Ben heel fijn geholpen en ben er heel blij mee.het is een leuke auto,hoop dat ik er nog lang plezier van heb. gr Mevr Steijaert
Erg goed bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Er wordt goed naar de klant geluisterd en er wordt met je meegedacht. Chapeau!
Ik wil graag mijn grote dank uitspreken over de service- en klantgerichte opstelling van het personeel op locatie Heerlen. Zat een week in Heerlen voor repetities en optreden WMC. Afgelopen zaterdag pech aan mijn Alfa Mito, versnellingsbak etc. Verder rijden werd ten zeerste afgeraden. In overleg met Daniel en eigen dealer Prins in Nunspeet heb ik een leenauto mogen gebruiken om weer huiswaarts te gaan. Maandag is deze weer teruggebracht door Prins en is de Mito mee teruggenomen. Het was zaterdagmiddag tegen sluitingstijd... Heel veel dank voor de behulpzaamheid..Top geregeld!!!
Vriendelijk, behulpzaam, goede afspraken, korrekte afhandeling.
heel tevreden
Vriendelijk geduld en advies zeer goed
tevreden
Snelle en goede service!
zeer goed
ben niet helemaal tevreden ik heb een kleinigheidje aan het moterkapslot daar was een veertje weg en moet ik een kompleet slot laten er op zetten voor een veertje ik vind dat moeten ze toch kunnen oplossen met een nieuw veertje er op te zetten maar volgens hun kan dat niet en moetje een kompleet slot er op laten zetten kosten 77 euro en dan nog eens de btw en dat voor een veertje
Zeer Goed
Bij olie verversen is het carterdeksel gescheurd. ik heb op het camperforum (zonder uw naam te noemen) rondgevraagd. De meningen zijn zeer verdeeld. (Zie camperforum, NKC) Technisch denk ik dat het probleem goed is opgelost. Ik laat de waarheid in het midden zitten en hoop dat het niet meer gebeurt.
Rijksweg 24
6325 AE Berg en Terblijt