ik kwam binnen met het idee om te Priveteleasen maar na duidelijke uitleg toch gekozen voor financiering. tot op het laatste moment zeer betrokken geweest met de aanvraag en ook nu als ik een vraag heb kan ik gewoon terecht bij Mark Rijser echt een Top medewerker bij Vaneman.
bij binnen komst in de showroom werd ik direct op een prettige manier benaderd . daarna goed ingelicht over de verschillende auto,s die in de showroom stonden .de keuze viel op ke Kia Niro e . de auto kwam 2 weken eerder dan gepland dat is altijd fijn . werd uitgenodigd om de auto in ontvangst te nemen en ook dat was een zeer prettige ervaring . alles werd rustig uitgelegd als we nog iets tegen kwamen konden we altijd bellen . na 2 dagen werden wij gebeld of de auto helemaal naar wens was door de verkoper .
De onderhandeling van de verkoop van mijn in te ruilen Niro alsmede aankoop van een nieuwe Niro verliep op een prettige en rustige manier. Ramon nam de tijd om voor beide partijen tot een acceptabele deal te komen. Ook vond er een heldere overdracht plaats van de nieuwe Niro
Prima aflevering van de Kia Stonic (automaat) met heldere uitleg.
Vrijdag 6 november jl mijn Proceed opgehaald bij Vaneman in Hoofddorp. Aflevering was perfect! Een dikke pluim voor Norbert Hattink! Vriendelijke en vakbewame verkoper.
Heel fijn geholpen door Dirk Van der Wal, Goede deskundigheid van de auto’s die ze verkopen en die wij gekocht hebben, snelle levertijd van de auto ivb vakantie
Na verkoop van onze VW California T5 camper gingen we kijken bij Kia dealer in Hoofddorp. Ik wilde de nieuwe Rio maar mijn vrouw wilde hoger zitten en zo kwamen we op de Stonic. De kleur was nog even een puntje. Maar we kwamen er samen uit. Dank aan Mark in Hoofddorp en Alexander in Amsterdam.(lekkere koffie) Eerst 300km staan nu op de teller en is nog wel wennen. Jammer dat de passagiers stoel niet in hoogte verstelbaar is en we missen de stoel verwarming. Klein puntje was ook dat de Navigatie niet uptodate was, maar wordt opgelost. Hopen op een fijne relatie, maar denk dat het zal gaan lukken. Tot nu toe fijn geholpen. Vandaag de Kiapas ontvangen dat is ook gaaf van Kia.veel voordeel. Iedereen bedankt op naar veilige km met onze eerste Kia Ton
Na onze Toyota Verso ingeruild te hebben voor een Mazda bij Mark Rijser ,wilden wij terug komen om 2 kleine auto's in te ruilen voor een nieuwere kleine auto. Geslaagd met een Kia Venca. Top auto maar niet geschikt voor kleine stukjes rijden, dan slurpt hij te veel benzine. Tot mijn schande na 3 mnd weer terug naar Mark Rijser om de auto terug te brengen en te kijken voor een andere auto. Mark, wat ben ik en onze dochter blij met de Hyundai i10. Wat ben jij aardig en je let op de details. Nieuwe mat besteld die versleten was, hadden wij nog niet eens gezien. Super verkoper , want wij wilden nooit meer een ander merk auto dan een Toyota!! Gr. Ron en Mary Coppens
Onze nw Kia (lease) opgehaald, bij autodealer Vaneman. Het is onze eerste auto. Als je binnen komt word je vriendelijk ontvangen met een lekker kop koffie. We zijn verder heel vriendelijk geholpen door Ramon, duidelijke uitleg over de hele gang van zaken. Toen de dag daar was stond onze nw bolide onder een rode hoes, echt een leuk moment om de auto te onthullen. Ramon, bedankt voor alles. Dealer Vaneman op de Klokkenbergweg is een echte aanrader. Ze krijgen van ons een 10 met een griffel.
De sevice was uitstekend en ook de uitleg was heel goed. Voor Roman stond de klant als eerst . dat vind ik een goed eigenschap en ook dat hij heel helder(transparant) is naar de klanten toe.
Zeer onpersoonlijk, geen onderhoud meer in Aalsmeer, veel te druk in Hoofddorp. Ik ga voortaan naar een andere Aasmeerse garage.
