Best wel goed.
Zeer prettige menseniet die er werken met ervaring en heel professioneel
Goede ervaring maar helaas \' verrast\' door de mededeling dat mijn distributieriem aan vervanging toe is Mijn fiat heeft nog geen 30.000 km gereden en ik heb in 5 jaar al veel onserhoudskosten gehad ( ook al nieuwe remschijven )
Heel tevreden ,alleen erg teleur gesteld over het stofzuigen ik had zelf ook de voormatjes kunnen uitkloppen achter en de laadbak is niets aangedaan.en dan voor zo n bedrag was een heel klein beetje service wel op zijn plaats geweest.
Er was een actie waarbij je een camera kreeg bij de winitercheck. Ik heb vervolgens een onderhoudsbeurt laten doen. Ik vroeg nog of de wintercheck erbij zat, dit was inderdaad zo. Bij de betaling werd gezegd dat de wintercheck erbij in zat. Toen ik vroeg naar de camera zeiden ze dat ik dan nog even 40 euro moest afrekenen voor de wintercheck om de camera te kunnen krijgen. Ik vind dit een rare gang van zaken. Verder had ik de dag na het onderhoud problemen met de auto. Hij kwam amper vooruit. Mijn vader heeft dit toen verholpen. Ik heb wel nog even gebeld om te vragen wat het kon zijn. Ik werd goed geholpen aan de telefoon door iemand van de werkplaats. Hij zei dat als het niet goed voelde, ik gewoon langs kon komen. Een aantal dagen later werd ik gebeld door de receptie om te vragen wat ik van de service vond. Ik vertelde haar ook dat ik het niet zo fijn vond dat de auto een mankementje had na de beurt. Zij zei direct dat dat niet door de beurt kwam en dat dat altijd kan gebeuren als je er niet zo veel mee rijdt. Dit sloeg niet op mijn verhaal en ik vond het geen aardige reactie van jullie mevrouw van de receptie. Zij liet mij niet uitpraten, maar vertelde gelijk dat het niet aan de beurt kon liggen. Dit ben ik niet van jullie gewend! Ik ben juist bij jullie in Noordwijk voor mijn onderhoud omdat ik jullie altijd zo klantvriendelijk vind/vond. Dit heeft mij nu aan het twijfelen gebracht om dichterbij te zoeken..
Bij alle garages hetzelfde liedje. Er stond een rekening op voor ruitenwisservloeistof. Die houd ik altijd zelf bij en zat vol bij het brengen van de wagen. Het bedrag werd verwijderd, maar was toch opgevoerd geweest, terwijl er geen druppel bij gedaan was. Wat moet ik dan gaan denken over de andere opgevoerde bedragen, die ik niet kan controleren. Zeg het maar.
nette ontvangst en afhandeling
Aardige ontvangst. Prettige sfeer in de showroom. Behulpzame mensen. Echter thuisgekomen valt het geleverde iedere keer weer tegen. B.v. 20000 km beurt. Onderweg naar huis komt melding in display van auto dat onderhoud nodig is. Gebeld met garage. Moet daarvoor terugkomen. B.v. afgelopen vrijdag (2-12) gekomen voor winterbanden. Prima geholpen. Thuisgekomen blijken dit in de ANWB test de meest slechte banden te zijn. (Lichte tekortkomingen op droog wegdek en op ijs. Zwak op sneeuw en ronduit slecht op nat wegdek). Ik zit nu de komende 4 a 5 jaar met onveilige winterbanden.
ervaringen zijn al jaren prima!
Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk, zeker bij onderhoud en schadeherstel.
Netjes, vriendelijk, goed geholpen.
Erg goed bedrijf met goede communicatie
Prettige omgang, goede service en nazorg. Ik ben zeer tevreden!
Gravendijckseweg 61 91
2201 DH Noordwijk