Laatste reis was naar Japan, goed geregeld en prima reisleiding. Overigens al onze 3de reis met Koning Aap naar Japan.
Goede reisorganisatie, afspraken worden nagekomen en de prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde.
Goed georganiseerde groeps reizen. Kleine groepen. Goede reisbegeleiding
Thailand 2015 was een geweldige reis. Goede reisleider en de reis overtrof onze verwachting.
Alles is voor de reiziger geregeld.
Mooie reis, mooi land, fijn gezelschap, prima reisgids,
De Japanreis die ik heb gemaakt zit goed in elkaar. Beginpunt Fukuoka, eindpunt Tokyo. Veel persoonlijke vrijheid, om je eigen plan te trekken. Fijn, dat men vaker meerdere dagen in een plaats verblijft. Reisleidster had ook iedere dag een programma, wat facultatief was.
Interessante reisdoelen naar exotische door mij gewenste landen en plaatsen: bijv. Tadjikistan. Uiteraard gelijkgestemde reisgenoten.
Duidelijke website, goed en gevarieerd reisaanbod, reis vol hoogtepunten
Hele hele fijne gids, veel aandacht voor details en ruimte gevend voor persoonlijke belangstellingsgebieden. Aandacht ook voor alle leeftijdsgroepen. Lokale markten waren een feest, mag meer tijd vergen. Goed gezelschap, combi van mensen!! Top geregeld!
De 15 daagse trip door Oezbekistan is " te snel '' in de tijd , maar met mooie lange herinneringsgedachten / dromen . Het vervolg na deze " zijdetocht " zal vast komen
Originele routes
Bij problemen in het voortraject of tijdens de reis, zeer oplossingsgericht.
meestal goede tot zeer goede reisbegeleiders. Waarderen ten zeerste de vrije tijd die gegeven wordt. Nooit geen verplichtingen als er s'avonds uit eten gegaan wordt, wie om 19 u niet aan de balie van het hotel staat, gaat gewoon niet in groep eten.
Perfecte reisleider tijdens onze Indonesië reis.
- Vriendelijke mensen op kantoor. - Sympathieke reisbegeleiders.
alles super geregeld voor je. heb iedere keer een leuke vakantie gehad waarbij ik me thuis voel. ga vaker met koning aap vanaf nu.
Onze eerste reis bij Koning Aap is ons uitstekend bevallen. De reis was goed georganiseerd en de reisleiding uitstekend. Ook de mengvorm met de groep en vrije dagen beviel ons uitstekend. Er zat wel wat te weinig natuur in het geheel van de reis. De opgegeven geldbedragen (excursies en zakgeld) klopten.
Mooie reis, goede en accurate reisleider. Prettig om tijdens een lange vermoeiende reis 2 dagen op dezelfde plaats en in hetzelfde hotel te blijven.
Brazilie, Vietnam en Japan waren zee goed uitgebouwde reizen waarin alles zat wat te bezoeken viel. De begeleiding voldeed en liet ook voldoende privé mogelijkheden