Komen hun afspraken niet na, zeer amateuristisch gestuntel.

5 auto's gekocht . Keer op keer herkansing, en dan nog behandeld worden als een of andere sappie. Toen het nog Van Kouwen was, washet een prima zaak, 1e 2 auto's gekocht. Toen werd het Vaneman, vanaf dat moment drama

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

De eerste KIA is boven verwachting

Na jaren FIAT rijden voor het eerst een ander merk. De Niro Hybrid is ruim, zuinig, heeft een hoge instap, rijdt comfortabel en heeft een enorme standaarduitrusting: uitermate tevreden en Daan Vaneman heeft prima zijn best gedaan om een nieuwe klant te winnen.

• Service N.v.t.

leuke mensen , goed geregeld

17 maart 2021 mijn Kia E Niro opgehaald , prima uitleg gehad , allen zijn de sleutels van mijn wielmoeren nog even spoorloos , wordt vast opgelost , ik heb er alle vertrouwen in.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

hartelijk, deskundig en goed bereikbaar

Het was even wachten op onze nieuwe Kia Niro, maar dan heb je ook wat. Prima geinformeerd en geholpen. Leuke en spontane aflevering. Ook direct verzekerd bij Vaneman verzekeringen, scheelde zeker 10% op onze oude verzekering.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Kia Stonic bought from Vaneman, great experience!

I bought my Kia Stonic mid-hybrid car from Vaneman and I had the best experience! Ramon, the dealer, is a very nice person, always available, who picked up all of our requests about the car, the contract, even the parking and the taxes. The car was available at the dealer, so it took us only a week to make the deal with them. The service was impeccable, they even arranged for us to uncover the car from a red drape..! I absolutely recommend this auto dealer to anyone who's interested in buying a Kia car in the Netherlands.

Zeer prettig geholpen ,met complimenten voor Ralph

zeer positief

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Perfecte aflevering,goede uitleg,zeer bekwaam personeel. Al met al zeer tevreden,perfecte auto dus... IK HEB EEN KLIK MET....... EEN KIA STONIC0

Prima service, klantgericht

Nieuwe Kia e-Niro 64kWh ExecutiveLine , Zeer prettig en vakkundig geholpen door Dirk v/d Wal.

Heel prettig

Het bedrijf en de medewerkers deden erg hun best om alles goed te doen. Ik heb het contact en de koop van mijn nieuwe auto als heel prettig ervaren. Niets was teveel. Ik vond het ook fijn dat de auto die ik inruilde niet werd afgekraakt, maar dat er gezegd werd dat hij er netjes uit zag. Mijn nieuwe auto stond keurig klaar en alle afspraken zijn nagekomen. De medewerkers zijn heel vriendelijk. Daan nam ook echt de tijd voor ons. Kortom, een prettige ervaring.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Prima contact en goed geholpen

De nieuwe auto die is afgeleverd verschilde iets met de auto die gepresenteerd is en waarin we een proefrit hebben gereden. Dit was even een teleurstelling maar kan ( tegen een meerprijs met korting) opgelost worden.

Prima service o.a. door Edwin Meijer

Verkoper Dirk v.d. Wal heeft mij professioneel en uiterst vriendelijk geholpen bij de aanschaf van een andere auto.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Uitstekende service

Graag wil ik Ralph Manders nogmaals bedanken voor de geweldige manier waarop hij mij aan mijn nieuwe auto heeft geholpen. Hij heeft mij het gevoel gegeven dat ik een prima deal heb gemaakt, wat aangeeft dat hij een hele goede verkoper is. Ook bij de aflevering heeft hij mij uitstekend geholpen met het installeren van o.a. De diverse apps. Jan Wiepking

