Ik heb een goede ervaring gehad met Plameco plafonds , alleen de kosten waren aan de hoge kant.
Prachtig plafond gemaakt in een dag en een goede nazorg gedaan door Goof.
Het product is (te) duur.
In 1 dag 2 mooie plafonds laten zetten, geen stank of troep. Super strak en mooi design met spotjes en beneden een letstrip.
dankzij de plezierige manier van werken van de monteurs en binnen de geplande tijd, is het mee gevallen.
In ons nieuwe huisje een plameco plafond laten leggen. Een schitterend resultaat, maar we hadden niet anders verwacht. 20 Jaar geleden al heel de beneden verdieping plameco laten leggen. Zag er nog schitterend uit en niet te zien door de nieuwe eigenaar.!!! Wij raden het iedereen aan. Super goede service. Ze komen de afspraken na. En werken goed en schoon. Toen ze klaar waren lieten ze alles schoon achter.. top bedrijf...
We zijn er bijzonder blij mee. De complimenten zijn niet van de lucht. Daarnaast is het adviestraject heel fijn en kregen we snel antwoorden op onze vragen.
Plafond vakkundig en netjes geplaatst, netjes opgeruimd. Vriendelijke mensen. Was niks op aan te merken.
Geheel volgens afspraak is er een prachtig plafond geïnstalleerd inclusief verlichting.
Mijn badkamerplafond zit er net een week in, het ziet er strak uit. Vanaf het bestellen tot het plaatsen ging alles perfect. Het is wel een stuk duurder dan wat op verschillende sites word gezegd. Maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. In ieder geval 10 jaar garantie. De tijd zal leren hoe lang het mooi blijft. Maar ik heb goede hoop. Bedankt Plameco Nieuwendijk.
Mooi plafond
Prima van af showroom tot alles geïnstalleerd is
Keurig netjes werken
De werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd, we zouden geen verbeterpunten kunnen noemen. Er werd zelfs zonder bijkomende kosten een ontbrekende pulse schakelaar gemonteerd. Het Plameco plafond maakt onze nieuwe badkamer helemaal 'af'.
Iets beloven en het ook nog doen, zijn twee heel verschillende zaken. Ik kan niet anders zeggen dan, Plameco komt alle beloftes na en levert uitstekend vakwerk af. Bedankt !
Ben in de showroom in Nieuwendijk wezen kijken, we kregen daar duidelijke uitleg over bepaalde plafons en wat de mogelijkheden waren. later een afspraak gemaakt voor offerte toen kwam Goof bij ons langs. wat een klasse man is dit en wat een goed advies geeft die man echt een topper. plafond gemonteerd door de monteur en dit was een zeer nette en vakkundig monteur.
Na waterschade vanuit het plafond hadden wij een nieuwe doek nodig. Wederom hebben wij dit door Plameco laten uitvoeren. Super vriendelijk zoals altijd en weer vakkundig geplaatst door Plameco Nieuwendijk. Nogmaals bedankt! Rutger Persoon Geertruidenberg
leuke mensen doen wat ze beloven de monteur was een dag eerder klaar dan gepland
Van begin tot einde alles goed geregeld en verlopen. Mooi straks wit plafond geworden. Netjes gewerkt, de monteurs hebben goed werk afgeleverd. We zijn dik tevreden!
Wij zijn goed begeleid en geïnformeerd over de vele mogelijkheden. Samen met de adviseur plafonds van badkamer en toilet ingemeten en door de monteur van plameco in één dag deskundig gemonteerd. Mooi afgestemd op de tegels en het eindresultaat mag er zeker zijn. groetjes, Berry & Corita
Het plafond voor badkamer en toilet is keurig aangelegd. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd met een prima resultaat. Wij zijn erg tevreden.
Na een waterschade in de keuken diende mijn mooie Plameco plafond vernieuwd te worden. Binnen korte tijd was alles geregeld. Het ziet er weer keurig uit nu.
Goede service, komen afspraken na, nemen verantwoordelijkheid
we hadden al eerder ervaring met Plameco opgedaan maar we zijn bevestigd in onze keuze. Vriendelijk, punctueel en vakkundig. Het resultaat is geweldig mooi geworden, ons appartement is nu echt helemaal af!!
Mijn oude spanplafond was aan vervanging toe. Super geholpen door Goof en zijn medewerkers. Goof denkt goed mee, zeker wat betreft sfeer en verlichting. Montage is soepel en snel verlopen. Medewerkers zijn vriendelijk en je krijgt service met een glimlach.
Weidehek 125
4824 AT Breda
morgen mooier wonen. Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. Nieuwendijk 085-760 5211 Giessen 0416-694870 www.plamecoplafonds.nl
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.