Waanzinnig, geweldig, professioneel en voor herhaling vatbaar.

Voor het eerst met Shoestring op reis geweest naar Vietnam en Cambodja. Een heel fijne, leuke, lieve en professionele reisleider. Erg betrokken bij de groep. Een aanrader !

Leuke reis met ruimte voor verbetering

Net terug van een 21-daagse groepsrondreis door Thailand. Reisbegeleider sprak niet voldoende Engels waardoor communicatie niet altijd goed ging. Omdat wij met een groep van 25 personen meestal in 4 afzonderlijke busjes werden vervoerd, werd er vanuit de reisleider zelf niets verteld over het land, de bestemming, de tradities etc. Als je er zelf om vroeg kreeg je wel wat informatie. Positief: Leuke groep Veel gezien Mooi hotel op Koh Phangan Mooi drijvend hotel (1 vd 2 nachten) bij River Kwai Negatief: 3 x nachttrein in 3 weken is te/erg veel veel lange reistijden met de bus excursies erg duur aanbevolen bedrag voor zakgeld op de site is veel te laag, moet minstens verdubbeld reisleider heeft reis goed begeleid door ons op tijd naar de juiste plaats te brengen, maar extra informatie ontbrak hotels (behalve op Koh Pahngan) erg verouderd

Goede tourgids!! ( kleine meid )

Superleuke reis

Hele leuke reis gemaakt met Shoestring. Prima hotels en vervoer, alles goed geregeld. We hadden ook een hele goede reisbegeleider, die veel wist en kon vertellen over zijn land en tevens zorgde dat alles op rolletjes liep tijdens de reis. Al met al een hele leuke en goed georganiseerde reis gemaakt!

Slechte reisorganisatie.

ik en een vriend hebben de groepsreis naar Japan gedaan. Japan kan ik iedereen aanbevelen. Mooi, schoon, beleefde en hulpzame mensen. Shoestring echter niet. Niets van het programma ligt vast. Hotels worden aangepast zonder communicatie. Optionele excursies zijn niet open in bepaalde seizoenen (wordt ook nergens genoemd). Er wordt gesproken over een lokale gids, maar wij hadden een reisbegeleider (iemand die je alleen van a naar b brengt). In een hotel waren er voor ons geen kamers geboekt. Voor iemand anders uit onze groep geen vliegtickets. Het meeste kwalijke vond ik echter dat het noodnummer niet beschikbaar was! Je kiest voor een groepsreis om jezelf te ontzorgen. Shoestring zorgde juist voor zorgen in onze groep. Mijn advies: nooit met deze reisorganisatie in zee gaan.

Een hele bijzondere ervaring...

De reis naar Egypte was prima georganiseerd (en voor ons zeker de moeite waard). Wel zie je 2 totaal verschillende kanten van het land: enerzijds het "Oude Egypte" (schitterende tempels, piramides, musea, enz.). Anderzijds het "Hedendaagse Egypte" (enorme vervuiling, verkeersdrukte (eindeloos toeterende auto's), instortende gebouwen, enz.). Ook als je een souvenir wilt kopen, dan moet je steeds enorm afdingen (anders betaal je veel te veel voor een klein beeldje). Alleen aan te bevelen voor diegenen die hier allemaal "tegen" kunnen. Wij hebben in ieder geval (regelmatig) genoten (maar zeker niet continu).

Geweldige reis!

Leuke groep, geweldige gids en een prachtig land. Aanrader!

Prima organisatie

Shoestring heeft het prima geregeld, aan m.b.t. last-minute wijzigingen en transfers voor verschillende vluchten van dezelfde groep.

Mooie reis, prima begeleiding

Een mooie reis (avontuurlijk Nepal). Enige kleine puntje van kritiek is dat de kosten ter plekke wel erg laag zijn ingeschat op de website (€200,- pw is echt nauwelijks te doen)

Goede organisatie en service

Goed georganiseerd bedrijf met mogelijkheden voor de klant. Ook hele goede reisleider (Wan uit Thailand)

Heerlijke reis

Ik heb een prachtige reis beleefd! De lokale gids was zeer ervaren en heeft de boel goed georganiseerd. De bestemmingen waren goed en de accomodaties zoals verwacht. Wel was er weinig inbegrepen in de prijs van de reis. Zo zat geen enkele excursie of ontbij inbegrepen. Dit stond van tevoren goed aangegeven, maar het zou lekker zijn als dit wel vaker inbegrepen was, om gedoe met pinnen daar te minimaliseren.

