Zeer goede service en deskundigheid!
Goed advies, flexibele opstelling, snelle en heldere communicatie. Installatie Hue-spotjes was zonder meer mogelijk en de bedrading van de speakers is prachtig weggewerkt. Mooi en strak afgewerkt plafond, waarbij zeer nauwkeurig en schoon werd gewerkt.
De monteur is goud waard, super hoe hij alles alleen voor elkaar heeft gekregen, ik ben er geweldig blij mee. over garantie kan ik nog niet oordelen nog geen ervaring hiermee. tot nu toe alleen maar lof.
Ziet er mooi uit.Keurig werk afgeleverd door Rik. Erg netjes gewerkt!!!!Prettige en prima monteur.
Uiterst correct en betrouwbare partij. Plaatsing verliep erg prettig met een correcte monteur die meedenkt en alles opgeruimd achterlaat. Gewoon top.
Mijn plafond opnieuw laten monteren met inbouw spotjes , zeer vakkundig gedaan door de monteur , heel aardig en een goede vakman , ben zeer tevreden , een aanrader voor eenieder. plameco bedankt voor jullie goeden advies en montage.
Geweldige service,montage. Prachtig plafond in badkamer gekregen
Onze badkamer heeft met dit plafond nu een mooie chique uitstraling! Vakkundig gemonteerd en goed contact gehad met zowel vertegenwoordiger als monteu. Aan te raden!
Positief in alle opzichten.
Prima zaak
Prima oplossing bij een balansventilatie systeem in nieuwbouw energieneutrale woning.
Vriendelijke, professionele en zeer bekwame monteur.
Goede uitleg en offerte ontvangen van Bjorn. Op de afgesproken dag werden de plafonds geplaatst, uiterst professioneel. Er was twee dagen voor uitgetrokken maar alles zat zo mee dat de beide plafonds er 's middags om 3 uur al inzaten. Bjorn en Rik 👍👍👍
Showroom iets rommelig. Verkoper snel en duidelijk. Montage top.
Goede vrijblijvende voorlichting. Kundige en vriendelijke monteur. Geen enkele klacht. Heel erg tevreden.
Positief verrast! Na het nodige zelf in huis te hebben gedaan het plafond van de woonkamer uitbesteed ivm ledstrip mogelijkheden. Het plafond is zeer vakkundig monteerd. De monteur dacht erg mee en was zeer behulpzaam. Zou het zo weer doen als ik weer moet verbouwen.
Zeer netjes gewerkt en een fijne samenwerking met de mensen van Plameco. Zeker een aanrader.
Wij hebben een zeer prettige ervaring met het advies van Steven en Bjorn en het aanbrengen van het Plameco plafond door Rik en Ricardo.Het voldoet geheel aan onze verwachtingen en zijn er heel blij mee.
goed werk geleverd
Goed geadviseerd, goede klantgerichtheid, keurige, beleefde omgangsvormen van zowel adviseur als monteur, eerlijke informatie, perfecte montage.
Delta 149
6825 MP Arnhem
Morgen Mooier Wonen Het juiste woonconcept - Wij dragen hier graag aan bij met moderne spanplafonds voor elke interieur. Het plafond is de grootste open ruimte in de kamer en is daarom een belangrijk criterium voor de uitstraling en sfeer van een gezellig huis.
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.