mooie keuken en goede service

Zowel verkooptraject (grotendeels via mail/tel) als montage verliep prettig. Prima prijs kwaliteit verhouding. Ook nazorg is goed geregeld. Zeker aan te bevelen.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

zeer plezierig contact gehad en keuken naar ons zin

Door buren bij uw bedrijf terecht gekomen en hiervan geen spijt gehad. Alles in een hand dus weinig zorgen zelf. Nazorg ook uitstekend. Goed meegedacht en tussentijdse wijzigingen ook goed opgelost.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Ondanks problemen met (foute)leveringen zijn we blij met van Maanen.

Ondanks leveringsproblemen en afwijkende maatvoering hebben we elkaar via coulance, vanuit van Maanen, toch weten te vinden om de keuken naar onze tevredenheid te kunnen opleveren en te gaan gebruiken. De betrokken medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Fijn geholpen en een mooie keuken

De verkoper nam de tijd om advies te geven, vragen te beantwoorden, mee te denken en reageerde snel op vragen via de mail (en app). De kookplaat die wij gekozen hadden was tussentijds niet meer leverbaar, dit is tijdig gecommuniceerd door Van Manen. Ook heeft Van Manen een heel goed alternatief aangeboden en geleverd. Contact met de man die dit coördineerde liep fijn. Er ontbrak 1 schroefje t.b.v. van een handgreepje maar ook die was er binnen een Half uur. De keuken hebben wij zelf geplaats zonder enig ervaring. Maar het was een eenvoudige klus omdat Van Manen echt wel precies maatwerk heeft geleverd.

• Montage N.v.t.

Precies zoals is afgesproken

We zijn erg blij met de dienstverlening vanuit van Manen. Ze zijn erg service gericht en communiceren over dingen die anders lopen. Ook denken ze met je mee, waardoor je achteraf geen dingen tegenkomt wat je bent vergeten.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Werk/Keukenblad

Mooi resultaat en prettig contact

Wij zijn bij Van Manen keukens geslaagd voor een erg mooie keuken, die echt de blikvanger in ons nieuwe huis is geworden. Ook de prijs/kwaliteit is helemaal in orde en er is bij Van Manen goed meegedacht in materiaalkeuze om te zorgen dat één en ander goed binnen ons budget paste. Bij de installatie in onze nieuwbouwwoning waren er wel wat kleine kinderziektes, zoals een ontbrekende elektragroep en een ontbrekend ventilatiegat, door de niet optimale afstemming tussen bouwbedrijf en keukenleverancier. Dat is door Van Manen echter snel opgelost. Andere opleverpunten, zoals een defecte Quooker, een beschadigd deurtje en een extra los besteld werkblad wat zoek was, zijn vlot opgepakt door Van Manen. We zijn daarbij zeer positief over de vriendelijkheid van alle medewerkers.

Fantastische service

De verkoper nam de tijd om advies te geven, vragen te beantwoorden, mee te denken en reageerde snel op vragen via de mail (en app). Tussen de bestelling van de keuken en het plaatsen van de keuken zat een jaar. Sommige apparatuur kon toen niet meer geleverd worden door de leverancier maar ik werd steeds op de hoogte gehouden en kon uit alternatieve opties kiezen. Wat heel fijn was want zo kon ik de keuzes aanpassen naar mijn smaak. Montage is keurig en snel uitgevoerd. Contact met de man die dit coördineerde liep fijn. Betaling vond pas plaats toen ik helemaal tevreden was, dat was super geregeld.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

We zijn zeer goed geholpen door de adviseur en hebben dan ook een pracht keuken.

De keuken is prachtig geworden zoals we het voor ogen hadden. Er moet nog een nieuwe trafo komen want deze blijkt niet te werken maar wij gaan ervan uit dat van Manen dit gaat oplossen.

Goed advies

Goed advies, perfecte montage en zeer vriendelijke medewerkers

Prettige ervaring

Ontzettend goed geholpen bij Van Manen. Het ontwerp was direct wat ik in gedachten had. Alles werd uit handen genomen, wat erg prettig is. Erg tevreden over het resultaat. +

top

duidelijk en volgens afspraak. schoon opleveren had beter gekund

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Goede ervaring, er waren wat missers maar deze zijn naar tevredenheid opgelost.

Zoals omschreven goede ervaring en alles netjes afgehandeld.

