Marc had heel goed door naar welke sfeer en functionaliteit wij zochten in de keuken. Dit heeft hij perfect weergegeven via een tekening waardoor het precies zo gemaakt is als wij voor ogen hadden.
Vakkundig advies! Offerte snel ontvangen! Prachtkeuken gekregen!
De vakbekwaamheid
5 jaar geleden hebben wij een hele mooie keuken gekocht. Toen zat Gemar nog in Milsbeek. Een paar maanden geleden ontdekten we dat het kastje van de cooker door vocht was gaan werken. Schade aan de keuken. Inboedelverzekering heeft het betaald en Gemar heeft het zeer deskundig gemaakt. De keuken is weer als nieuw. Service na lange tijd dus goed. Heel veel dank.
Het is allemaal netjes afgewerkt. Klantvriendelijk en de zaken die niet helemaal waren af gesproken, zo goed mogelijk en netjes opgelost.
Deskundig advies, fijne ontvangst, alle tijd....
Tot nu toe alles. Ervaring leert dat ook de nazorg goed zal zijn
Geen verkoop praatjes maar eerlijk advies. Zeer vakkundige installatie.
De verkoper heeft goed geluisterd en met ons meegedacht. Samen hebben we gezocht naar oplossingen. Zeer klantvriendelijk!
Prettige gesprekken, professioneel. Vakkundige installatie, goede afwerking. Zeer goede service!
Prettige samenwerking,er werd goed naar de wensen geluisterd.Fijn advies on tot even mooi resultaat te komen.
Het gehele traject in het algemeen. Dat we rechtstreeks contact bleven houden met de verkoper, ofwel dat je met 1 aanspreekpunt te maken hebt. Waargemaakt wat beloofd is.
Mooie overzichtelijke showroom, een aanwinst voor Cuijk en omgeving.
Het hele traject duurt nu al bijna dan 6 weken. Nadat de keuken verlaat is geplaatst moeten er nu na ruim een week nog wat zaken veranderd worden: kraan die loszit, afzuigkap die heel hard geluid maakt, plank voor kookboeken moet nog komen. Maar ik heb niet meer gehoord.
Vriendelijk, meedenkend en goed advies. Kwaliteit van materialen, met een goede prijs kwaliteit verhouding. Goed nakomen van afspraken waaronder leveringsdatum, kwaliteit. Bereid te zijn tot een gezamenlijke oplossing bij problemen.
Een goed luisterend oor zodat de wensen van de klant vertaald worden in de gewenste keuken. Goede communicatie en prima bereikbaar zowel via de mail alsook telefonisch!
Goede tips betreffende wat voor soort keuken we wilden hebben. Meteen een zeer nette prijs. Geen opdringerige verkoop. De montage wordt zeer vakkundig uitgevoerd.
Vriendelijkheid. Bezoek aan huis was prettig. Voldoende tijd genomen. Betrouwbaar. Nazorg moeten we nog even afwachten, omdat er nog iets scheelt aan een deurtje van de magnetron.
Eigenlijk alles en we zijn blij met alweer onze tweede keuken van jullie !
Met welke vraag dan ook konden we bij Gemar terecht. Alle zaken werden steeds keurig telefonisch dan wel per mail behandeld. En ook snel. Ook de nazorg was erg goed.
Wij hebben een heel transparant gesprek gehad met Marc. Geen verkooppraatjes of irritante afdingpraktijken zoals we wél hadden bij andere zaken. Marc dacht goed mee en gaf op een zeer bescheiden manier aan hoe we sommige dingen anders konden doen.
Denken met de klant mee, vriendelijk personeel. En goede service!
vakmanschap, voorlichting, meedenken
Spinding 4
5431 SN Cuijk
Gemar Keukeninterieurs bestaat reeds 42 jaar. De zaak is in de loop der jaren flink uitgebreid. Wat gedurende de jaren niet veranderd is, is de kwaliteit en de service waar Gemar voor staat. Het is dan ook niet voor niets dat klanten binnen een regio lopend van Venlo naar Arnhem tot in Uden maar ook ver daarbuiten ons steeds weer weten te vinden. Verreweg de meeste keukens die wij leveren, worden verkocht op advies en aanbeveling van onze klanten. Gemar is in 2017 na 39 jaar verhuisd van de Kerkstraat 36 in Milsbeek naar de nieuwe showroom aan Spinding 4 in Cuijk.
Bij De Keuken Designers draait het om vertrouwen, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. De Keuken Designers komen niet aan met snelle verkooppraatjes of megakortingen, maar zij luisteren goed naar uw wensen. De adviezen en conclusies komen dan vanzelf. Samen met u realiseren De Keuken Designers uw droomkeuken.