Hoezo, uw positieve ervaring? Wij hebben een zeer negatieve ervaring. We hebben een geldbedrag van jullie gehad maar dat kan helaas de negatieve ervaring die wij op de laatste reis die we samen met mijn twee dochters gemaakt hebben niet goedmaken..
Mooi reizen met prettige dagindelingen. Vooral de vrijheid spreekt me aan. Zelf kunnen bepalen of je wel of niet mee gaat.
kleine groepen, dus overal meer tijd en aandacht. meer contact met e lokale mensen.
Vlot verloop; Voldoende individuele vrijheid. Meestal goede begeleiding.Evenwichtig uitgebouwde reizen.
Prachtige reizen in een mooi tempo, meestal goede gidsen.
Het was een geweldige ervaring
goed geregeld allemaal
mooie programma's en aandacht voor het contact met de plaatselijke inwoners.
Reis Japan, Nancy is zeer goede reis begeleidster beste die ik op heden al gehad heb.
Mooie reizen op voor mij geschikte data.
prijs kwaliteit is in orde. afwisselende reizen aangeboden
We komen niet voor niets vaak bij Koning Aap uit. Vaak reizen naar nieuwe bestemmingen, waar anderen (nog) niet naar toe gaan. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Deskundige reisbegeleiding.
Als een Vlaamse reis niet kan doorgaan, wordt voorgesteld om aan te sluiten bij de Nederlandse groep, met vertrek vanuit België. Plezant voor de kinderen om met leeftijdsgenoten te reizen.
Snelheid en hulpvaardigheid bij boeken en aanpassen reis
avontuurlijk reizen, plaatselijke contacten, geld naar kleine plaatselijke organisaties
De maximale groepsgrootte van 18 reizigers maakt het nooit te massaal. Routes en overnachtingen zijn altijd bijzonder en de reisgidsen/begeleiders hebben ons nooit teleurgesteld.
Mooi reisaanbod en vaak mooie logies
Heel klantvriendelijk, mooie reizen, fijne reisbegeleiders (uitgezonderd in Cuba). We hebben één keer moeten annuleren wegens een overlijden, en dat ging zonder problemen, alles was snel in orde!
Mooie reis, heel goede begeleidster die er voor zorgde dat we zo vel mogelojk kondne beleven . Heel leuke groep.
Zeer klantvriendelijk en heel vakkundig. Super leuke gevarieerde vakanties. Door Koningaap mooie herinneringen gemaakt met ons gezin.
Zie boven
het was een prachtige reis met een schitterende reisbegeleider en een groep toffe mensen. ik heb heel erg genoten
Deze reis via Koning Aap met drifters gemaakt. Geweldige kampeercombi Safaritruck en four wheeldrive met Greg Bates als reisleider, kok en chauffeur.