Met mijn adoptie hond op les geweest .het was super hij en ik hebben zoveel geleerd door te belonen met clicker. Het waren leuke lessen op naar vervolgcursus 1 .
Hele fijne basiscursus gehad met Jolande. Persoonlijke aandacht, tijd om vragen te stellen. Gericht op samenwerking tussen baas en hond. Ik ga graag verder met Dibbes! Niet geweten dat dit zo leerzaam maar vooral ook leuk kan zijn.
Top begeleiding, veel geleerd, zowel onze hond als ikzelf.
Hele fijne hondenschool met aandacht voor hond en baas. De instructeurs zijn zeer kundig en hebben kennis van en inzicht in hondengedrag. De realistische verwachtingen zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de lessen.
Ik heb mijn deelname bij Hondenschool Brabant-Limburg als heel positief ervaren. Ze hebben daar de kennis en weten deze goed uit te dragen. Zowel in de praktijk als in theorie. Er is voldoende tijd om te leren maar ook om vragen te stellen. Mijn hond en ik hebben er veel geleerd en genieten er allebei van. Jolande en haar medewerkers zijn enthousiast en weten ook anderen enthousiast te maken.
Zowel de puppycursus als de basiscursus gevolgd en ga nu door met Vervolg 1. Jolande & Monique geven fijne duidelijke lessen en alle rassen zijn even Welkom, dus een leuk gemelleerd gezelschap in de groep(en). Ook de theorie erbij was fijn en ze denken ook goed mee met thuissituaties.
Ik vind Jolande en haar trainster onwijs goed! Ze kijken echt naar jou hond als individu en geven advies op maar. Ze zijn zeer deskundig. Ook zijn ze erg betrokken. Ze nemen echt de ruimte en tijd voor je en denken mee!
wij hebben een hond uit het asiel gehaald en konden snel terecht bij jolande. zij heeft ons goede tips gegeven en wij gaan dan ook met veel plezier door met de vervolgcursus
Wij hebben sinds kort de basiscursus gevolgd met onze Rottweiler Mike, wij zijn dik tevreden professionele begeleiding die wij hebben gehad tijdens de training. Ook konden wij contact opnemen na de training als wij vragen hadden over onze strekel Mike, wat ons ook goed is bevallen de groeps app en de een op een training. Ik raad elke honden bezitter aan om bij deze hondenschool op cursus te gaan, daar leren ze jou echt om de hond te begrijpen en samen te werken met je beste vriend.
Wij raden deze school aan voor iedere baas. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht. De theorielessen zijn zeer interessant en Jolande staat 24/7 klaar voor vragen. Erg fijne hondenschool
Jolande is deskundig en geeft enorm veel tips en tricks om het beste uit jezelf te halen en daarbij dus ook het beste voor je hond. Goed gedrag belonen dus vanuit veel warmte en aandacht voor de hond en baasje. Kortom een aanrader om op een leuke manier een betere band met je dierenvriend te krijgen.
Ik vind het een super leuke cursus. Je leert heel erg goed samenwerken met je hond. Ze geeft les op een positieve wijze (nee en euh horen niet bij de les). Je leert door middel van een clicker en beloningen (snoepjes/lekker) je hond te vragen iets voor je te doen. Ook leer je omdenken, hoe kijkt/begrijpt een hond je. Pas je aan aan de hond in plaats van de hond aan jou (positief bedoeld). Mijn hond vindt het ook erg leuk. Ze is altijd heel erg enthousiast iets te leren. Uitdagen..dat vindt ze leuk. Echt SUPER.
Samen met mijn lieve pup heb ik de cursis gedaan. We hebben zeer veel geleerd mede door de goede hulp van Jolanda. Mijn hond vond het steeds weer een feest om er naar toe te gaan.
Na uitgebreid gezocht te hebben naar puppytrainingen in de regio bij Jolande terecht gekomen. Geen dag spijt van gehad. Heel goede uitgebreide begeleiding. Het gaat veel verder dan je hond commando's leren geven. De theorie lesssen waren ook zeer interessant. Je leert je hond beter begrijpen. Je kunt met al je vragen terecht.
Ben bij Jolande gekomen omdat ik niet tevreden was bij een andere honden cursus. De manier waarop Jolande met Blitz omging bij de eerste ontmoeting, was meteen vertrouwd . Zij heeft zowel Blitz als ikzelf enthousiast en starts nu met vervolg cursus 1.
Zowel de puppy cursus als de basis cursus erg positief ervaren. Enorm veel kunnen leren in beide cursussen met veel tips en persoonlijke aandacht voor iedere cursist apart! Vooral omdat de groepjes altijd klein zijn kun je na de les nog even vragen stellen. Wat wij ook erg fijn vonden was de combinatie praktijk met theorie lessen, erg leerzaam. Wij gaan zeker door met de volgende cursus. Bedankt Jolande voor alle lessen en tips voor Bodi! 🐾
Via familie werd me aangeraden om naar Hondenschool Brabant-Limburg te gaan met onze puppy. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Wat een fijne sfeer en de kennis van Jolande en alle andere trainsters is enorm. Uitleg en oefeningen gebeuren allemaal heel rustig met het belonen van de hond bij goed gedrag. Ik heb een hele hyperactieve hond en vond het in het begin lastig om naar de les te gaan, maar de tips en handvaten die ik krijg zijn super. Ook bij de theorielessen van de basiscursus doe je zoveel kennis op, deze zijn onmisbaar en echt een aanrader en dat onder het genot van een kop koffie/thee met een koekje. Na de puppy cursus en de basis cursus gaan we door met Vervolg 1. Dus, zoeken jullie een goede hondenschool, this is the one!!
