mijn ervaringen met Auto Biermans zijn positief
Ervaring altijd prima. Laatste keer minder daar ik had gevraagd om naar de achterruitwisser te kijken die het wel deed maar een eigen ritme had. Toen ik de auto kwam halen was alles losgehaald en deed de ruitenwisser achter het niet meer. Ik zou een nieuw onderdeel moeten kopen iets wat op dat moment v mij te duur was. Nu doet ruitenwisser achter het niet, zit de bekabeling los want dat is losgetrokken en niet netjes teruggestopt. Dat was niet de bedoeling, ruitenwisser achter deed het, mijn vraag was er naar te kijken, niet los te maken zodat hij het nu niet meer doet. Jammer en niet proffessioneel opgelost.
goed, het probleem had zich al opgelost, toch fijn dat ze ondanks een drukke agenda ,tijd wilde vrij maken om naar het probleem te kijken.
Goede ervaring negen waard
Goed overleg over onderhoud/evt. reparaties e.d., ook rechtstreeks met monteur. Vriendelijk personeel.
Alleen maar goed.
Goede service! Prijs kwaliteitverhouding goed!
ben tevreden over de service die ik tot nog toe heb mogen ervaren
auto mooi hersteld en keurige netjes afgeleverd
Rijksweg 24
6325 AE Berg en Terblijt