perfect

goede en nette service. waarbij erg goed wordt meegedacht met de klant.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Niet de ervaring die we hadden verwacht.

Bij het nalopen van de bestelling kwamen wij er achter dat het aanrechtblad beton"look" was ipv echt beton zoals wij dat hadden aangegeven. Wij hebben het nooit over betonlook gehad. Gelukkig kon dit nog worden gecorrigeerd. Keukenapparatuur hebben wij aangegeven dat het groot moet zijn aangezien wij groot gezin zijn. prijs technisch werd ons pelgrim aangeraden. Maar ze hadden van pelgrim geen showroommodellen van staan, dus in volvertrouwen hier in mee gegaan. Na montage blijkt dat de koelkast echt veel te klein is. hierop direct gevraagd of we deze mochten omruilen voor een groter model. Dat mocht natuurlijk niet, maar we mogen wel een nieuwe kopen, dan was de montage gratis. De nieuwe kleine koelkast die moeten we maar verkopen op marktplaats. Gelukkig hadden wij onze oude koelkast nog en gebruiken we die maar weer in onze nieuwe keuken. De montage ging wel soepel, prettig en volgens afspraak. Fijne monteur. Echter zorgen de fouten in het verkoopproces en de service achteraf ervoor dat wij van Maanen niet zullen aanraden aan familie & vrienden.

Moeizame levering

Mooie keuken! Advies goed en meedenkend, maar kan beter. Verkeerde (minder luxe) apparatuur geplaatst zonder overleg. Het heeft ons veel moeite gekost om tot een oplossing te komen. Met de oplossing zijn we helaas niet helemaal tevreden. Levering laatste afwerking duurde lang.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Wij zijn heel goed geholpen

Wij zijn heel goed geholpen en jullie hielden je aan je afspraken. Ik heb een ding wat ik jammer vind en dat is dat de spoelbak van het aanrecht ontzettend gauw krast ik zit hier nu 3 maanden en er zitten behoorlijk krassen in ik heb er hier al meer mensen over gehoord

Gewoon goed!

Een bedrijf waar je het gevoel hebt dat je een goed product krijgt. Geen taferelen omtrent prijsonderhandelingen etc. Gewoon duidelijk. Prijs/ kwaliteit optimaal. Niks anders dan lof!

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken

Onze wensen zijn helemaal gehoord.

Wat zijn we blij met onze keuken en de uitstralingvan de keuken. We voelden ons gehoord in onze wensen en ook bij het uitzoeken kregen we volop hulp en advies. En bij het plaatsen waren er echte vakmensen aan het werk en zij waren behulpzaam bij vragen en gaven zelf ook adviezen.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Goed meedenkend bedrijf en goede service

Het betrof een uitbreiding van de bestaande keuken dus was er extra zorg nodig om dezelfde uitvoering van kastjes en werkblad te krijgen. Dit is goed gelukt en afspraken zijn perfect nagekomen.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Werk/Keukenblad

Goede kwaliteit, goede service

Alles in 1 keer op afgesproken tijd geleverd. Prettige showroombezoeken met Linda. Foutjes bij de afgeleverde keuken werden door de monteurs ontdekt en meteen geregeld. Zelfs de Pelgrim monteur stond binnen 2 dagen op de stoep. Wij krijgen veel complimenten over onze keuken.

Mooie keuken, slecht klantcontact

Beste van Manen, wij werden in de eerste gesprekken goed door jullie geholpen. Alle mogelijkheden zijn uitgebreid uitgelegd. Er is goed en uitgebreid geadviseerd. Vervolgens hebben wij een keuken bij jullie gekocht. Daarna werd het klantcontact meteen minder. (de buit was binnen, zo voelde het van onze kant) Er werd laat op onze mailtjes gereageerd. Daarnaast is er na het plaatsen van de keuken nooit belangstelling geweest voor onze tevredenheid als koper. We hadden wat problemen met de oven en kookplaat. We kregen het aanrechtblad weken later. De naad van het keukenblad is nu nog steeds niet hersteld ect. Hier is op gereageerd met een email. Maar het miste een stukje persoonlijk contact/ belangstelling. Bijvoorbeeld een telefoontje van jullie kant: met het antwoord, wat vervelend zeg. Mijn advies zou ook zijn: vraag de klant naderhand of zij tevreden zijn met het product? We kopen niet zomaar een kleinigheidje. Het gaat om een grote koop, waar iemand jaren plezier van moet hebben. Jullie hebben niks meer laten horen. Kom desnoods langs bij de klant. Dit hebben we gemist.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Prettig ontvangst, goed advies en begeleiding en prima nazorg

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Wat zijn we blij met onze nieuwe keuken!

Het advies gesprek ging heel goed. De verkoper voelde precies aan wat we wilden. De 3d tekening geeft een goed beeld hoe het wordt en uiteindelijk is de keuken helemaal geworden wat we bedacht hadden. Installatie ging soepel en volgens afspraak. Gelukkig was alle apparatuur aanwezig doordat alles extra vroeg besteld was. Kortom een hele goede ervaring!

