Afspraken zijn duidelijk, worden goed geregeld en nagekomen. Transparante werkwijze. Praktisch alles is bespreekbaar.
Mijn auto wordt grondig op alle denkbare punten gecontroleerd en waar nodig hersteld. Bijzonder prettig vind ik dat na het onderhoud het interieur wordt gereinigd en dat dan ook nog de wasstraat volgt: schoon van binnen en van buiten.. Een andere pluspunt is de mobilteitsservice. Samengevat: ik ben erg tevreden.
Kan altijd snel terecht. En word altijd snel geholpen!
Geen klachten, ben tevreden.
Het APK-rapport niet meegegeven. Voor het aandraaien van een moer van de accuklem wordt €12,- gerekend. Op die opmerking wordt niet gereageerd. Er was geen leenauto ter beschikking.
Op donderdagavond kunnen brengen, vrijdagmiddag weer opgehaald alles uitgevoerd zoals gewenst en voor het afgesproken bedrag
Trekhaak gemonteerd, alles keurig gedaan... netjes
Al jaren lang gedegen vakwerk en een hoog service niveau!
vriendelijke ontvangst, korte wachttijd, prima leenfiets.
Er is geen informatie bekend over de gebruikte materialen merk type i.v.m. prijs kwaliteit van de materialen?
Goed contact
Goede service en een correcte prijs
Ben erg tevreden met service....
Heel goed geholpen in zeer korte tijd
Storing netjes en vakkundig gerepareerd. Goed geinformeerd over probleem en kosten.
prettig geholpen en goed op de hoogte gehouden van de reparaties en financien
Prima montage van een afneembare trekhaak. Zou perfect zijn als er een korte uitleg was gegeven over de afneem- en aanhaak procedure.
Goed ontvangen en de tijd van de banden wissel was correct
Heel goede snelle en correcte service
Goede professionele en klantgerichte bedrijfsvoering en een prima kwaliteit-prijs verhouding.
Er wordt bijzonder goed opgelet, ook de kleinste details worden waargenomen. Een garage om aan te bevelen
I have been a customer of Abswoude BV for 17 years and have been consistently pleased by the service level provided.
Goed ontvangst duidelijke uitleg.
Gravendijckseweg 61 91
2201 DH Noordwijk