Prettige ontvangst in showroom. Verkoopgesprek als zeer prettig ervaren. Duidelijke uitleg, waarom het één wel en ander niet. Montage, 2 monteurs die goed meedachten. Netjes en vakkundig gewerkt.
Keukenblad is niet netjes gesneden. Oplossen van probleem is ingewikkeld en twijfel of ze de problem kunnen oplossen.
Komt afspraken na, secuur ingemeten ter plaatse, vakkundig advies in de showroom, snelle en nette montage. Al met al zeer tevreden over onze keuken (en openhaard)!
Tijdens de fase van uitzoeken en ontwerpen werden we zeer prettig geholpen, zonder druk of haast. Geen verkoper die met kortingen wappert 'als u nu meteen tekent', maar iemand die oprecht geïnteresseerd is en meedenkt over het ontwerp en de inrichting van de keuken. Na de koop goede informatie en flexibiliteit bij de plaatsing (ivm uitlopende andere werkzaamheden in het huis moest de plaatsingsdatum aangepast worden) en zeer netjes gewerkt door de monteur.
Wij zijn zeer blij met de geleverde keuken. Alles precies zoals afgesproken, aanrechtblad dat krom was is ook netjes vervangen. Enige dat ontbreekt is stukje nazorg (of dat moet nog komen), vorig huis hadden we ook een nieuwe keuken en daar kwamen ze na paar maand nog eens langs om de kastdeurtjes bij te stellen
Uitstekende en hernieuwde ervaring met deze onderneming gehad. Onze keuken is keurig en zeer vakkundige geïnstalleerd en een paar kleine zaken zijn zeer snel en tot tevredenheid van ons professioneel opgelost.
Elke dag weer blij als ik de woonkamer in loop met de nieuwe keuken.
Erg prettige ervaring van begin tot eind.
Goed advies, vakkundig geplaatst en prima service
Goed geholpen bij ontwerp. Daarna goed geinstalleerd. paar kleine dingetjes die niet goed gingen maar heel snel verholpen. Prima gelopen zo! Dank.
We zijn zeer tevreden met de geleverde keuken en het hele proces vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van de keuken.
De keuken is netjes afgeleverd helemaal goed.
Vanaf het moment van ontwerp tot aan het plaatsen van de keuken (en de puntjes op de i zetten) zijn we door van Manen goed geholpen. Tijdens het ontwerp werd alle tijd genomen en was er ruimte voor vragen of het aanbrengen van wijzigingen. Met behulp van deskundig advies hebben we goed kunnen afwegen wat wel of niet mee te nemen in onze nieuwe keuken. Daarna een goede afstemming over het plaatsen van de keuken en het daadwerkelijk plaatsen zelf. En indien we daarna nog vragen hadden, werden we gelijk geholpen.
Vanaf het ontwerp tot aan het plaatsen was alles helemaal goed! Hele goede adviezen van Bart Jan van Dam, goed en leuk contact en het plaatsen is heel erg degelijk en netjes gedaan. Mochten wij ooit weer een keuken kopen dan zullen we geen moment twijfelen om weer naar Van Manen te gaan en we kunnen hen iedereen aanbevelen.
Goed en vakkundig advies. Ga zo door!
Wij zijn niet tevreden over de keuken,onze verkoopadviseur erop aan gesproken,maar die heeft niks voor ons gedaan,erg jammer.Keuken is mooi ,maar met wat minpunten ,en dat is zo zonde ,we kunnen er niet volop van genieten
Fijn dat we alsnog het gesprek zijn aangegaan, het wordt nu opgelost. We wensen u verder veel plezier toe in uw nieuwe keuken! Team Van Manen Keukens
Zeer mooie showroom, goed advies en mogelijkheid om aanpassingen te doen. Er wordt voldoende tijd genomen om samen tot een mooie keuken Tijdens de installatie zijn wel wat dingen niet direct goed gegaan, maar alle punten zijn uiteindelijk pgelost en daar gaat het om. We zijn nog steeds heel blij met onze keuken.
Wij komen niet uit de buurt maar Van Manen keukens werd ons door de aannemer van ons nieuwe huis voorgesteld. Vanaf het eerst begin, het gesprek met Josbert, voelde het voor ons goed. Een keurige tekening, alle tijd was er voor ons om alle opties door te nemen. Op de dag van plaatsing waren de monteurs er op het afgesproken tijdstip. De keuken werd zoals afgesproken in één dag geplaatst en alles aangesloten.
Goed advies, nemen alle tijd voor je, gelijk een goede prijs, levertijd exact op de afgesproken dag, gelijk compleet en goede kwaliteit. Nazorg zeer klantgericht.
Bij het samenstellen van de keuken zijn we bijzonder goed geholpen door Josbert. Zeer prettig hoe hij ons van begin tot eind door het keuzeproces heeft begeleid met veel geduld, inlevingsvermogen en professionaliteit. De montage was binnen 1 dag gedaan en ook dat is vakkundig gedaan. Na ruim vier maanden nog geen tekortkoming gevonden. Al met al: top bedrijf! Geen aanmerkingen.
Wat komt er veel kijken bij een nieuwe keuken, maar van we zijn stap voor stap meegenomen, naar het eind ontwerp, en daarbij alle keuze's goed uitgelegd, waarom wel en ook eerlijk waarom niet. Belangrijkste is er is de tijd voorgenomen, en ook toen we het een paar weken hebben laten bezinken en we met een totaal andere indeling kwamen, werd dit weer netjes stap voor stap uitgewerkt. en we zijn zeer blij met het resultaat.
Goed geadviseerd en een mooi eind resultaat.
Van Manen Keukens is in mijn ogen eigenlijk een niet typische keukenwinkel en dat is een heel groot compliment. Ze zijn betrouwbaar, flexibel en alles is bespreekbaar/mogelijk. De verkopers/adviseurs zijn niet de "snelle verkopers" die je veelal tegenkomt in de keukenbranche. Offerte is heel transparant, proces niet opdringerig, contract kan na ondertekening nog worden aangepast. Planning is flexibel, ook toen de datum van ons nieuwbouwhuis ging verschuiven. Na plaatsing klein dispuut, maar dat is professioneel en vakkundig opgelost. Kan Van Manen Keukens van harte aanbevelen.
Wij zijn erg tevreden over de keuken die wij gekocht hebben bij Van Manen. Ze gaven goede tips en hebben een uitstekende service.
Dr. W. Dreeslaan 2
3771RW Barneveld
Een droomkeuken realiseren is een kwestie van samenwerken, vinden we bij Van Manen Keukens in Barneveld. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zullen we een keuken ontwerp schetsen die je een indicatie geeft van hoe je droomkeuken eruit zal komen te zien. Vanaf het moment van contact tot na de keuken montage zullen we in nauw contact met elkaar blijven staan. We vinden bij dit proces jouw mening en ervaring erg belangrijk. Om die reden ontvangen we graag je beoordeling.