Kwaliteit is goed en informatie duidelijk. Hier heb ik een stuk betere indruk van dan het reeds gesloten filiaal in Heerlen. Tip is wel om te zorgen voor een betere ontvangst. Hier wordt weinig aandacht aan gegeven.
mijn dank aan de medewerkers van de garage Auto Biermans. zeer zorgvuldig , zeer bekwaam
op zich prima, alleen de verhuizing: 12 uur thuis vertrokken, APK'tje, 3 uur thuis
Ik ben niet op de zaak geweest , maar ben telefonisch goed geholpen
Op zich was de rekening correct en heb ik 'm zonder meer betaald. Ik kan echter merken dat ik de Fiat niet bij u gekocht heb want dan zou de rekening minder hoog zijn geweest? Door overmacht van uw kant had u geen Panda voor mij toen ik 'm nodig had en had ik deze noodgedwongen elders moeten kopen. Het viel me niet mee als jarenlange trouwe klant dit te moeten ervaren. Vriendelijk groetend, Alard J.M. van Leth.
Zie boven
De telefonische bereikbaarheid kan beter. Bij contact uiterst vriendelijk en meedenkend. Goede informatie over de prijs en overleg over beurt en reparatie.
Ondanks de noodzakelijke corona-maatregelen toch een prettig verblijf bij een vertrouwde dealer.
Biermans in Berg en Terblijt geeft bij onderhoudsbeurten vooraf advies en maakt een vaste prijsafspraak. Vervolgens wordt alles conform afspraak uitgevoerd en afgerekend, zonder verrassingen. Enige punt van kritiek is de standaardprijs die door Fiat voor een 60.000 km van een Fiat 500 in rekening wordt gebracht. Die is aan de hoge kant.
Goed geholpen! Mooie aanbieding!
Ben tevreden over de wijze van afspraak maken, inleveren voertuig, ophalen voertuig, bekwaamheid en correctheid personeel Biermans.
Een lekker bakje koffie.
Professionele hulp gehad
Volgens afspraak werkzaamheden in het kader van een beurt van de auto verricht! Daarnaast meedenkend! Ook de vriendelijkheid en interesse. Zoals gewoonlijk wéér tevreden over Auto Biermans B.V.
Vandaag na vier jaar weer een nieuwe Volvo opgehaald. Zoals ik van Volvo Biermans gewend ben was alles weer tot in de perfectie geregeld. Hartelijk dank en dan met name aan Patrick Nijholt waar mee het altijd fijn is zaken te doen.
Elk bezoek tevreden klant
Zie hierboven.
service zeer goed
Goede uitleg
ondanks volgeboekt toch nog snel even een APK uitgevoerd om niet het risico van een boete te lopen voor het niet tijdig uitvoeren van de jaarlijkse APK keuring van mijn Fiat 500.
Er is deskundig uitgelegd wat er gerepareerd moest worden en door het meerwerk kreeg ik snel een leenauto ter beschikking.
Goede service en snelle oplossing. Zonder problemen ook een leen auto gekregen.
Auto ging voor APK. Kosten bleken hoger ivm vervanging diverse onderdelen. Dit is tusssentijds correct gecommuniceerd en we zijn hierin goed geadviseerd. Dus goed gevoel ondanks de hogere kosten.
Rijksweg 24
6325 AE Berg en Terblijt