Prettige omgang
We hadden een afspraak gemaakt waarbij we de hele keuken hebben doorgenomen en uitgetekend. Alles klopte en was goed uitgerekend. Plaatsing uitgevoerd door prima vakman, die zelfs op zaterdag is teruggekomen om de smetplint te plaatsen. Verder geen gezeur over veel te hoge prijzen e.d. zoals bij grote ketens. Gewoon een normale prima prijs.
Zeer goede en zorgvuldig advisering. Op vragen wordt snel gereageerd. De nazorg was perfect ondanks dat de levertijd lang was.
Er werd veel tijd genomen alles te bespreken Prima advies Correcte en vriendelijke bejegening Er werd goed meegedacht Ook als er iets tegenzat (ovendeur gebarsten) werd er een tijdelijke oplossing verzonnen Goede kwaliteit
Persoonlijke benadering, duidelijke uitleg, eerlijk advies. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Montage / installatie keuken en stukadoorswerk verricht door prima vakmensen.
Goede service, klantvriendelijk, kennis.
Derde keuken bij Gemar in een aantal jaren, zegt genoeg! Derde keuken wegens verhuizingen, geen enkele negatieve rede!! Hij staat er weer netjes bij, niet in de laatste plaats te danken aan Lambert.
Makkelijke communicatie en service
Er was een fout gemaakt met het achterblad van mijn keuken. Ze hebben hier meteen een oplossing voor gezocht, drie weken later kreeg ik een ander achterblad.
Klant gerichtheid en deskundig advies. Tijd nemen ook al had ik de eerste keer geen afspraak gemaakt. Ben zeer tevreden over het eind resultaat
Het totale plaatje!
Meedenken, luisteren naar de wensen van de klant, pragmatisch, anticiperen. Prima, vakkundige montage.
Zeer positief over advies en ontwerp en serieus meedenken met de klant!
Zeer goed meedenken door de verkoper
Goede tekeningen, goede begeleiding van onze huurders en snelle levering en montage!
Gemar keukens ken ik van eerdere opdrachten. Die zijn - evenals de huidige- naar volle tevredenheid en in goed overleg gerealiseerd/
De service, het meedenken, de praktische tips en de ontspannen sfeer. We hadden een datum geprikt waarop de keuken geleverd kon worden. Doordat we eerder de sleutel van ons nieuwe huis kregen, wilden we ook de keuken eerder laten plaatsen. Zonder problemen hebben ze dit twee maanden eerder kunnen leveren. Daarnaast was er een kleine beschadiging door transport. Voordat wij het gezien hadden, lieten ze weten dat ze al een nieuw frontje besteld hadden.
Er is goed meegedacht over de indeling van de nieuwe keuken. We hebben er een schitterende keuken aan overgehouden waar we elke dag van genieten.
We werden duidelijk en goed geholpen en zeeeeeer tevreden over de monteur.
Er is gedurende het hele traject heel goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden in relatie tot het besteedbare budget. Daarnaast was het mogelijk tijdens het traject nog verschillende aanpassingen te doen. Deze flexibiliteit en betrokkenheid geeft aan dat de medewerkers van Gemar net zo graag een mooi resultaat willen hebben als de klant zelf. Ik heb het gevoel gekregen dat tevredenheid van de klant bij hen in een hoog vaandel staatl.
Spinding 4
5431 SN Cuijk
Gemar Keukeninterieurs bestaat reeds 42 jaar. De zaak is in de loop der jaren flink uitgebreid. Wat gedurende de jaren niet veranderd is, is de kwaliteit en de service waar Gemar voor staat. Het is dan ook niet voor niets dat klanten binnen een regio lopend van Venlo naar Arnhem tot in Uden maar ook ver daarbuiten ons steeds weer weten te vinden. Verreweg de meeste keukens die wij leveren, worden verkocht op advies en aanbeveling van onze klanten. Gemar is in 2017 na 39 jaar verhuisd van de Kerkstraat 36 in Milsbeek naar de nieuwe showroom aan Spinding 4 in Cuijk.
Bij De Keuken Designers draait het om vertrouwen, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. De Keuken Designers komen niet aan met snelle verkooppraatjes of megakortingen, maar zij luisteren goed naar uw wensen. De adviezen en conclusies komen dan vanzelf. Samen met u realiseren De Keuken Designers uw droomkeuken.