Uitgebreid programma, informatiedagen
Mooie gevarieerde reizen. Goede reisbegeleiding.
Reis prima georganiseerd. Prima reisleider. Heel zelden wat primitief
Het reizen met koning Aap is heel relaxt. Vaak ben je meer dan één dag op dezelfde plaats waardoor je wat beter kunt aarden en het niet zo'n gejakker is. Met koning Aap reis je in een groep, maar daar hoef je vervolgens weinig mee als je niet wilt. Als je een reisbegeleider wilt die je alles over een betreffend land kan vertellen en die je aan de hand meeneemt moet je niet bij Aap zijn Zoek je een begeleider die de voorwaarden schept zodat jij goed kunt reizen en verblijven en die evt. problemen oplost moet je wel voor Aap kiezen.
Zeer gevarieerd reisaanbod met juiste prijs/kwaliteitverhouding. De reisleiders zijn zeer vakbekwaam.
Marcel Mioch is de beste reis leider die ik ooit heb meegemaakt (>10 groepsreizen allerlei organisaties), dit met een goede reisroute zijn voor herhaling vatbaar.
Goede reisleider uit het land zelf. Transfers prima geregeld. Hotels eenvoudig, maar schoon. Via hotspot reisleider wifi mogelijk. Originele excursies.
Ben gek op de pioniersreizen die andere organisaties nog niet hebben. Zo heb ik enorm genoten van de Tadzjikistan reis. Voelde me echt een avonturier en geen toerist.
Mooie reis door Bhutan
Klachten en problemen op reis inaddequaat opgelost, zelfs tot de geschillencommissie moeten komen. Ik zou iedereen koning aap afraden...
Positive exsperience for our first traveling with KA,positive in every respect.! Thanks to our leader tour Marieke she has helped to make special this holiday.!!!
We hebben een geweldige vakantie gehad in Zuid-Afrika, prima geregeld door Koning Aap.
Goede informatie bij het maken van de keuze voor onze reis.
Altijd goede reisbegeleiding gehad en mooie reizen!
Al diverse keren met Koning Aap op reis geweest, o.a. naar Georgië, Vietnam, India (4x), Bolivia, Armenië, Tadjikistan, Iran, Myanmar, China, Ethiopië, Soedan, Sri Lanka, Zuid-Korea, etc. Altijd goed geregeld tot op heden en ook steeds prima geholpen door het personeel op kantoor. :-) Heel ruim reisaanbod, ook aan 'bijzondere' bestemmingen. Sulawesi dit jaar was TOP! Ik zie in de nieuwe brochure weer prachtige reizen staan. Wordt moeilijk kiezen voor volgend jaar (maar waarschijnlijk Kazachstan).
behandel uw reisleid(st)ers beter
De vrijheid en toch de nabijheid van een reisbegeleid(st)er , mocht er iets fout gaan , betekenen een meerwaarde en een geruststelling voor de deelnemers.
Gelukkig was het gezelschap leuk, aardige mensen. De landen op zich ook fantastisch.
Geweldige reizen (4x) bij Koning Aap gehad. Bij problemen fantastisch geholpen door reisleider, chauffeur en kantoor in Amsterdam.
22 daagse hoogtepunten reis Japan gedaan. super verzorgd en een geweldige reisleider (Marcel Mioch).
Fijne reisleider die zich goed over ons ontfermde
altijd zeer vriendelijk ontvangen in mijn contacten met KA
Samen met 2 andere gezinnen hebben we een heerlijke reis beleefd naar de Verenigde Staten, met een afwisselend programma en een prima gids. Een aanrader.
rondreis inda kids was zeer goed georganiseerd en echt veel value for money