Geweldige ervaring koop Abarth 695 Cabrio uit 2017

Vandaag is mijn Fiat Abarth 695 C afgeleverd, fijn en prima geregeld! Koop proces zeer professioneel en tijd, aandacht voor en uitstekende communicatie met de klant. Deal redelijk snel gesloten en Martin (Sales) en Jeroen (Service Afd.) hebben prima bijgestaan, geassisteerd en uitstekend afgeleverd. Dat heb ik ook wel eens anders gezien. Vaneman is alle gemaakte afspraken volledig nagekomen en zelfs zijn door mij gekochte winterbanden kosteloos onder de auto gezet! Geweldig. Een Vaneman fan en nieuwe vaste klant! Bedankt en groet aan het Vaneman Team, Paul

Apart

Ja apart dat kan je best wel zeggen als je de nieuwe auto op de parkeerplaats voor de deur in ontvangst mag nemen. Toch heeft de dealer de auto super netjes afgeleverd. Zelfs de banden waren gepoetst. We hebben nog niet veel kilometers gereden omdat het slechte weer spelbreker was. Nu heb ik gelukkig wel wat meer tijd gehad om het enorme handleiding door te lezen. Dat mag echt wel wat kleiner en simpeler worden. We popelen nu om met de NIRO opstap te gaan nu het weer wat beter wordt.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Goede service en mooie auto

Net 2e Kia gekocht. Prima verkopers en prima servicd

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

We kwamen een proefrit maken met 2e hands maar zagen in de showroom een auto staan met onze kleur en een mooie korting, dus we besloten deze nieuwe aan te schaffen. Erg leuk ontvangen en geapt met Marc. Bedankt voor de service.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

3 maanden terug eerste auto gekocht bij Vaneman Hoofddorp. Auto online gekocht en eigen auto ingeruild. Overleg via Mark liep uitstekend. Mark denkt goed mee en reageert erg snel op mail/whatsapp. Kortgeleden nog een auto online gekocht. Wederom werd alles goed geregeld. Auto werd netjes thuis afgeleverd.

Een uitstekend autobedrijf

Ik ben erg tevreden met mijn auto. De aflevering was prima verzorgd en coronaproof.

Prima service, zeer klantgericht

Bij de aankoop van de nieuwe Kia Stonic zeer prettig geholpen door Dhr R. Manders. Alle vragen kundig beantwoord en wagen is door de LockDown thuis afgeleverd. Alle tijd om, de voor ons nieuwe wagen, uit te leggen. Goed initiatief de financiële samenwerking met de Clinic Clowns. Na 2 dagen gebeld door Dhr R. Manders om te vragen of alles naar wens is.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Prima, prettige verkoper (Mark) prima afleverering

Tijdens de bandenwissel op 30 dec proefgereden met een Kia Cee'd Sportwagon. 1.6 en 1.0. Na het proefrijden besloten huidige Pikanto in te ruilen voor de KIA Cee'd 1.0 120 PK. Mede door de goede service in de garage en de prettige verkoper (Mark). Auto afgeleverd op 15 januari top service dus.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Fijne ervaring bij een vertrouwd adres

Recent heb ik voor de tweede keer een Fiat 500 gekocht bij Norbert Hattink van Frank Vaneman. Het voelt vertrouwd en prettig. Norbert kan heel goed inschatten wat ik wil en komt dan ook met de juiste voorstellen. Was allemaal snel geregeld en ik rijd weer heerlijk in mijn nieuwe Fiat!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goede service en klant gericht.

Vanwege goede service en klantgerichtheid, ben ik terug geweest om weer een nieuwe auto bij ze te kopen.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Prima service en zeer prettige verkoper

Prima service en zeer prettige verkoper Bij aankoop van nieuwe ceed sw heel prettig en deskundig geholpen. De auto bevalt mijn prima en de service bij aflevering door Vaneman was ook goed. Alle vragen die ik had zijn deskundig beantwoord.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Als er iets is met de auto weten ze altijd wel een oplossing voor het probleem en als je de auto onderhoudt heeft gehad ziet de auto er altijd weer netjes en schoon uit.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Nieuwe Kia Niro hier gekocht de auto bevalt mijn prima en de service bij Frank Vaneman was ook goed met alle vragen die ik had zijn prima beantwoord.

Klokkenbergweg 15

1101 AK Amsterdam