Alle gemaakte afspraken tot de letter nagekomen
Prima garage
Per abuis is er een verkeerd bedrag ingetoetst. De APK keuring kostte €29.95, ingetoetst werd €39,95. Dit gebeurde op 19 mei. Er is onmiddellijk overleg over geweest en er werd beloofd dit zo snel mogelijk terug te stortten. Afgelopen vrijdag is er weer overleg geweest met achterlating van mijn rekeningnummer. Misschien zou het daaraan kunnen liggen? Uiteindelijk hoeft dit niet zo'n grote klus te zijn om het terug te stortten. Tot nu toe heb ik nog niets ontvangen.
Geen gedoe. Afspraken zijn helder en worden nagekomen. Advies wat wel / niet uit te voeren duidelijk en eerlijk.
Keurig, correct geregeld.
Zoals hierboven aangegeven ben ik zeer tevreden over de snelheid en goede en vriendelijke service.
Netjes op tijd bericht voor APK en alles goed nagekeken
Accu was leeg en ANWB was erg prijzig. Garage was er in 15 minuten en auto gestart. Mee gereden om accu te laten controleren die vervangen moest worden wat direct kon. Ondertussen remlampje als service vervangen en dit allemaal op een zaterdag. Perfect!
Klantvriendelijk, deskundig en efficient word ik altijd geholpen. Ik ben zeer tevreden betreffende de service verlening. Alles verloopt snel en soepel.
waarom is dit verplicht?
Goed geholpen bij aanschaf van een 500C. We hadden nog wat extra vragen na de aanschaf, en deze werden allemaal netjes beantwoord. De inruilprijs van onze oude auto was keurig, bij de nieuwe auto moesten nog wat optische puntjes aangepakt worden maar dit is keurig uitgevoerd. De auto stond perfect gepoetst klaar in de showroom. Wij waren helemaal tevreden met de service!
Prima service lampen vervangen en alleen lampjes betaald.
prima geholpen en rekening gehouden met wensen ivm onverwacht werkverzoek, waarvoor ik auto nodig had
Prima service, gastvrij
Vriendelijk personeel. Bereid om mee te denken. Houding die vertrouwen wekt.
Duidelijke communicatie en goed ingepland
Pas éénmalig gebruik gemaakt van contact en service voor APK. Indruk was goed.
Altijd nette service en duidelijkheid over werkzaamheden en bijbehorende kosten.
Goede service en wordt altijd goed geholpen.
Super service met kennis en respect .
STORING valse melding dat achterportier open staat. Alarm piep tijdens het rijden. Na 2 x verholpen op 03-12 jl. Prima. Helaas dit weekend tijdens het rijden: weer vals alarm piep dat de deur open staat! Jammer, toch niet goed hersteld. Zit fout op een miniem contactje o.i.d. Maandag 09-12 kom ik weer langs om er naar te laten kijken, Eventueel graag leen -auto.
Probleem met de 500 heel correct verholpen.
duidelijke uitleg wat er mankeert
Auto met probleem gedropt in het weekend en hij is direct maandag gerepareerd
Ik wordt altijd bijzonder vriendelijk te woord gestaan bij de receptie of wanneer ik een telefonische of digitale afspraak maak. Het tijdelijk verkrijgen van een vervangende auto is nooit een probleem. Bij onvoorziene reparaties wordt ik altijd benaderd voor overleg. Mijn persoonlijke mening is dat Fiat Snipperling Deventer een ambassadeur voor Fiat is. Wat me in een van de laatste bezoeken opviel is dat de werkplaats er bijzonder netjes en opgeruimd was gedurende de dag. Ga vooral zo door!!