Keurig en net vriendfelijke behandeling en uitleg.
Stond een elektriese fiets voor me klaar SUPER.
Uitstekend. Vriendelijk. Behulpzaam en begripvol
Positief, prettig en deskundig
Schrok van de prijs
Plezierig korrekt
Altijd zeer tevrede,
Ik breng mijn auto minstens een keer per jaar voor onderhoud en APK. Tot nu toe alle geleverde diensten zijn naar tevredenheid verlopen. Ik vind dat deze diensten in vergelijking met andere garages wel aan de dure kant is.
Zijn uitstekend
Zeer tevreden over de dealer. Keurig overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Alles bij elkaar toch een behoorlijke rekening. Kabelboom vervangen voor derde remlicht, toch vreemd dat dit niet onder de FIAT garantieregeling valt, auto is 2 jaar oud.
100 0/0 tevreden de bereidwilligheid en de duidelijke info was top alleen maar komplimenten
Ik ben heel tevreden zoals ik ontvangen word en een rustige uitleg krijg over de beurt en wat het eventueel gaat kosten. De wasbeurt van mijn auto als service stel ik zeer op prijs
Zeer ontevreden.
De auto werd woensdag gebracht voor een apk en het vervangen van de uitlaat. Ipv dezelfde dag kon hij pas een dag later opgehaald worden. Bij het afrekenen was de rekening € 300,- hoger dan eerst was opgegeven, er bleek een fout in het computerprogramma te zitten. Dit is wel opgelost door een beetje korting te geven, maar na enig uitzoeken bleek dat we eigenlijk nog €100,00 te veel hebben betaald. Omdat er niet goed gecommuniceerd was over de prijs hadden jullie het bedrag met maar 10% mogen verhogen. Dit is niet gebeurd. Eenmaal thuis donderdag avond wilde de auto niet starten. Vrijdag teruggegaan, na anderhalf uur te horen gekregen dat jullie het niet konden vinden, maar dat het niet jullie schuld was. (Vind ik erg knap aangezien jullie het niet konden vinden) Er was geen geschikte vervangende auto en het is nu woensdag en ipv dat jullie contact met ons opnemen moeten wij jullie steeds bellen om te horen te krijgen dat er nog niet naar gekeken is.
goed!
prima, netjes, transparant