Ik heb verschillende typen Alfa Romeo's gehad en deze auto de Giulia was voor mijn het toppunt. Echter blijkbaar is dit een zeer fragiele auto, want de mankementen die ik tot nu toe gehad hebt heb bij geen enkele ander Alfa gehad. Hert heeft me zeer veel geld gekost. Ik was er juist trots op dat ik in het verleden nooit enige mankement aan een van de Alfa's heb gehad. Gelukkig is uw service en deskundigheid op zeer hoog niveau zodat u mij toch heeft kunnen helpen. Ik hoop dat nu alle problemen zijn opgelost en er geen nieuwe bijkomen.
Het was een grote reparatie; daarvoor gratis leenauto gehad, super!
algemeen , alfa,s zijn duur in onderhoud, niet waar alfa biermans geeft eerlijk advies en onderhoud tegen zeer redelijke prijzen, daar kom je bij volkswagen en audi niet mee weg.
Gewoon prima, niet meer, niet minder.
Na controle bleek de melding alleen maar te gaan om het verversen van olie. Waar ik eerst een grote onderhoudsbeurt verwachtte. Moest ik nu alleen maar twee tientjes te betalen voor nieuwe olie. Perfect.
bij Biermans weet je waar je aan toe bent. Duidelijk in uitleg wat er aan service moet gebeuren en aan de afspraken houdt men zich voor 100 %. Dus ik ben een en al tevreden.
Ben heel tevreden! Marc heeft ons alle service geboden die we maar wensen konden. Zeker een aanrader. De zaak bevindt zich bovendien in een prachtige omgeving. Zelfs de gouden tip voor een restaurantje in de buurt kwam van Marc. Dankjewel voor alles, een dikke 10+ :)
Prima service bij aanschaf occasion
Gezien de aard van de reparatie is alles zeer goed gegaan.
deze enquète is wederom te lang en niet overal relevant.
Was een beetje vreemde ervaring om met een auto van twee maanden naar de garage te gaan omdat er iets fout kon zijn met een dichttingsring van de versnellingsbak dat de auto daar door kon lekken. Perfect opgelost.
Duidelijk en correct volgens afspraak
Prettige ontvangst bij het afleveren van de auto. Bij het ophalen van de auto duidelijke uitleg over de verrichte werkzaamheden.
Altijd goede service
De APK is uitgevoerd en de service beurt
ik ben zeer tevreden
eerst eens afwachten wat de geplande reparatie van de versnellingsbak niet veel meer kost dan het geraamde bedrag
Bekwaam, eerlijk,vriendelijk,zeer en uiterst tevreden,Mark Maertzman,CHAPAU,ben heel blij met mijn alfa Romeo
Onze Fiat 500 gebracht voor een grote beurt. Was de APK vergeten te vermelden om mee te nemen. Ze hebben zelf al geconstateerd dat de APK ging verlopen en deze meegenomen in de werkplaats afspraak. Zelfs de handdoek van vorig jaar hadden ze voor me bewaard :) Ik werd netjes gebeld toen de auto klaar was en wat er was gedaan. Top service. Tot volgende jaar!
De eerste grote beurt voor mijn 500X en tevens een mooie testrit gemaakt met de 500e voor eventuele vervanging van mijn 500S
Zeer vriendelijk en keurig ontvangen.
De verkoper Wesley Steenbakkers heeft echt geluisterd naar onze persoonlijke wensen en situatie. Hij wist ons daarmee aan de ideale auto te helpen. We zijn er erg blij mee.
Tevreden
Ik heb mijn eigen fiat 500 ingeruild voor een nieuwe bij Garage Biermans en ben heel goed geholpen door verkoper Wesley Steenbakkers. Hij is zeer klantvriendelijk en gaf duidelijke informatie. Ook is hij goed op de hoogte van alle financiële en verzekeringstechnische zaken. We zijn heel fijn en goed geholpen door Dhr Steenbakkers.
Ben goed geholpen. Er werd meegedacht en er was aandacht voor mij als klant. Wesley Steenbakkers heeft ons zeer naar tevredenheid geholpen.
Rijksweg 24
6325 AE Berg en Terblijt