Ik heb eerst de puppycursus en nu de basis cursus gevolgd. Zeer kundig, aanrader
We hadden in de zomer van 2019 al een cursus gedaan met onze Guusje en dachten dat we op de goede weg waren, echter in het najaar werd onze Guusje een beetje eigenwijs en zijn we op zoek gegaan naar een vervolgcursus. Navraag bij vrienden leerde ons dat we maar eens contact moesten opnemen met Jolande van Hondenschool Brabant. Nadat ik had uitgelegd aan Jolande wat het probleem waren bevestigde Jolande dat een vervolg cursus de beste optie zou zijn omdat je nu nog bij kunt sturen als Guusje nog zo jong is, later wordt dat steeds moeilijker. De ervaring van onze vrienden die Jolande aanbevolen hadden werden bewaarheid want ze heeft heel veel kennis in huis en brengt deze ook op een prettige duidelijk manier over op vooral de baasjes want die moeten ook nog veel leren hebben we gezien. DUS, ALS JE JARENLANG PLEZIER WILT HEBBEN VAN EEN GOED LUISTERENDE HOND MOET JE ER VROEGTIJDIG ENERGIE IN STEKEN, EN DAN BEN JE BIJ HONDELSCHOOL BRABANT IN GOEDE HANDEN.
Ik had al bij verschillende hondenscholen een (gedeeltelijke) cursus gevolgd, maar bij Jolande zat mijn gevoel meteen goed! En waarom? Ze is duidelijk, standvastig, positief, daadkrachtig en ze weet héél goed waar ze het over heeft! En dát is wat ík nodig heb! En als kers op de taart ontvang je bij je laatste "les" een persoonlijk certificaat! Niet per post, maar onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers en ook onze Tij werd verwend! Ik blijf voorlopig nog even hoor. Niet alleen voor onze groei, maar ook voor de (persoonlijke) aandacht en de gezelligheid! Groetjes!
We zijn heel blij dat we met James bij Jolande terecht zijn gekomen. James is onze eerste hond en al dachten we, "Hoe moeilijk kan het nou zijn?" Viel dat soms best tegen. Vanaf puppycursus tot na de basiscursus elke keer weer bij geleerd. Wij als baasjes moeten vooral opgevoed worden en dat kan Jolande uitstekend ;) Voor vragen buiten de lessen om kan je altijd bellen/ appen. Heel toegankelijk!
Zeer positieve benadering naar zowel puppy als baasje. Wat een geduld en rustige uitstraling. Hier wordt zowel het positieve gedrag van de hond als van het baasje beloond. Dikke pluim voor zowel voor Jolande als Monique en Femke voor het enthousiaste trainen! Communicatie heel erg goed d.m.v. groepsapp en heldere up-to-date website. Keurig terrein wat goed wordt onderhouden, perfect. Erg gezellig met kleine groepjes. Voldoende ruimte om vragen te stellen en zeer leerzame theorie-lessen. Zeker een aanrader!
Wat een andere insteek om met je hond om te gaan. Jolande en de trainsters gebruiken rust en beloning voor goed gedrag om je hond te trainen. De aandacht voor goed gedrag gaf snel de juiste impuls voor onze hond . Ook de tip om veel gebruik te maken van de bench ( rust ) gaf direct een hele fijne hond die rust uitstraalde . Bedankt voor de hele fijne begeleiding. We gaan nog lekker door met de vervolg training.
Jolande en haar collega's laten je zo veel zien hoe je jouw hond kunt begrijpen en daardoor de hond veel kunt leren. En dat maakt dat je een prachtige samenwerking creëert. De theorie cursussen gaven ons veel inzicht. Zelfs onze kinderen (10 en 7 jaar) hebben er veel van geleerd. Erg fijn. Daarnaast vind ik het erg mooi hoe ze jou als baasje de "kleinste" dingen laten inzien, deze zijn eigenlijk altijd positief!! En anders geven ze jou de juiste handvaten om het weer positief te maken. Super fijne school met mega enthousiaste begeleiders, die een fijne visie nastreven en die mij elke keer met een super goed gevoel naar huis laten gaan. Dus Keet (onze rhodesian ridgeback) en ik hebben al weer zin in de vervolgcursus.
Wij hebben puppycursus en samenwerken gedaan en gaan zeker nog vervolg doen. We hebben heel veel geleerd in de lessen en het is ook superfijn dat bij een vraag meteen gereageerd word op whatsapp zodat je niet hoeft te wachten tot de volgende les. Ook vinden wij het heel fijn dat de groepjes klein zijn waardoor er veel aandacht voor jou en je hond is.
Merseloseweg 19
5825 HB Overloon