Super keukeninstallateur

Alle apparatuur vervangen na 14 jaar in de bestaande keuken. Vervanging gedaan door excellente installateur.

• Advies en ontwerp N.v.t.
  • Wat heeft u bij ons gekocht? Apparatuur

Prettig en professioneel

Vanaf het eerste gesprek tot de definitieve aflevering hebben jullie vakwerk geleverd. Steeds in een prettige, resultaatgerichte sfeer. Tips: stoomoven onder monteren en de gewone oven boven, ivm met schoonmaak en bedieningsgemak. Laat de monteur altijd het afval meenemen. Degene die het voorwerk monteerde liet alle puin in de kelder liggen. Niet een ramp maar wel slordig. Een compliment voor onze ontwerper. Nog een dik compliment voor de monteur die de keuken heeft gemonteerd; wat een aardige en professionele vakman. Tot slot wil ik melden dat we onze keuken met veel plezier gebruiken. Kasper Voshart

prima keukenbedrijf

goed en duidelijk advies, prima

Vakkundig en zeer klantgericht

Wij hebben de samenwerking met Van Manen Keukens als zeer prettig en professioneel ervaren. Er wordt goed mee gedacht over de mogelijkheden, prettige communicatie en de montage is netjes en vakkundig gedaan.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Buitengewoon positief en tevreden over het geheel.

Totstandkoming ontwerp positief in samenspraak tussen ons als klant en uw collega. Uitvoering in 3 werkdagen volgens planning. Bijzonder prettig dat 2 vakbekwame collega's van u al het werk, uitgezonderd het stucwerk, uitvoeren. Op een vraag van mij na uitvoering werk snel en adequaat gereageerd

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken

Een zeer fijn en professioneel contact met de verkoper en planner.

Wij hebben de service van Maanen als zeer prettig ervaren. Ze nemen ruim de tijd, om je goed te informeren. Verder qua planning super goed geregeld ivm Corona vertraging door onze vakmensen en in goed overleg de keuken als nog snel kunnen plaatsen. De monteur die de keuken heeft gemonteerd, werken heel netjes en rustig. En nam keurig de tijd om de apparaten uit te leggen. Een zeer vriendelijke man.

Prettig bedrijf

Komen afspraken na en eventuele foutjes of problemen worden snel opgelost.

We hebben een droomkeuken

Er is goed geadviseerd en meegedacht bij het ontwerpen van de keuken. Ook de mensen die de keuken hebben geïnstalleerd waren zeer ervaren en konden ter plaatse problemen oplossen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Heel positief.

Vriendelijk en deskundig advies en hulp bij uitzoeken van o.a. apparatuur. Ruime keuze en heel veel mogelijkheden om de keuken helemaal naar mijn wens te maken.

Montage aanvang mei 2020, nog altijd niet klaar

Wellicht niet allemaal aan Van Manen Keukens te wijten, maar het is inmiddels december '20 en onze keuken is nog niet opgeleverd naar tevredenheid. (25 mei '20 was de start van de montage). Een niet volledig open kunnende lade in de koelkast niet gemeld, gemaakte afspraak wordt eenzijdig gewijzigd, gemaakte schade niet gemeld en de oplossing kan alleen komen van de leverancier van de componenten van de keuken, maar Van Manen is in onze ogen onze leverancier.

Goed geholpen.

Keuken is mooi. Wel wat punten die verholpen moeten worden. Dat komt vast goed!

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken

oven nog moeilijk te bedienen

wij zijn tevreden over koop, plaatsing en gebruik v/d keuken, alleen nog erg wennen aan inductie-koken.

Prima in een keer goed.

Prima uitwerking van de opbouw van de keuken. Dank aan mevrouw van Essen. De plaatsing van de keuken ging in prima samenwerking met de aannemer. Binnen de afgesproken tijd was alles in één keer goed. En nu in gebruik is het heel fijn.

Dr. W. Dreeslaan 2

3771RW Barneveld

Over Van Manen Keukens

Een droomkeuken realiseren is een kwestie van samenwerken, vinden we bij Van Manen Keukens in Barneveld. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zullen we een keuken ontwerp schetsen die je een indicatie geeft van hoe je droomkeuken eruit zal komen te zien. Vanaf het moment van contact tot na de keuken montage zullen we in nauw contact met elkaar blijven staan. We vinden bij dit proces jouw mening en ervaring erg belangrijk. Om die reden ontvangen we graag je beoordeling.