een grote mond van de direkteur goof heeft gelijk een oordeel over je huis en je leven dus geen aanrader met dit bedrijf in zee te gaan
Sorry hoor, ik ben bij jullie binnen geweest en de walm van hondenpoep en pies kwam me buiten al tegemoet. Daarbij moest ik slalommen om de kak en plasjes van de minimaal 20 honden die binnen zaten. Ook was er een nestje pups in de woonkamer waar het er zeker zo erg aan toe was. Pups in poep en pies. En daar moet ik mijn monteurs in laten werken? Ik prakkeseer er niet over. De gezondheid van die mannen is me meer waard dan een opdracht bij een particulier. Wat me zorgen baart, is dat jullie volstrekt niet in de gaten hebben wat een verschrikkelijke ongezonde rotbende het is in jullie huis en dat daar ook nog minimaal 2 kinderen wonen. Jullie moeten je schamen.......diep schamen..... En dat heeft over mij een mening. Ruim je huis op, maak schoon en doe 18 honden weg. Dan kom ik persoonlijk een plafond plaatsen bij jullie. Niet eerder. Gr. Goof van Rijswijk
10 jaar geleden hebben wij een spanplafond laten plaatsen in ons vorige huis in een slaapkamer, tot volle tevredenheid. In ons nieuwe huis twijfelden wij tussen een gestuct of spanplafond in de woonkamer en keuken. Uiteindelijk toch gekozen voor Plameco/van Gilst en achteraf een hele goede keuze! In twee dagen tijd met alle voorbereidingen en spotjes inbouw is een fantastisch strak plafond gemaakt. Het werk is professioneel en kwalitatief uitgevoerd en het ziet er schitterend uit!
het is goed gemonterd zonder stof
De informatie verstrekking en de 1e kennismaking aan huis door Goof is als erg positief ervaren. De mogelijkheden en opties waren duidelijk aangegeven. Helderheid qua levertijd en direct een afspraak kunnen maken. De installateurs hebben keurig werk geleverd. Wij zijn zeer blij met het resultaat.
Super. Dé oplossing voor een lelijk plafond en zo fantastisch afgewerkt. Kundige harde werkers met liefde voor het werk en dus een grandioos resultaat.
Monteur kwam ter plekke met leuk idee wat betreft de rand Wij hadden zelf nog twijfel over kleur schakelaar en stopcontact. Dit was geen probleem wilde we andere kleur werd dat later verwisseld
Goed werk afgeleverd, jammer van beschadigde balk...
Goed gewerkt, mooi plafond, binnen de regels van Corona.
De persoon die bij ons was, Was correct, netjes behulpzaam
Probleemloos nieuwe plafonds op de gehele bovenverdieping in slechts 2 dagen tijd met als resultaat een bovenverdieping met een geheel moderne nieuwe uitstraling.
De twee werknemers van Plameco hebben het plafond heel mooi aangelegd in onze twee inloopdouches en nog zelfs op eigen initiatief voorgesteld om de randen mooi weg te werken in het plafond zonder latjes en de geringe extra kosten laten zitten. Dus heel goed meegedacht en vakwerk achtergelaten. Bovendien waren het twee heel gezellige mannen waarmee een lekkere kop koffie mee heb kunnen drinken. Zou ze zonder nadenken weer inhuren of aanbevelen bij anderen.
Ons huis wordt verbouwd daarom moest er iets veranderen aan ons plameco plafond. Heel fijn dat er iemand langs kon komen om advies te geven. Nu hebben we een prachtig nieuw plafond. Zeer naar tevredenheid.
Voldeed aan alle verwachtingen. Netjes gewerkt en goede service.
Ik ben heel tevreden over het plaatsen van het plafond en de spotjes! Het ziet er netjes uit en de mannen diehet plafond hebben geplaatst waren vriendelijk in de omgang en gaven antwoorden op vragen die ik stelde. Ze waren zelf ook tevreden over het resultaat.
In showroom konden we verschillende plafonds zien en kregen daarbij deskundige uitleg. Daarna werd ons plafond thuis opgemeten en kregen we zeer deskundig advies op maat!!! Er werd gelijk een afspraak ingepland. Het zijn ECHTE Vaklui die plafond gemaakt hebben: ze werken zeer nauwkeurig en zijn erg professioneel. Het spanplafond ziet er superstrak uit!!!Na afloop ruimden ze alles netjes op. Hun communicatie is ook zeer correct. Deze professionele medewerkers verdienen ECHT een 10!!!
Na advies gesprek thuis hebben wij het volste vertrouwen gekregen in het nemen van een Plameco plafond. Er kwam een vriendelijke monteur die netjes werkte en voldoende uitleg gaf over de te verrichten werkzaamheden. Hij beschikte over een jaren lange ervaring wat in zijn aanpak tot uiting kwam. Het eind resultaat is uitstekend. We zijn dus zeer tevreden over Plameco.
Uitstekende werk in een dag, alles volgens de afspraak. Ik ben zeer tevreden.
Geen rommel in huis, vakkundig gemaakt, vriendelijke, hardwerkende en adviesgevende plafondmakers.
10 best heel mooi heb in huiskamer perjaar goed 30 jaar nu in kuikentje
Prima plaatsing, goede monteurs, keurig alles volgens afspraak, zeer netjes gewerkt,
Monteur was er op de afgesproken tijd. Na overleg wbt de spotjes de plafond keurig geinstalleerd. Dit was ons zoveelste plafond van Plameco en zijn dik tevreden.
We hebben een sterrenhemel in onze badkamer laten maken. Zelfs de verlichting (spotjes) lijken op sterren. Het plafond werd in ruim een halve dag heel vakkundig gemonteerd, met daarbij nog hele goede adviezen m.b.t. afzuiging. We zijn enorm tevreden.
Werd netjes gewerkt en goed geïnformeerd wat ze gingen doen.
Allereerst het contact met de vertegenwoordiger: geduldig, goede uitleg. Vervolgens Marrie en Johan, de monteurs, die werkelijk fantastisch werk hebben geleverd! We hebben vol ongeloof staan kijken met wat voor precisie en vakmanschap zij het plafond inclusief verlichting geinstalleerd hebben! We genieten nu iedere dag van een prachtig, strak plafond! Klasse!
Weidehek 125
4824 AT Breda
morgen mooier wonen. Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. Nieuwendijk 085-760 5211 Giessen 0416-694870 www.plamecoplafonds.nl
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.