Contacten zijn prettig verlopen. Medewerkers komen na wat ze beloven. Aandacht voor de klant door clubdag en informatiedagen. Uitgebreide website met veel informatie. Gemaakte reis werd op een professionele manier uitgevoerd met prettige en deskundige begeleiding.
Goed verzorgde reis.
correcte , vriendelijke deskundige reisleiding. Naast vast programma nog veel vrije tijd voor eigen initiatieven.
meestal goede bestemmingen. vaak goede gids (zoals reis Moldavie), maar niet altijd (bijv reis Ethiopie)
Wij reisden voor de 1e keer met Koning Aap. Hadden ook bewust gezocht bij Koning Aap, Djoser en Sawadee. De formule spreekt ons aan. Wij reizen altijd samen en komen in dan in contact met de mensen die in het land wonen. Dat vinden wij erg belangrijk. Dat is in een gezamenlijke reis moeilijker. Toch hebben wij genoeg gelegenheid gehad om contacten te leggen. Ook hebben wij veel gehad aan de kennis die onze reisleider had. B.v. In het guesthouse eten, omdat een ander restaurant moeilijk te vinden is. Wij hebben dat allemaal heerlijk opgevolgd. Was prima.
Geweldige reis gemaakt naar Iran. Informatiedag erg informatief.
goed verzorgde reizen die voldeden aan mijn behoefte om ook echt wat van cultuur en gebruiken mee te krijgen, meer dan alleen de toeristische highlights
over de reis zelf kan ik zeggen dat ik in 4 weken veel gezien heb en veel gereisd. Veel meegemaakt, veel gedaan. Veel en geweldig! De reisleidster werd helaas vaak overrould door een van de reisgenoten en dat was erg vervelend. De omleiding nav de overstroming is goed opgepakt in China maar dat was nadat wij KA hadden gemeld dat er iets aan de hand was. Communicatie binnen de groep was erg stroef. De reisleidster richtte zich de gehele tijd tot 1 persoon die wel alles aan zijn gezin vertelde maar niet aan de twee andere personen die ook bij de groep hoorde. dus niet positief helaas
De reisbegeleiding is goed en ondanks dat ze anders gewend was kon onze reisleidster in Cuba (zij deed voor het eerst Koning Aap, daarvoor altijd Fox) zich wel vinden in de Koning Aap manier van reizen die wij haar vertelden. Dan loopt het weleens anders dan gepland, maar van die gebaande paden af gaan, dan beleef je het land echt en anders.
Goede reisbegeleiding en veel aandacht voor het land
We hebben veel reizigers ontmoet, die geboekt hadden bij andere bureaus, en hadden zeer vele klachten. Wij hebben geen enkele klacht, alles was prima. De gids, de hotels. Toppie.
Mooi aanbod aan reizen en een goede service.
mooie reizen met eigen ruimte en vrijheid en meestal prettig reisgezelschap en de afwisseling van cultuur, natuur en steden.
Alles goed geen commentaar
Hele gave vakantie gehad, Vluchtgegevens etc goed en netjes doorgegeven.
De reis was an sich geweldig. Mooie dingen gezien en beleefd.
Als je een "klacht"indient, dan wordt er wat aan gedaan. Goede programma's met ruimte. Goede Nederlandse begeleiders en begeleiders uit het land. Wel 2 keer meegemaakt, dat het ver onder de maat was, maar daar is wat mee gedaan.
Prachtige reizen
Duidelijke website.
Goede service, op vragen wordt snel gereageerd
Je ziet best veel, maar geen tijd voor musea!
Dankzij de goede reisleidster en chauffeur, de goede overnachtingsmogelijkheden in enkele prachtige landen en een plezierig reisgezelschap hebben wij een fijne vakantie gehad.