De reisbegeleidster was totaal onervaren, kon ook niet op een rustige manier met mensen omgaan. Ijsland werd uitgekozen om Koning Aap te testen om eventueel in de toekomst reizen naar niet Westerse landen te boeken. Na deze onervarenheid heb ik besloten om nooit meer te reizen met Koning Aap.
Behulpzaam en klantvriendelijk personeel. Super interessante reisformule. Prima reisbegeleider
Ik heb afgelopen Juli een rondreis gedaan in Zuid-Korea. Het was een prachtige reis. De kostprijs in vergelijking met de kwaliteit van de reis, mocht wel wat lager liggen.
twijfel geval Klaas Casiman is een erg goede gids. wat de reis erg prettig maakte. Festival was geweldig.
goede reisbegeleiders, goede bestemmingen
kleine groepen, goede reisbegeleiding goede excursies
Goede reisbegeleiding!!
Koning Aap is een prachtige organisatie maar weinig bekend onder de mensen. Ik baat reeds 50 jaar een horecazaak uit in Kortrijk bij de hogeschool en industriepark, dus een druk bezochte zaak en weinig mensen kennen jullie organisatie. Ik wil gerust medewerken om Koning Aap meer in de kijker te brengen. Ik wens jullie nog veel succes, en kijk al uit naar mijn volgende reis met jullie. Groetjes Hans.
Een aantal keren met Koning Aap gereisd; vooral onder de indruk van de kwaliteit en het enthousiasme van de reisleiders.
Alles volgens plan verlopen.
Hele mooie Noord Korea reis
Leuke en gevarieerde Kids reis naar Costa Rica gemaakt. Deze was prima verzorgd.
Goeie reisbegeleiders met veel ervaring en prachtige reizen
Goed reisprogramma, goede faciliteiten (vervoer, accomodaties), goede reisbegeleiding, voldoende vrijheid
Uitstekende pioniersreis door Oeganda, Kenia en Tanzania gehad. Keniaanse reisleiders (Francis en Elisha) zijn zeer betrokken en proberen het iedereen naar de zin te maken.
Goede reisbegeleider. \juiste reisopbouw en route
Een heel aparte reis door Japan die je niet bij een andere reisorganisatie vind.
Persoonlijke aandacht na ingrijpende vertraging op de terugreis ontbrak. Lokale gids in Vietnam sloot onvoldoende aan op doelgroep (met kinderen) en was onbekend met programma zoals dat op de site staat.
Dit jaar voor het eerst met Koning Aap op familie-rondreis naar Thailand. Deze vakantie overtrof onze verwachtingen. Zorgeloos genieten dankzij de perfecte begeleiding van de lokale gids!
mooie reis gemaakt, met een kleine groep
Leuke reizen met behoud van veel eigen initiatief