Altijd correcte service en meedenken.
Alles
Vriendelijk, bekwaam en volgens afspraak geleverd
We zijn heel prettig geholpen en er is goed mee gedacht met onze wensen. Vragen werden snel beantwoord via de mail. En de keuken is netjes gemonteerd.
Marc kwam thuis kijken en luisterde heel goed naar mijn wensen. Zijn ontwerp was meteen precies wat ik wilde en paste ook nog in mijn budget! Geen poging om mij meer te verkopen, heel fijn. Ik ben nergens anders meer gaan kijken, het voelde meteen goed. De keuken is inmiddels geplaatst, is prachtig en alles klopt. Ik ben bijzonder tevreden en zou iedereen aanbevelen om naar Gemar Keukens te gaan!
Prettig offertetraject. Ik ben verschillende keren langsgegaan met nieuwe vragen en telkens werd er uitgebreid op een vriendelijke manier de tijd genomen om deze te beantwoorden. Correcte levering van de keuken en op een uiterst secure wijze is de keuken geplaatst. Ik ben heel erg tevreden!!
Het meedenken is een zeer sterk punt! Een mooi en praktisch ontwerp voor de ruimte die er is.
Fijn bedrijf, korte lijntjes, goed meegedacht. Prettig dat er van tevoren op locatie gekeken werd naar de beste mogelijkheden
Wij hebben uitgebreid gezocht naar een keuken (ook in Duitsland). Uiteindelijk zijn we viavia bij Gemar Keukens in Cuyk terecht gekomen. Gemar was niet de goedkoopste, maar wij hadden vanaf het begin het vertrouwen dat zij een prima keuken zouden leveren. Olaf, de verkoopadviseur, heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen en in alle opzichten ons geholpen bij de aankoop van onze moderne keuken. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen en meegedacht in mogelijke oplossingen. Henk heeft de keuken bij ons perfect geïnstalleerd: een vakman eerste klas! Wij hopen nog vele jaren met plezier van onze Gemarkeuken te kunnen genieten.
Bij het eerste gesprek werd al zoveel tijd voor ons uitgetrokken zonder dat wij op dat moment al definitief voor Gemar gekozen hadden. Ook de monteur was erg vakkundig/vriendelijk/correct en behulpzaam. En als je tot slot na levering nog bezoek krijgt van Gemar om het eindresultaat te zien dan is dat Dienstverlening met een hoofdletter!
Goed advies. Niet opdringerig. Goed meedenken en luisteren. Prima
Goede service en kwaliteit
Klant vriendelijk
Klantvriendelijkheid bereikbaarheid prof.advies niet opdringerig
Via kennis en vervolgens naar site gekeken
Prima service, klantvriendelijk en Reeel.
Uitstekende service, ervarenheid medewerkers, persoonlijke contact
Zeer goed advies. Duidelijke uitleg en denken heel goed mee. Nemen echt de tijd. Eerlijk en een snelle service. Ook zeer tevreden over de monteur.
Professionele service en hoge kwaliteit voor een hele redelijke prijs.
We hebben een goed gevoel overgehouden aan het gehele traject. Goed mee gedacht bij onze wensen, openheid bij de prijsvorming, zeer kundige montage en bijzonder correcte after-sales.
Spinding 4
5431 SN Cuijk
Gemar Keukeninterieurs bestaat reeds 42 jaar. De zaak is in de loop der jaren flink uitgebreid. Wat gedurende de jaren niet veranderd is, is de kwaliteit en de service waar Gemar voor staat. Het is dan ook niet voor niets dat klanten binnen een regio lopend van Venlo naar Arnhem tot in Uden maar ook ver daarbuiten ons steeds weer weten te vinden. Verreweg de meeste keukens die wij leveren, worden verkocht op advies en aanbeveling van onze klanten. Gemar is in 2017 na 39 jaar verhuisd van de Kerkstraat 36 in Milsbeek naar de nieuwe showroom aan Spinding 4 in Cuijk.
Bij De Keuken Designers draait het om vertrouwen, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. De Keuken Designers komen niet aan met snelle verkooppraatjes of megakortingen, maar zij luisteren goed naar uw wensen. De adviezen en conclusies komen dan vanzelf. Samen met u realiseren De Keuken Designers uw droomkeuken.