Heel tevreden
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
De opdracht is uitstekend uitgevoerd, heel nauwkeurig, veel service
Fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Blij dat ik deze mensen heb gevonden.leveren prachtig werk.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Zeer tevreden over de realisatie van het Plameco-plafond in ons nieuwe appartement. Professionele installatie door ervaren medewerkers. Het inregelen van de verlichting verliep in aanvang wat moeizaam - o.a. doordat een aantal bestaande lampen moest worden geïntegreerd - maar door inzet van Plameco-specialisten werden alle problemen opgelost. Supertevreden over de totale installatie en oplevering. Ook de communicatie met ondernemer-eigenaar Goof van Rijswijk verliep/verloopt probleemloos
Hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn om te horen dat alles naar wens is!
Heel ervaren personeel die vakkundig, professioneel en netjes te werk gaat. Het plafond is heel mooi geworden.
Fijn om te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling!
Nieuw plafond in de badkamer. Gegaan voor hoogglans zwart (gewaagd) maar totaal geen spijt. Zeer chique uitstraling. Badkamer is helemaal af nu. Heeft een halve dag geduurd. Alles keurig en schoon achtergelaten
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en heel veel plezier met het prachtige plafond in de badkamer!
alles goed uitgelegd in de showroom. de verkoper die erna kwam was ook vakkundig en goed op de hoogte. E.e.a was vlot geregeld. De uiteindelijke plaatsing verliep vlot. Was snel klaar, liet alles netjes achter . Ziet er uit zoals beloofd.
Wat fijn om te horen! Dank u voor uw beoordeling.
afspraken nagekomen, ziet er schitterend uit. Geen spijt.
Fijn om te horen, dank u voor deze mooie beoordeling!
Wij zijn zeer tevreden over ons plafond! Het was een behoorlijke uitgave maar het was het zeker waard! Ook het advies (door Goof van Rijswijk) mbt verlichting in het plafond is ons zeer goed bevallen. De 2 installatie monteurs (Mari en Johan) zijn zeer vakkundig en hebben de klus fantastisch geklaard!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Uiteraard ga ik dit doorgeven aan de mannen!
Professionele organisatie
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Goede uitleg vooraf, snel en schoon gewerkt en een prachtig eindresultaat!
Fijn om te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling!
Net zoals de vorige keer zeer tevreden.
Hartelijk dank voor deze beoordeling!
Alles precies volgens afspraak Perfect uitgevoerd Prachtig resultaat Zeer tevreden
Fijn om te horen, bedankt voor deze mooie woorden!
Vakman
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Om onverklaarbare reden was ons plafond verkleurd. Dat is door Plameco geheel kosteloos vervangen. Dit getuigt van uitstekende service en garantie. De vervanging gebeurde op de afgesproken datum door zeer vriendelijke, gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. Een 10 plus voor Pkameco !!
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling!
Vriendelijke, nette, zeer professionele mensen. Van het begin tot het einde geweldig geholpen. Zooooo blij mee!!
Keurig op tijd en heel netjes gewerkt. Ik ben er erg blij mee.
Advies in de showroom, goed. Er werd duidelijke informatie gegeven. Advies thuis goed, er werd goed uitgelegd hoe het plafond werd geplaatst. Waar de spotjes moesten komen. Afspraken werden na gekomen. De monteur kwam op tijd en heeft het plafond netjes gehangen. Vertelde regelmatig wat hij ging doen, zodat we precies konden volgen hoe het plafond werd gehangen. De keuken is er door verandert, en we genieten elke dag van het mooie plafond.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, heel fijn om te horen.
Dit was onze 2e ervaring met Plameco Plafonds en ook deze weer top! Het advies gesprek was heel fijn en duidelijk en de montage was snel en super netjes. Ideale oplossing voor een strak plafond met spotjes.
Wat fijn om te horen dat het weer helemaal naar wens was!
Goede ervaring goede vaklui
Fijn om te horen! Bedankt.
Alles keurig geplaatst door vakmensen
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij zijn erg goed geholpen door Plameco. Er moest een deel van het plafond vervangen worden door lekkage en vanaf het begin is er goede service geleverd met inmeten, kleurbepaling en de uitvoering. Communicatie was goed, uitvoering heel snel en netjes! Zo is de verlichting en het ventilatierooster netjes verwijderd, schoongemaakt en teruggeplaatst. Wij zijn erg tevreden!
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Wij zijn heel content met ons nieuwe plafon
Bedankt voor deze prachtige beoordeling.
2 jaar na plaatsing van mijn plameco spanplafond last gekregen van schade door vervanging van het dak van de keuken, plameco heeft netjes een nieuwe geplaatst en de oude laten hangen om herhaling te verkomen. Ook fijn dat dezelfde monteur kwam voor het plaatsen van de nieuwe. Al met al heel tevreden! Gr Jeroen
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Weidehek 125
4824 AT Breda
morgen mooier wonen. Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. Nieuwendijk 085-760 5211 Giessen 0416-694870 www.plamecoplafonds.nl
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.