goed advies, duidelijke afspraken. Meedenken met de klant zonder iets op te dringen. Vakmanschap van de monteur. Op alle fronten niets dan lof.
Wat fijn dat al onze wensen terug te zien zijn in onze nieuwe keuken. Het resultaat in schitterend!!! Bij het plaatsen van de keuken was alles helemaal compleet. Afspraken mbt levering zijn allemaal nagekomen.
de vorige keuken , ruim 23 jaar geleden kwam ook van Gemar
Heb inmiddels meerdere keukens bij gemar gekocht en elke keer worden ze vlekkeloos en zonder problemen opgeleverd. De mensen, de prijs en het eindresultaat mogen erzijn. Ik zeg geen gemaar bij Gemar :) Chapeau !!!
We hebben het gehele traject als zeer prettig en goed ervaren, van 1e contact tot montage en afhandeling van de zaken.
Laat mensen altijd de apparatuur van t e voren bekijken.
alles
Eigenlijk alles , vanaf de binnenkomst, het meedenken, de prijs, de montage en zelfs de bloemen! TOP
Alles is ons goed bevallen.
Het gehele totaal plaatje was meteen goed. Nazorg en Garantie kan ik nog geen oordeel over geven.
advies en ontwerp. goede vertaling van onze wensen
Aandacht, zorg en advies van Marc van Ampting. Vakmanschap van de keukenmonteur.
Deskundig, oprecht en eerlijk in advies en beantwoord onze vraag.
Persoonlijke, vriendelijke benadering. Kennis van zake en men denkt mee met de klant om tot en optimaal resultaat te komen.
Alles was prima.
Bij hierboven genoemde vraag, geen ruimte om bij anders in te vullen: wij kochten al enkele keukens bij Gemar Prettige samenwerking om te komen tot goed resultaat.
Dit is de 2de keuken die ik bij Gemar heb gekocht. Ben terug gekomen omdat de eerste zo goed beviel? Klant vriendelijk en meedenkend
De persoonlijke benadering en inleving in mijn wensen. Ongevraagd advies over hoe het anders en beter kon. De monteur de keuken kwam plaatsen werkte heel nauwkeurig en rustig. E natuurlijk het bosje bloemen de dag na plaatsing van de keuken. Erg leuk! Over nazorg en garantie kan ik nog geen oordeel geven, alles werk tot nu toenaar behoren. De website/webshop heb ik nauwelijks bekeken.
goede service en advies, vriendelijk, tijd maken
Spinding 4
5431 SN Cuijk
Gemar Keukeninterieurs bestaat reeds 42 jaar. De zaak is in de loop der jaren flink uitgebreid. Wat gedurende de jaren niet veranderd is, is de kwaliteit en de service waar Gemar voor staat. Het is dan ook niet voor niets dat klanten binnen een regio lopend van Venlo naar Arnhem tot in Uden maar ook ver daarbuiten ons steeds weer weten te vinden. Verreweg de meeste keukens die wij leveren, worden verkocht op advies en aanbeveling van onze klanten. Gemar is in 2017 na 39 jaar verhuisd van de Kerkstraat 36 in Milsbeek naar de nieuwe showroom aan Spinding 4 in Cuijk.
Bij De Keuken Designers draait het om vertrouwen, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. De Keuken Designers komen niet aan met snelle verkooppraatjes of megakortingen, maar zij luisteren goed naar uw wensen. De adviezen en conclusies komen dan vanzelf. Samen met u realiseren De Keuken Designers uw droomkeuken.