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Mooie kwaliteit keuken en zeer goede service!

Hele fijne begeleiding bij het aankopen van de keuken. Goed en kundig advies, geen verkoopgedram. Ze luisteren echt naar jou wensen en kijken wat mogelijk is binnen jou budget. Keurige levering en plaatsing en ook de afterservice is perfect!

Snel en cfr afspraak

Bijkeuken met aanrecht

• Wat heeft u bij ons gekocht? Werk/Keukenblad

in 1 woord "topbedrijf"

Na enkele bezoeken bij andere keuken zaken terecht gekomen bij van Manen in Barneveld. Zonder afspraak vriendelijk geholpen door Lennart. Na 2,5 uur een mooie keuken laten samenstellen. Zonder gepush mee naar huis genomen om het thuis nog even goed door te nemen. Na nog enkele bezoeken uiteindelijk besloten om hier onze keuken te kopen. Helaas moesten wij nog maanden wachten voor levering en plaatsing. Gisteren was het eindelijk zo ver en werd de keuken geleverd en geplaatst. Na 2 dagen staat er een super mooie keuken. Helaas is de Neff stoomoven nog niet leverbaar en hopen dat we niet te lang hoeven wachten voor dat deze na geleverd gaat worden. En weet wel dit is niet de schuld van van Manen maar algeheel bekend dat er moeilijk aan computer chips te komen is. Om 15.00 uur was onze keuken helemaal klaar en was alle troep en verpakkingsmateriaal netjes meegenomen door de TOP MONTEURS van van Manen. ( kunnen de mannen van de concurrent nog wat van leren) Bij deze dus het advies : keuken nodig ga naar van Manen in Barneveld daar gaat u geen spijt van krijgen.

een profesioneel bedrijf

vriendelijk en meedenkend personeel dat je zo goed mogelijk probeert te helpen,geen klachten van onze zijde

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken

De bereidwilligheid om problemen op te lossen

Vriendelijke benadering. Er wordt goed geluisterd naar klant. We zijn heel blij zoals de zaken voor ons zijn opgelost.

Super!

Wij zijn super goed en netjes geholpen door Josbert, heel vriendelijk en gaf goede adviezen

Keurig geplaatst

Goed bedrijf en fijn personeel

• Wat heeft u bij ons gekocht? Werk/Keukenblad

Slechte communicatie overall en oplevering in meerdere bezoeken

We zijn teleurgesteld in de service van van Manen keukens. Er moest meerdere iemand langs komen o.a. door verkeerd inmeten van de keukenlades. Ook de communicatie viel tegen. Moest vaker zelf bellen voor een update. Uiteindelijk ongeveer 9 maanden geduurd voor e.e.a. afgerond was. Al met al geen fijne ervaring.

• Montage
  • Wat heeft u bij ons gekocht? N.v.t.

Betrouwbaar, meedenkend en kwaliteit

Fijne organisatie, begripvol en meedenkend, komt de afspraken na.

In goed overleg geholpen

Zeer goed geïnformeerd over mogelijkheden. De levering en installatie waren ook prima.

Geen seconde spijt

Wow, wat een mooie keuken, top kwaliteit! Bij een nieuwe keuken begin je met een wensenlijstje en een ontwerp. Hierbij zijn we super geholpen door Van Manen. We kwamen met een plan, maar deze werd 180 graden veranderd in een veel beter plan. Zo zie je dat ervaring in ontwerpen hierbij een grote rol speelt. Keuken is vakkundig geplaatst door vriendelijke, service gerichte medewerkers. Wij zijn zeer tevreden!

Goed, degelijk en betrouwbaar

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Flexibele meedenkers die de klus helemaal afmaken!

Wij hebben het hele traject als zeer prettige ervaren. Mooie keukens en veel keus. Bij ons zijn een paar kleine dingetjes niet helemaal goed gegaan, maar dat wordt zonder problemen opgelost. In onze situatie kregen we last van vertragingen in de bouw en voorbereiding van ons huis, waardoor de montage van de keuken moest worden uitgesteld. Zeer vervelend, maar Van Manen was hierin erg flexibel en dacht heel goed mee. Echt een pluim voor de service en planning!

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Mooie keuken, krijg veel complimenten!

Zeer correct te woord gestaan en goede afwerking! Mooie keuken zeer tevreden.

Dr. W. Dreeslaan 2

3771RW Barneveld

Over Van Manen Keukens

Een droomkeuken realiseren is een kwestie van samenwerken, vinden we bij Van Manen Keukens in Barneveld. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zullen we een keuken ontwerp schetsen die je een indicatie geeft van hoe je droomkeuken eruit zal komen te zien. Vanaf het moment van contact tot na de keuken montage zullen we in nauw contact met elkaar blijven staan. We vinden bij dit proces jouw mening en ervaring erg belangrijk. Om die reden ontvangen we graag je beoordeling.