Een prachtige reis gemaakt door Magadaskar. Veel gezien. Is een aanrader. Wel zitten er enkele lange reiswagen tussen maar het landschap verandert steeds waardoor het erg mooi is.

Behulpzaam en snel

Shoestring is snel met het beantwoorden van vragen en helpt warchet nodig is. Met landarrangement duidelijke info gekregen en goed geregelde transfers en hotels.

Prachtige reis, informatie vooraf had beter gekund.

De reis was prachtig, gids heel goed. Wel vond ik de informatie vooraf wat rommelig. Over hoeveel zakgeld je nodig hebt bijvoorbeeld - wat op de site staat is veel te weinig. Er staat veel goeie info in de reviews, maar dit hoorde ik aan de telefoon met Shoestring - er zullen dus ook reizigers zijn die dit niet weten en niet lezen en van bvb veel te weinig zakgeld uitgaan. De andere info staat op verschillende plekken en dat is zoeken geblazen.

Geweldige reisleider

Altijd alert en behulpzaam wat nodig was in dit prachtige maar moeilijk bereisbare land

Intensief en prachtige reis

Heb in september 2022 kort na de vakantie een evaluatie formulier ingevuld. Had hier vanuit Shoestring een reactie op willen hebben. Helaas niet gehad. Als ik van tevoren had de boeking had gehoord dat we de vlucht naar Kaapstad via Istanbul zouden doen had ik de zeer intensieve reis Zuid Afrika niet geboekt.

Hele leuke reis door Zuid Afrika

Ben zeer te spreken over mijn groepsreis zuid afrika. Leuke groep, goede reisleider, en ook mooie accommodaties.

Reisleider was echt fantastisch kon bij alles terecht was erg mee gaande Ook toen we in havana naar een ander hotel moest was het goed geregeld Enig min puntje is dat er met de excursies die bij de site van shoestring stonden al 2 jaar niet meer was Zo als de Bueno vista avond dit was wel een teleurstelling Reis leider had ons verteld dat dit al 2 jaar niet meer is En varadero haf voor mij wel een dag korter gemogen was liever een dag langer bij Trinidad gebleven want bij de casa was het geweldig Misschien dat shoestring op de excursies moet opletten want het is jammer als je er op verheugd en het is er niet meer

De rondreis in Zuid-Amerika was fantastisch!

De vakantie was ronduit fantastisch, mede door de leuke, ervaren en kundige reisleiding. Alles werd snel en goed geregeld. Mooie route met goede combinatie van city trips en excursies in de prachtige natuur. De tussenstop in Paraguay is welsiwaar meer noodzaak dan een gave belevenis, maar dat was nog best te doen en doet niets af aan de totaalbeleving van de trip. Enige minpuntjes waren dat alle excursies pas ter plaatse geboekt konden worden en niet al online vooraf (hoop gedoe telkens) en een wijziging in het hotelschema was niet geüpdatet op Mijn Shoestring. Verder niets te klagen gehad. Top!

Fantastisch

Alles goed geregeld en een top reis gehad

Hele leuke vakantie gehad

Alles op vakantie was helemaal top geregeld.

Super mooie reis gemaakt. Van Capetown naar Johannesburg. Hoog tempo maar je ziet veel

Een fijne reisorganisatie!

Afgelopen September ben ik met Shoestring 8 dagen naar Jordanië geweest. Het was een fijn gevoel dat de organisatie alles tot in de puntjes geregeld had! Ik heb enorm genoten van de reis en zie er naar uit om mijn volgende reis met Shoestring te gaan boeken!

Top programma, geweldige reisleider en super geregeld allemaal.

Ik kan een groepsreis via Shoestring absoluut aanraden. Alles was super geregeld, de reisleider was echt geweldig en alles voldeed volledig aan de verwachtingen.

Avontuurlijk en geweldig

2x meegemaakt en de 3e keer zal er zeker weer van komen. Goede organisatie!

Entrada 223

1114 AA Amsterdam-duivendrecht