Beter kan het niet ,de service is goed !!!!!
Snel en goed geholpen
Zeer vak bekwaam, behulpzaam en vriendelijk personeel!!!!!!!!!!!
auto opgehaald en weer thuis gebracht
tevreden over mijn servicebeurt bij de fiat garage biermans Heerlen
Tot nu toe goed
Na de aankoop van een camper in juni 2019 moest ik op zoek naar een Fiat garage ergens dicht bij huis, voor regulier onderhoud en APK. Dat is nu dus mooi geregeld.
Zoals vertrouwd probleemloos en alles in goed overleg.
Is in orde goede dienstverlening
PRIMA SERVICE. Kunt u mijn email adres wijzigen naar [email protected]
Zie boven
Prettige ontvangst door Etienne aan de balie. Grote beurt aan de fiat 500 vol passie uitgevoerd door Marcel. Aanvullende werkzaamheden snel en correct afgehandeld. Nieuwe APK ontvangen. E.e.a. volgens verwachtingspatroon, waarvoor dank.
perfecte service en lekkere koffie
Goede uitleg. Vriendelijke behandeling. In éen woord: uitstekend.
Ik werd goed en vriendelijk geholpen, ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt
Klantgerichte service
Goede uitleg gekregen over private lease en financieringsmogelijkheden. Goede uitleg bij de verschillende auto's Dit heeft geholpen om een snelle keuze te maken
Het is fijn dat de opdracht, een beurt en keuring, goed zijn uitgevoerd maar ook advies wordt gegeven wat waarschijnlijk volgend jaar aan onkosten c.q. Reparaties kunnen ontstaan. Je bent dan goed voorbereid voor een eventuele besluitvorming.
Helaas is het jammer dat zowel de monteur, de receptionist als magazijnmedewerker geen goedemorgen zeggen bij binnenkomst en sterker nog niet eens vragen of ze je kunnen helpen. De aflevering van de auto was snel duidelijk geen omslachtig gedoe, heel prettig!
Na kleine beurt van mijn panda 7_TDL 17 is gebleken dat ik een storing krijg inde ontsteking en ik nooit problemen heb gehad en u nu een toevoeging aan de moter olie hebt gedaan dat had ook gevraagd en gekunt toen ik de auto afleverde voor een de buurt had mij een bedrag van 42.35 euro gespaard en dan blijkt nog dat ik nog nooit een keuring heb betaald bij een beurt bij Welling Suzuki hiermee heb ik de grieven aan u geschreven met vriendelijke groeten Hameleers
Helaas probleem niet in een keer verholpen. Maar alle vertrouwen erin dat het nu wel opgelost is
Idem
goed en vriendelijk goed advies ivm E10 benzine