Veel kennis, prettig advies, betrouwbaar, heldere offerte en communicatie, hele nette afwerking van de keuken.
Gedegen advies, betrouwbaar en goede prijs-kwaliteit verhouding. Gemar heeft veel tijd in ons gestoken en een complete keuken opgeleverd.
Alles. Erg behulpzaam, vriendelijk en vakkundig!
Korte lijnen. Nette en goede monteur. De monteur lost ter plekke zaken en onduidelijkheden goed op.
Goed advies, kwaliteit-prijsverhouding prima, levering en montage prima, contact ook goed.
goede service en klantvriendelijk
Zeer tevreden. Een minpuntje, plankje scheef gezaagd kon niet hersteld worden. Is gemaskeerd met kit maar blijft een storend minpunt.
Vriendelijkheid en goede vakmanschap en het opruimen restafval.
Er is goed naar mij geluisterd
Zoals iedereen kan zien zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe keuken,gekocht bij Gemar keukens. Wij wensen Gemar keukens in hun nieuwe pand in Cuijk heel veel succes!
Heel vriendelijk en meedenkend. Bij vragen wordt je snel en goed geholpen.
Goede service. Alles stipt volgens afspraak. Vriendelijk personeel.
Heldere communicatie en verwachtingen, goed geholpen met ontwerp, geluisterd en gehandeld naar onze wensen. Vlotte afhandeling en goede (na)service.
Er wordt goed met de klant meegedacht en en in oplossingen gedacht. Er wordt goed de tijd voor advies genomen. Wij hadden meteen een goed gevoel bij Gemar. Ook de levering van de keuken was prima. Kundige verkopers en monteur. Zeer tevreden
De service was uitstekend. Alle mogelijkheden zijn duidelijk en oprecht besproken en uiteindelijk is alles ook geleverd hoe we graag wilden.
Zeer goed advies in vergelijk met vele keukendealers die we bezochten! Prima uitvoering en zeer goede prijs- kwaliteitverhouding!
Goede kwaliteit voor redelijke prijs. Goede afhandeling van afwerkingspunten.
Compleet meedenken om binnen budget een zo mooi en compleet mogelijke keuken te kunnen plaatsen. Geweldig!
Er wordt positief meegedacht
De super service en kwaliteit!!
Spinding 4
5431 SN Cuijk
Gemar Keukeninterieurs bestaat reeds 42 jaar. De zaak is in de loop der jaren flink uitgebreid. Wat gedurende de jaren niet veranderd is, is de kwaliteit en de service waar Gemar voor staat. Het is dan ook niet voor niets dat klanten binnen een regio lopend van Venlo naar Arnhem tot in Uden maar ook ver daarbuiten ons steeds weer weten te vinden. Verreweg de meeste keukens die wij leveren, worden verkocht op advies en aanbeveling van onze klanten. Gemar is in 2017 na 39 jaar verhuisd van de Kerkstraat 36 in Milsbeek naar de nieuwe showroom aan Spinding 4 in Cuijk.
Bij De Keuken Designers draait het om vertrouwen, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. De Keuken Designers komen niet aan met snelle verkooppraatjes of megakortingen, maar zij luisteren goed naar uw wensen. De adviezen en conclusies komen dan vanzelf. Samen met u realiseren De Keuken Designers uw droomkeuken.