belooft bij aflevering die gewoonweg niet zijn opgepakt, dat maakt het erg zuur dat we hier een auto hebben aangeschaft.

Hele goede service!

Ik ben door verkoper Dirk heel goed geholpen! Enige minpuntje is dat de eerste offerte voor de Rio wat hoog was. Toen ik met een offerte van andere dealer kwam ging hij ook in prijs omlaag, zodat ik 'm hier dichtbij mijn huis kon bestellen, hier heb ik zeker geen spijt van. Dirk wist dat de gele Rio mijn 1e eigen auto was en hij nam bij de aflevering dan ook ruim de tijd om alles uit te leggen, want er zitten nogal wat knopjes in de auto... Ook het kenteken op de zelfgekochte fietsendrager monteren was geen enkel probleem. Toen de 13-polige stekker van de fietsendrager niet paste in de 13-polige trekhaak werd er als service een verloopstukje gegeven, helemaal top! Ik heb de auto vrijdag kunnen ophalen en ik ben vandaag gebeld of ik nog vragen had. Wat kan je nog meer wensen voor service? Dit weekend heb ik er meteen al wat mee gereden en de Rio rijdt heerlijk! Op naar mooie autovakanties zodra de wereld weer open gaat!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Prima geholpen door Norbert.

Vrijdag 2 april nieuwe Niro opgehaald. Prima aflevering en goede uitleg. Dik tevreden.

Alles perfect

Goede service en erg vriendelijk geholpen

Helemaal top

Gewoon niks erover te vertelen. Dan dat ik vaneman en 10 geef