Fantastische reis met goede balans tussen cultuur en natuur.

Heel goede gids; enthousiasmerend, hield iedereen in het gezelschap goed in de gaten. Intensief programma met voldoende rustpunten. Goede afwisseling van het bekijken van cultuur en geweldige wandelingen in de natuur. Wat mij betreft hadden we wel nog een dag langer in Wadi Rum mogen blijven.

Boeiende reis met complexe reisleider

Prachtige rondreis naar verschillende delen van Marokko. 8 dagen is officieel 7 dagen en eigenlijk maar 6 dagen aangezien je 2 volle dagen aan het reizen bent doordat je niet rechtstreeks vliegt en je op dag 1 rond middernacht aankomt (dag 2) en laatste dag moet je om 6 uur op het vliegveld staan. Reisleider kwam uit Marokko en sprak goed Engels. Hij nam je mee in alle regels en gebruiken van Marokko en zichzelf en wilde ook graag dat je daar aan voldeed.... Regelmatig touristen prijs betaalt ipv echte prijs.

Pure misleiding op de website: nooit meer Koning Aap

Je boekt een reis naar Vietnam en Cambodia. Er staat duidelijk internationale vlucht inclusief. Je gaat boeken en ziet dat de prijs 2445 is met gegarandeerd vertrek. Je boekt, en regelt alles met werk en familie. Je hebt hele gesprekken over de vlucht. En dan komt het nieuws dat er alleen nog een landarrangement geboekt kan worden, omdat het reisbureau niet meer aan vliegtickets kan komen. De prijs is 1400 euro nogwat en het zou duidelijk staan aangegeven op de website. Dat is onzin: het nieuws over het landarrangement staat verborgen achter een klein linkje bij de reisdata, de nieuwe prijs staat nergens, maar in plaats daarvan wordt wel de oorspronkelijk prijs genoemd. Koning Aap probeert dus mensen een reis aan te smeren, dan de voorwaarden te veranderen en hoopt dan dat mensen dat accepteren. Het risico voor een niet aansluitende vlucht en reis wordt zo volledig bij de klant gelegd. Bij het bespreken kreeg ik te maken met zeer klantonvriendelijk personeel, heb ik van niemand een fatsoenlijk antwoord, laat staan excuus gekregen, en ben ik zonder verdere communicatie geschrapt uit de de deelnemers. Het is wel duidelijk: Koning Aap verdient haar geld veel te makkelijk en kan maar beter gemeden worden. Goede service is er alleen te halen als het het bedrijf toevallig uitkomt

Altijd service boven verwachting

Ongelooflijk wat een service. Elke keer meer dan verwacht en dan ook nog met een persoonlijke touch. Men denkt mee en biedt altijd een oplossing. In mijn geval al 2x een betere dan ik had verwacht. Petje af. Bereikbaarheid is ook uitstekend. En dan moet de reis nog plaats vinden. Ik zie deze met volste vertrouwen tegemoet.

Leerzaam

Het is vooral te danken aan de goede gids, die enthousiast en kennis van zake vertelde! De begeleiding was ook goed!

mooie reis ;

goede begeleiding; de highlights gezien.

Prachtige reis in een gespannen land

Fijne reisgenoten en fijne gids. Veel een landdekkend gezien. Jammer dat er met een chatermaatschappij gevlogen werd.

Prima vakantie, leuke groep

Prima vakantie, leuke groep

Indrukwekkende en goed georganiseerde reis

Interessant en afwisselend programma (Cyprus). Zowel cultuur als natuur komen naar voren. Vanwege omstandigheden liep e.e.a. anders, maar Koning Aap was goed bereikbaar en handelde snel. Voor wie nog twijfelt: de beste hotels die ik tot nu toe op een reis heb gehad.

Afwisselend en zeer compleet!

Oekraïne in 9 dagen heeft ons aangenaam verrast. De 3 steden waren elk bijzonder op hun eigen manier en gaven daardoor toch een heel compleet beeld. Reizen per nachttrein is een uitkomst en erg goed geregeld door de reisorganisatie. Bij aankomst schuif je meteen aan bij het ontbijt in je hotel. Wij hebben overigens voor de nachttrein een upgrade genomen zodat we de slaapcoupé voor onszelf hadden, dat vond ik echt een plus! Het programma is afwisselend met genoeg keuze om aan te sluiten bij de aangeboden excursies. Af en toe een vrije middag was prettig, de steden zijn namelijk overzichtelijk en de reisleiding geeft meer dan genoeg tips: (veel) musea, begraafplaats, kathedraal, opera enz. Wij vonden de Oekraïners vriendelijk en toegankelijk, nergens een onveilig gevoel gehad. Culinair ook niets te klagen! Onze reisleidster (Erna) verdient ook een 10

Goed georganiseerd, vriendelijke medewerkers

Mooie reis, afwisselend, interessant, meestal goede hotels, deskundige sympathieke gids.

geen klachten

geen klachten

Goed geholpen met een heerlijke reis.

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de mogelijkheden en regels m.b.t. Mijn land van bestemming.

Prima organisatie

Duidelijke afspraken, goede gids en mogelijkheid voor flexibiliteit c.q. eigen inbreng tijdens de reis.

Goed georganiseerd, goede reisbegeleidster, zeer mooie hotels.

Uitstekende reis gehad

Goed georganiseerde rondreis door Oekraïne met een fantastische reisbegeleidster die enthousiast was, veel wist te vertellen en niet te nadrukkelijk aanwezig was. Een echte aanrader.

Fijn!

Eerste gids was geweldig, beetje jammer dat je daarna alleen terug kunt. Prima groep. Programma doordacht. Gids speelde goed in op wat groep wilde. Is soms ook jammer omdat ik zelf wat actiever en ondernemender ben en daardoor dingen misloop. Vrije dagen waren lekker om naar wens in te vullen.

Prima reisorganisatie

We zijn goed tevreden over Koning Aap, wat we jammer vinden is dat de groepen nogal groot zijn, maar vanuit Koning Aap is dat ook wel weer te begrijpen. We gaan zeker nog eens op reis met Koning Aap!

een reis met enkele fijne hoogtepunten en een schitterende begeleidster !

Zakopane was niet interessant, eerder een druk toeristisch oord. De Meren en het Oerbos vond ik persoonlijk minder, ik had liever langer Krakau en zeker Warschau bezocht, en eventueel eens een kleiner Pools stadje/ dorp om de authenticiteit wat meer te ervaren.

De reizen zijn interessant ,leerzaam.

Mijn ervaring na 3 reizen met Koning Aap is heel goed. Heel veel natuur, geschiedenis en ook ontmoeting met de lokale bevolking. Zeer interessant. De reisleiders zijn vriendelijk en hebben heel goede kennis over het bezochte land. De groep medereizigers zijn tot hier toe best meegevallen.

Professioneel, betrouwbaar, Covid proof en altijd een beetje anders dan anders

. Zie boven

Ze hebben mooie reizen

Koning Aap heeft een goed aanbod en werkt professioneel.

Super !

Alles verliep vlotjes. We konden ten volle genieten daar alle praktische zaken reeds in orde waren.

IJsland met Koning Aap was geweldig!

Wij hebben een goed geregelde reis gehad naar IJsland met een bevlogen reisbegeleider.

Groepsreis met veel vrijheid, goede gidsen

Entrada 223

1114 AA Amsterdam-duivendrecht