De vertrouwenwekkende manier waarop ik geholpen ben door Mark RIjser bij het zoeken van een occasion is voor mij doorslaggevend geweest om in zee te gaan met deze dealer. Ik ben erin geslaagd om hierdoor een prima Kia Picanto te kopen bij Vaneman Hoofddorp. Een 'klein probleempje' is naar mijn volle tevredenheid door Mark opgelost.
na een impulsieve aankoop en toch wel slechte ervaring bij een andere garage weer terug naar een fiat 500 ging eigenlijk alleen ff kijken maar werd super geholpen door mark rijser en zonder mij onder druk te zetten heb ik toch een andere fiat gekocht hij is super aardig, rustig , vriendelijk, en eerlijke verkoper !!!hij geeft vertrouwen ! goede deal gesloten en ben super blij met met mijn nieuwe fiat bedankt mark !! ed bakvis
Mijn ervaring is dat ik een goed vertrouwen in deze garage heb gekregen. Ik ben zeer tevreden.
Great in explaining details , prompt follow ups . Overall Great customer care !!!
Vrijdag 18 september ging ik even een kijkje nemen bij Vaneman Hoofddorp. Ik ben 72 jaar en wist eigenlijk niet wat ik wilde, door de geweldige hulp en meedenken van Mark en Dirk heb ik nu een super auto! Fiat 500 X. Ik ben er enorm blij mee dus nogmaals hartelijk bedankt! Anneke Konst, Hoofddorp.
Ben zeer tevreden over mijn aankoop. Ik was op zoek naar een Fiat124 Spider en heb deze gevonden bij Fiat dealer Frank Vaneman. De occasion uit 2018 met amper een kilometer op de teller en de kleur exterieur en interieur precies waar ik op zoek naar was. Ik kon heel snel een afspraak maken voor een proefrit. Werd eerlijk en uitgebreid te woord gestaan door Alexander van Heijningen die mij goed informeerde over de status van de auto. Beslissing snel gemaakt na enige onderhandeling en aankoopcontract snel opgesteld. Service bij aankoop, maar nog belangrijker bij uitlevering auto was perfect. Bedankt en keep it up!
Wij komen al jaren bij Vaneman en het is altijd goed. Fijne en persoonlijke service! Hele vriendelijke medewerkers. Kortom; top!
HEB EEN KIA X CEED PHEV GEKOCHT. UITLEG OVER PRE SALE EN AFTER SALE SERVICE WAS UITSTEKEND.
We zijn door Michiel van Kalmthout op een zeer prettige manier geholpen. Ongedwongen en professioneel. Nooit een onprettig gevoel gehad, zowel niet tijdens ons oriënterende bezoek en de uiteindelijke aanschaf van de auto. Bij het eerste bezoek zorgde hij ervoor dat we toch een proefrit konden maken, terwijl de auto op dat moment niet aanwezig was. Bij de oplevering heeft hij duidelijk uitleg gegeven over de auto. We raden de vestiging in Amsterdam van harte aan.
Ik ben er super goed geholpen. Hele aardige mensen. Kan er alleen maar heel erg positief over zijn.
Mark heeft mij vanaf het begin super goed benaderd en behandeld. Zodat we samen tot een geweldige deal zijn gekomen!!
Dirk heeft me eerlijk behandeld en verteld waar het op staat. Na de aankoop van de auto heb ik bij de aflevering een uitgebreide uitleg gehad en ben ik met alle benodigdheden de weg op gestuurd. Ik ben erg tevreden met de wijze waarop Vaneman gehandeld heeft. Mijn complimenten voor Dirk en zijn team.
zo als het hoort
Afgelopen maandag mijn nieuwe auto opgehaald bij de garage. Eerst de vorige auto ingeleverd en daarna de nieuwe opgehaald. Ook bij mij kwam de Fiat 500 Hybrid met een mooie roze strik vanuit de kelder omhoog gereden. Omdat ik hiervoor ook een Fiat 500 had hoefde er niet veel uitgelegd te worden. De service en de vriendelijkheid was perfect. Bedankt hiervoor en de eerste fijne kilometers zitten er al weer op.
Klokkenbergweg 15
1101 AK Amsterdam