Ik vond het ten eerste al een fijn gevoel hebben toen ik hier voor het eerst binnen kwam! Je word erg vriendelijk ontvangen en niemand is opdringerig. Ook wat meer terug gekregen voor mijn inruilauto wat ik erg fijn vond. We werden goed en duidelijk geinformeerd. Bij aflevering van de auto stond hij in de showroom klaar met een mooi doek erover (net een cadeautje voor uit te pakken). En kregen we prachtige bloemen. Al met al een hele fijne ervaring met Auto Biermans Berg en Terblijt.
Uitstekend, behulpzaam en duidelijk
prima service
Positief, vriendelijke, klantgerichte en deskundige benadering.
Vriendelijke monteurs, service gerichte Werkplaatsreceptionist (Marcel) , vriendelijk, aardig, meedenkend en betrouwbaar.
Professioneel, hulpvaardig en vriendelijk.
Onze ervaring met Auto Biermans zijn alleen maar positief, bij de aankoop van de Fiat 500 is er geen enkel ding wat negatief is opgevallen. Ons advies zou zijn ga gewoon door op deze weg.
Ik kon snel terecht met mijn defecte koplamp
iets meer met mekaar communiceren, Pascal krijgt van mij een 9 is heel behulpzaam en super klantvriendelijk.
Ik ben zeer tevreden
Ja ik ben tot mijn tevredenheid nog telkens goed geholpen.
Bij de onderhoudsbeurt en APK keuring had ik gevraagd naar een kleine lakschade te kijken,dit is helaas vergeten te doen, waardoor ik een extra ritje naar de garage moet maken.
Een betrouwbare dealer, met dorps eigenschappen. Daar waar je nog als klant behandeld wordt, ook ruim na de aankoop. Leuk en kundig team van medewerkers.
Rijksweg 24
6325 AE Berg en Terblijt