Zeer ervaren en bekwaam personeel. ze doen wat ze beloven. zou zo weer een keuken bij jullie kopen.
Evenals vorige nieuwe keuken en renovatie alles goed gegaan. Door onze ervaring bevelen we geregeld uw bedrijf aan bij vrienden en kennissen.
Prima geholpen en problemen netjes opgelost.
mijn buren hebben de keuken van Keukenland en adviseerden mij hierheen te gaan. Wat een vriendelijk en deskundig personeel.
Vrienden hadden hier ook een keuken gekocht naar volle tevredenheid.
Goede wijn behoeft geen krans.
100 % tevreden over de geleverde keuken. Prettige zaak met een transparant verkoopproces. Prima levering, montage en nazorg.
Uitmuntend goede service en een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding, een aanrader voor iedereen., Met name in de nazorg is Keukenland een partij waar je op mag en kan rekenen, nemen hun verantwoordelijkheid.
Ervaring? Allemaal positieve ervaringen:-). Vriendelijk personeel, veel kennis en ga zo maar door.... Jullie zijn toppers!
Heb hier mijn keuken gekocht en ben er super blij mee. Ontwerp service en kwaliteit is perfect. Aanrader Gr. Robert
Eerlijk, betrouwbaar, vakmanschap, kennis en kunde, klant is koning. Je wordt eerlijk voorgelicht. Zeker aan te bevelen. Een juweeltje in dit segment.
Wordt erg met je mee gedacht. Niet alleen met het uitzoeken, maar ook als je belt en met de montage. Een dikke 10 verdiend!
Snel en duidelijk advies en mogelijkheden goed uitgelegd. Keukenland is goed bereikbaar voor vragen en maken afspraken. Montage netjes en ook afhandeling na montage professioneel
Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil, en vullen dat aan met hun ervaring. Erg mooie showroom met volop keuze uit keukens en de daarbij behorende apparatuur.
Warm welkom en er was meteen een klik. Voelde gewoon goed en dan ga je verder in het traject van een nieuwe keuken.
Keurig geholpen vanaf het begin tot het einde. Na de definitieve keuze van de keuken een paar keer teruggeweest om nog wat te wijzigen. Dit was geen enkel probleem.
Goed behandeld / geadviseerd, levering keurig op tijd , twee kleine opleverpuntjes keurig afgehandeld .
Onze keuken is super. Overal us hoed over nagedacht, meegedacht, en sltijd poditief ook als ik belde. De keuken paste perfekt en alles klopt. Wij zijn hartstikkre blij met de keuken en met Keukenland!! Top!!!!
Wij hebben hier de keuken uiteindelijk niet gekocht, maar toch wil ik de moeite nemen om een recensie te schrijven. We hadden bij twee keukenzaken een goed gevoel, daar was keukenland Wijhe er één van. Uiteindelijk was de ander iets goedkoper en dichterbij dus is de keuze niet op Wijhe gevallen. Wij hebben de gesprekken als zeer prettig en professioneel ervaren. Zeker een aanrader.
We hebben de advies/ontwerp gesprekken als zorgvuldig en prettig ervaren
Prima bedrijf, goede service en klantvriendelijk. Er is persoonlijke aandacht. Voelt vertrouwd dit ook mede doordat Hans de monteur was! Ben zeer tevreden!
Het uitzoeken, kiezen is echt een ontspannen uitje, nu na het plaatsen voor de 2e keer weer een hele mooie keuken waar we erg blij mee zijn. :)
Prettig, betrouwbaar - fijn advies en mooie keuken; erg blij mee!
Wengelerafweg 6
8131TG Wijhe
Keukenland Wijhe Aandacht voor u – aandacht voor uw ideale keuken Zoveel smaken, zoveel keukens. Ieder mens is uniek. Keukenland Wijhe heeft voor iedereen de ideale keuken. Ook voor u. In onze showroom vindt u een ruim assortiment keukens, die we helemaal aanpassen aan uw smaak en wensen
Bij De Keuken Designers draait het om vertrouwen, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. De Keuken Designers komen niet aan met snelle verkooppraatjes of megakortingen, maar zij luisteren goed naar uw wensen. De adviezen en conclusies komen dan vanzelf. Samen met u realiseren De Keuken Designers uw droomkeuken.