Afspraak winterbanden verwisselen om 8.15 uur. Uiteindelijk geholpen om 8.50. 3 mensen voor mij. Hoe kan dat .8.15 is 1ste afspraak die dag. Ik was er 8.10. hoe kunnen dan 3 mensen eerder zijn. Was dus te laat op mijn afspraak erna. Erg vervelend.
Zoals altijd zeer tevreden
super goeie service
verlengen van verzekering
Prettig!
Alles prima geregeld
Correcte bejegening telefoon/desk. Deskundige, vriendelijke monteur, die de fiat nagenoeg steeds \"onder handen\" neemt. Dat laatste met name geeft een vertrouwd gevoel en Nico (zo heet de monteur, als ik het goed heb!?) is echt betrokken aangaande de Fiat. Chapeau!
Zeer klantvriendelijk vanuit een professionele attitude, er is alle tijd en aandacht voor de klant.Heldere communicatie,betrokkenheid,alertheid, in een prettige en relaxe ambiance. Duidelijke en goede informatie over alle onderdelen die gelinkt zijn aan de aanschaf van een auto.
Auto gebracht voor winterwielen, motorolie vervangen en wintercheck. Ik zou gebeld worden als hij klaar was. Dat is niet gebeurd. Een dag later heb ik zelf getracht te bellen. In middagpauze krijg je alleen verkoop aan de lijn. Na de middagpauze 10 minuten in de wacht gezet. Toen werd de verbinding verbroken. Ben toen naar de garage gegaan om te horen hoe het zat. Zag 3(!) mannen aan de bailie. Geen excuus of niks. Kreeg alleen van de receptionist te horen dat hij 3 dagen ziek was geweest. Ik gaf aan dat ik best wel boos was maar daar werd niemand koud of warm van. Ik moest maar een klacht indienen bij de directie. Nou, bij deze.
Bejegening en service is prima. Tot nu toe alleen maar goeie ervaringen gehad.
Matig
Gewoon eerlijk en goed
goed geholpen
Zeer goed. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Niets is te veel. Zeer vakkundige service
Rijksweg 24
6325 AE Berg en Terblijt