Ik heb prima ervaringen, doch de kosten van jullie bedrijf zijn voor mij vaak te hoog. Dat zijn ze niet maar ik moet keuzes maken wat wel en niet kan. Dan valt jullie bedrijf vaak af omdat ik het elders goedkoper krijg. Was dit geen issue dan kwam ik gewoon bij jullie
Ik ben zeer te vreden
Ik heb de Ducato gebracht voor een ijzer schrapend geluid rechter achterwiel. Het wiel zou uit elkaar gehaald zijn en gesmeerd maar het geluid is echter totaal niet minder. Rest de vraag of de goede kant is gedaan....? Ik kon de Ducato wel snel brengen en is er ondanks de drukte ruimte gemaakt om er naar te kijken! Dus service is een pluspunt!
Altijd weer goed lekker vroeg de afspraak voor de apk . Als ondernemer is dit een voordeel. Wachten met een kop koffie en weer door .
We werden super goed geholpen!
Deskundig, betrokken en bereikbaar.
Ik ga graag nar dit bedrijf, ze zijn vriendelijk en leggen alles goed uit, houden zich aan de afspraak en geven goede raad.
De ervaringen zijn positief! Hetgeen ik wel wil opmerken is, dat ik de prijs voor een achterruitenwisser erg hoog vind. Omdat deze niet in voorraad was heb ik zelf een gekocht en erop gezet. Kosten € 10,-. Bij jullie was de prijs ruim € 47,- Zo hoog kunnen de arbeidsloonkosten toch niet zijn.
Nadat ik eerder bij Fiat Biermans in Heerlen geen APK keuring kon laten doen wegens een te korte hefbrug voor mijn camper ben ik door Marcel en Nico snel en super geholpen in Berg en Terblijt.
Op uw bedrijf heb ik niets aan te merken, alles werkt naar volle tevredenheid.
Rijksweg 24
6325 AE Berg en Terblijt