Heel strak werk geleverd door Plameco. Kleine minpuntjes, troep achtergelaten van zaagsel, veel schroefjes op de grond (niet fijn met kind en honden) en muur lamp aan gestoten die helaas kapot is.
Fijne kennismaking en heel zorgvuldig en netjes werk geleverd. We zijn erg tevreden.
Netjes afgeleverd
vanaf het eerste gesprek thuis , zeg maar de kennis making met het product en alle mogelijkheden, tot en met de montage van het plafond in onze badkamer inclusief spots en ventilator is het zeker vier en een halve ster waard, als de ventilator ietwat krachtiger zou zijn dan had ik die andere halve ster er ook zeker bij gedaan ,een dikke 10 dus. Een goede en leuke verkoopmedewerker met duidelijke tekst en uitleg en een super en net montageteam, mijn complimenten Plameco.
Top bedrijf met top monteurs! Super blij en raad het iedereen aan.
Zeer kundig en snel
Mevrouw bleef lekker elke twee, drie manden bellen hoe het met de verbouwing was. Montage in goed overlegd gepland en vlot uitgevoerd. Netjes opgeruimd.
Op 25 en 26 januari jl heeft plameco bij ons een plameco plafond aangelegd. Dat is prima gegaan, alleen waren deuren bij ons te hoog waardoor bovenkant van 2 deuren tegen het plafond kwam. Op zaterdag 29 jan is er een timmerman geweest die een stuk van de deuren afgehaald heeft. Dat is prima gedaan. Alleen moeten de opnieuw opgelegde stukken nog afgeverfd worden. Dit zou ook nog gebeuren maar van Kevin heb ik gehoord dat dat nog geregeld zal worden maar tot nu toe daarover niets vernomen.We hebben 500 euro ingehouden. we zullen dit betalen, in overleg met Kevin, als het schilderwerk ook klaar is.
Samen met mijn vriendin een bedrijfspand gekocht die we hebben verbouwd tot een woning. Daar komen natuurlijk allemaal uitdagingen bij kijken. Plameco heeft door hun communicatie en houding goed kunnen helpen bij deze uitdagingen. Daarnaast een fantastisch resultaat neergezet in zowel de koof als het plafond.
Vakmensen, netjes gewerkt. Strak plafond ben er blij mee.
Goede en nette moteurs.
Gewoon top
Top monteurs, top kwaliteit, top service en een geweldige betrokkenheid. Ik kan Plameco niks anders dan aanraden!
Zeer goede ervaring met het product en de organisatie er achter. Het plafond werd in 1 dag geïnstalleerd en netjes opgeleverd. Het resultaat is verbluffend mooi. Aanrader.
Deskundig, vriendelijk, gezellig, meedenkend, keurig werkend. Toppers
Geen discussie voeren, maar gewoon doen. Nieuw plafond. Erg blij mee.
Ben super blij met het resultaat, degene die het plafond kwam plaatsen was erg vriendelijk. Wij konden ondertussen ons werk doen zonder dat we last hadden. Super fijn.
het geleverde werk is netjes opgeleverd. met de arbeidskrachten was het goed vertoeven. overleg, daar waar nodig, zonder problemen. Raportcijfer; 8 plus. een goed--gezond bedrijf; niks mis mee. Zeker het aanbevelen waard. Ook de de chef een meegaand persoon. alles kan in overleg. shappoo voor de service,s vr,gr, fam, j.cents. haarle. vrij voor publikatie.
ervaren medewerker, netjes werken en het was sneller klaar als dat ik verwacht had. een minpuntje, als je wil bellen naar bedrijf krijg je telefoniste, maar er kan niet doorgeschakeld worden!!
harde werkers, die ook nog alles keurig hebben opgeruimd, kwalitatief prima werk afgeleverd
Duidelijke heldere afspraken en goede monteurs! Plafond is echt heel mooi geworden
Door snel te handelen van verkoop en montage binnen 4 dagen dat is uitstekend.
Van een lelijk plafond, naar een super strak plafond.
Samenwerking met Plameco Ommen is uitstekend verlopen, zeer nette werkwijze. Mooie oplevering!!!Ik ben echt tevreden met mijn strakke plafond in de badkamer. Echt een aanrader!
Dit was mijn tweede ervaring met Plameco Plafonds. De eerste was in 2009 en die was dusdanig goed, dat ik in 2020 besloot om in mijn nieuwe keuken opnieuw een spanplafond van Plameco te laten monteren. Ik heb van deze beslissing absoluut geen spijt gehad en kijk steeds opnieuw naar mijn nieuwe keuken met als sluitstuk een nieuw spanplafond waar ik heel trots op ben.
Van Ruisdaelstraat 23 B
7731SW Ommen
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.