prima overleg en uitleg en de eventuele kosten
lekke band verwisseld met behulp van fiat pechhulp. door garage biermans nieuwe ban besteld en dag erna verwisseld
was daar om de auto te laten keuren en heb verder niks slechts te melden daarover
Kundig en vriendelijk personeel, kwalitatief hoogstaand werk geleverd, en dat alles in een gemoedelijke en "thuis"-voelende sfeer.
Zeer deskundig, en zeer klantvriendelijk bedrijf!
Mijn Fiat 500S moest voor de jaarbeurt en de APK naar de garage. De opgave van kosten van de jaarbeurt werden bij het maken van de afspraak al doorgegeven. APK en vervangende auto waren inclusief. Fiatje loopt merkbaar weer lekkerder zonder gedoe en zonder extra kosten. Eigenlijk zoals het altijd gaat. Top.
Goede service en zeer vriendelijk !
Goede services en snel gehandeld
Zoals gebruikelijk, heel goed. Vanaf het eerste kopje koffie tot de laatste handdruk. Als ik u moet bezoeken is dat nooit een straf. De enquete stelt ook overbodige vragen. Daarom heb ik een hekel aan dit soort enqetes. Het verhaal kan slechts verzonden worden als het laatste vinkje is aangetipt, ook al ben ik er niet mee eens. Dit verdient aandacht!
Goede info vooraf en achteraf
We hebben bij Auto Biermans bij Wesley een tweedehands auto gekocht. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen en had een hele persoonlijke benadering. Hij dacht aan alles en kwam met goede adviezen. Een aanrader en we zullen ook zeker terug komen in de toekomst.
Auto voor montage weggebracht en een vast bedrag overeengekomen. Zonder overleg honderden euro’s hier extra aan gesleuteld en auto nog niet gemaakt. Let op, voor u het weet, wordt u er dus ingeluisd voor meer geld, zonder hier overleg over te voeren. Dit valt onder bedrog in mijn opinie.
goede service
3x achter elkaar bij wisseling van de winter/zomer banden en andersom moest ik direct daarna terugrijden omdat men vergeten was om de bandenspanning te re setten. 1 keer kan gebeuren, 2x is opmerkelijk, maar 3x is structureel. Vandaar nu pas mijn opmerking. Receptie is service gericht.
Heel tevreden, fijne leuke man aan de balie, zeer klantvriendelijk
Rijksweg 24
6325 AE Berg en Terblijt