Fijne mensen die me helpen.
Goede ervaring met Abswoude de enige opmerking is dat er helaas bij het via Internet boeken geen melding wordt gemaakt dat er tegenwoordig een gratis leenauto is.
Prettig en goed
Gastvrij, meedenkend, to-the-point.
Vriendelijke medewerkers Ben tevreden Zeer tevreden Erg tevreden.
Het personeel is vriendelijk en hebben kennis van zaken. Het enige wat ik \" jammer\" vind is dat ik speciaal langs kom om een afspraak te maken voor een 20.000 km beurt met een geluidsklacht over de stabilisator stang dat deze een piepend geluid maakt. De medewerker van de werkplaats receptie is meegelopen en heeft mijn klacht genoteerd. Tijdens de 20k km beurt werd ik gebeld dat mijn klacht onder Nissan garantie valt maar dat hiervoor een aparte afspraak gemaakt moet worden. Ik snap dat de medewerker niet gelijk onder de auto kruipt om te zien wat er aan de hand is, maar aangezien het onder Nissan garantie valt is het wellicht een bekend probleem. De medewerker had proactief wellicht de klacht kunnen aanmelden zodat alles in 1x afgehandeld had kunnen worden ipv een nieuwe afspraak. Maar voor de rest goede service, vriendelijk & vakkundig personeel en een net bedrijf.
Correcte/vriendelijke houding t.o.v. de klant. De werkzaamheden worden vooraf besproken met de te verwachten prijs. Ondanks de toezegging werd ik helaas niet teruggebeld om de onderdelen te vervangen die eerder besteld moesten worden. Zelf voor de 2e keer gebeld en toen werd dit direct opgelost. (schoonheidsfoutje)
Wij zijn tevreden, alle afspraken en onderhout gaat naar behoren.
prime bedrijf, mijn opmerking over een spanrol die bij 17000 km het al begaf is keurig afgehandeld doormiddel van een terugbetaling.
Goed geholpen.
Nieuw gekochte auto in onderhoud sinds 2010. Apk en jaarlijks onderhoud volgens afspraak.
Vriendelijke ontvangst, goede communicatie, vakkundig advies.
Ik heb een lease auto die bij jullie voor onderhoud loopt. en heb hier goede ervaringen mee.
Gravendijckseweg 61 91
2201 DH Noordwijk