Heb weinig positieve ervaring gehad tijdens de reis Indon. Kleine Sunda eilanden. Zaten dikwijls op locaties ver van alles weg. Maar de grootste neg zender was de plaatselijke gids. Heb dit reeds eerder aangeklaagd. Onmogelijke mens met geen interesse voor zijn groep.
Onze ervaring is, dat K.A.reizen goed georganiseerd zijn. Er wordt rekeninig gehouden met de wensen van de toeristen tijdens de reis! De chauffeurs tijdens de reis rijden zorgvuldig hetgeen vertrouwen geeft.
Dat U een reis naar Noord Korea organiseert vind ik heel goed. Met name omdat een dergelijke reis de alom aanwezige negatieve vooroordelen wegneemt.
een geweldige reisleider!
Betreft: reis Georgië en Armenië 15 mei tot 5 juni 2016 met reisleider Peter van der Wal. Betrokken reisleider, met flexibele instelling en humor. Stond altijd klaar met raad en daad. Stond altijd open voor suggesties. Goede hotels. Goed reisprogramma. Prima bus met veel ruimte en goede chauffeurs. In de bus regelmatig extra mondelinge en papieren informatie.
bijzondere bestemmingen
Geweldige vakantie van 15 dagen Japan. Voorbereiding en info vooraf prima. Reisbegeleiding uitstekend.
Goedverzorgde reis naar Iran. Aardige mensen in het land zelf en een keurige bus met airconditioning. Reisroute was ook goed te doen.
Alles naar tevredenheid. Hier wonend heeft het geen zin Koning Aap aan te bevelen
Goede prijs kwaliteit verhouding; over het algemeen goede en deskundige reisbegeleiders die meer doen dan wat ze behoren te doen. Vroegboekers krijgen altijd de laagste prijs, dus als een reis door gaat en goedkoper wordt krijgen degene die al hebben geboekt ook de lagere prijs
Ik ben tevreden over jullie service. Ik vraag niet zozeer om persoonlijke aandacht. Te is nooit goed.
Dag beste mensen, Wij hebben altijd een fijne reis met de organisatie gehad. met veel belevenissen. Vandaar dat we opnieuw bij jullie geboekt hebben voor madagaskar op 8 october!
Zeer gedreven reisleider met grote praktische ervaring.
Geweldige groepsreis gemaakt met Koning Aap: Vietnam/Cambodja. Voordeel: kleine groepen
Het was goed, wat omschreven was klopte met wat we kregen
Over het algemeen goed hotels in/bij stadscentra.
Enthousiaste reisleidster
Bereikbaarheid is goed, de vragen worden snel beantwoord, altijd vriendelijk
Wij hebben 2 reizen met Koning Aap gemaakt. Erg belangrijk vinden wij een goede reisbegeleiding. Die kan je reis maken of breken. Beide keren hadden wij een geweldige! Verder is de opbouw van de reis prima. We hebben erg genoten.
ter plaatse was alles goed georganiseerd, en beantwoorde de ervaring met de verwachtingen die gecreëerd zijn door de omschrijving op jullie webside
de onaangename ervaring was met het Belgisch visumloket, of lag de fout bij koningaap? of bij de Iraanse ambassade?er werden onaanvaardbare fouten begaan, de hele voorbereidingsperiode kwam in discrediet.
Dit jaar gaan wij, sinds 208, voor de 10e keer op reis met Koning Aap, gewoon omdat het altijd prima bevalt, goede reisleiding, leuke hotels, meestal in het centrum van de stad. Gewoon een goede prijs/kwaliteit verhouding.