Onze dochter zocht een mooie en goed onderhouden tweedehands Fiat 500 en die hebben we dankzij de goede zorgen van dhr. Bas Hubers van de vestiging in Berg en Terblijt ook gevonden. Dhr. Hubers is niet alleen uitermate deskundig, maar ook zeer betrouwbaar en correct, komt nauwgezet afspraken na en is daarnaast ook nog zeer voorkomend en vriendelijk, met oprecht oog voor de wensen van de klant. Hij heeft ons geweldig goed geholpen en en passant onze dochter heel gelukkig gemaakt met haar \'nieuwe\' auto. Dhr. Hubers is veel meer dan iemand die op een prettige en professionele manier auto\'s verkoopt. Hij leeft ontzettend mee met zijn klanten en dat is geweldig. Daarom krijgt dhr. Bas Hubers van ons een zeer verdiende 10!
Goede ervaring
Klantvriendelijk en zeer behulpzam.
Deze onderhoudsbeurt verliep beter dan vorige keren
Correct, stipt, vriendelijk, behulpzaam, aandacht voor klant. Bellen terug.. geven van tevoren door wat de beurt etc etc gaat gekosten Als iets afwijkens is wordt dat correct medegeedd heel goed.
Klantvriendelijk maar wel erg duur qua uurloon en materiaal vergeleken met andere jaren, erg jammer!!!
prima behandeld, goed ontvangen, vertrouwd gevoel
Helaas kwam de storing na resetten terug
Rijksweg 24
6325 AE Berg en Terblijt