In 1 van de eerste ontmoetingen met Frank heb ik gezegd dat projecten als dit met name een kwestie van vertrouwen is DAT HEEFT HIJ MEER DAN WAAR GEMAAKT !! Wij hebben een bouwkundig zwembad met roldeck en alle technische voorzieningen, waaronder niveauregeling, automatische backwash, automatische chloor en ph dosering. Alles werkt perfect samen !! Roosen team : Hartelijk dank PS: en ja, kwaliteit heeft een prijs, bij Roosen een heel redelijke.
We hebben samen iets mooi bedacht en gemaakt.
Erg prettige samenwerking en dienstverlenende opstelling met deskundige professionals
Professioneel, adviesgericht, klantvriendelijk.
Er zijn wat opstartproblemen om de instellingen juist te krijgen, maar ik ga er vanuit dat dat een keer goed komt. Positiefste is dat jullie altijd bereikbaar zijn, ook in de avonden en in het weekend en dat is echt een top-service.
supersnel en adequate service, staan direct klaar met het juiste advies. zeer deskundig en dienstverlenend
Pieter is fantastisch!
Werken netjes, accuraat, reageren snel, zijn goed te bereiken kortom erg tevreden!
Heel fijne samenwerking! Er waren wat hindernissen te overwinnen, en dat is prima gelukt. Wij zijn blij met ons prachtige zwembad.
Algemeen oordeel is goed. Puntje van aandacht is advies rondom zoutbaden. Diepgang is onvoldoende waardoor ik moeite heb zwembad op orde te krijgen. Ervaring met zoutbaden lijkt ook bij Roosen nog gering.
Goed advies en snel geregeld, prima aan de afspraken gehouden. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ook bijzonder de persoonlijke nazorg van de heer Roosen die langs kwam of alles na wens was gegaan.
Het advies is iets lager omdat we dachten dat de bak waar het roldek is zit onder de tegels zou komen. Omdat deze in het zwembad zit is de zwemruimte toch een stuk kleiner dan gedacht.
Top service, klantvriendelijk en zeer tevreden over de aanleg en het onderhoud van het zwembad
Prettig, klantgericht en vriendelijk, aftersales goed en verstaan hun vak.
Professioneel
Wij hebben met Frank Roosen persoonlijk vanaf het advies tot en met de complete installatie zeer goed contact gehad. De installatie was perfect en volgens afspraak. Frank is nog een man van de oude stempel "afspraak is afspraak" Wij zagen er erg tegen op want het is toch een hele grote klus, maar zij hebben het perfect geregeld.
Zeer tevreden over de spa. Goed en prettig geadviseerd en gerealiseerd door Frank Roosen!!