Doordat de groepen klein zijn ( nooit meer dan 18 personen) gaat vervoer, stops, maaltijden steeds vrij vlot. Iedereen is steeds op tijd bij vroege vertrektijden, een kleine groep respecteert de medereizigers en er is steeds een vlotte verstandhouding.
Duidelijke omschrijving reis. Goede route Goede reisleidster Prima vervoer prima hotels attente medewerkers aan telefoon; denken mee
Zit goed in elkaar. De hele reis .Van begin tot het einde
Wij hebben een fantastische rondreis Sundu eilanden gedaan.Veel gezien, veel gedaan, veel gereisd , echt vakantie beleven was het met goede gids en chauffeurs. De verdeling van druk en relaxt was goed over nagedacht. Een dikke 8.
prachtige nieuwe reizen zoals Kazachstan, Tadzigistan enz.
veel vrije ruimte tijdens bijzondere reizen.
Goede reis gehad met veel aandacht voor verschillende aspecten als cultuur en natuur.
Goed georganiseerd, uitstekende reisleiding
Een uitstekende reis ( Peru/Bolivia) goed opgebouwd en een uitstekende reisleider Danny Koeman. Een fantastisch land. Heerlijk eten en een hoop moois gezien en meegemaakt.
Met Koning Aap reizen is voor mij een zeer prettige manier van reizen. Goede reisbegeleiders. Goed verzorgde reizen.
Mooie reiservaringen met deskundige reisbegeleiding
Elke reis vergelijk ik met verschillende organisaties. Jullie komen er steeds als beste uit om de volgende redenen: de prijs is scherp, de route is ideaal, omdat je de meest interessante dingen ziet, prima reisleiders, prettige klanten, vaak alles bereizen over land terwijl andere vliegen,kortom een prima firma.
Prettig contact, mooie folder, prima reisbegeleiding, goeie accommodaties, mooie afwisselende reizen.
Geweldig verrassende rondreis. Zeer veel dank voor het verzorgen van een gebalanceerde programma. De gids was fantastisch! Prima autobus met ruim voldoende ruimte.
Ik ben 3x op reis geweest met koning Aap en dat is alle drie de keren heel goed bevallen.
laatste reis werd ik ziek. Fantastische terugreis geregeld door reisbegeleider. Top
Zeer goede reis! Alles was positief; de begeleiding tijdens de voorbereiding en het beheer van de reis door de Hollandse reisbegekleider. Koning Aap biedt een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.
Interessante rondreizen die soms ook buiten de geijkte paden gaan, afwisseling cultuur/ natuur, in prettig gezelschap; begeleiders doen hun werk goed; sommigen weten zelfs nog heel veel over de verschillende onderdelen van de reis te vertellen . Prijs kwaliteit verhouding ok.