Je kunt ze altijd vragen stellen
Jolande weet haar ervaring met het trainen van honden op een leuke manier over te brengen. Ze heeft mij en mijn 6,5 jarige mix heel erg geholpen, vooral mij met het leren kijken naar wat je hond jouw verteld. En onze pitbull pup was zonder vragen welkom op de school, wat erg fijn was. We hebben veel geleerd over het gedrag van een pup, het opvoeden van twee honden tegelijk, hondentaal en het leren samenwerken met onze honden. Jammer van het slechte weer, maar ja, dat krijg je in de herfst.
Heel erg positief, veel kennis vh gedrag vd hond
Wij hebben met veel plezier aan Leren Samenwerken meegedaan. Ik vind dat Jolande heel fijn les geeft, enthousiast is en veel kennis en kunde uitstraalt. Erg prettig!
we kregen op dierendag een bot mee, we leerden op een leuke manier met baknijd om te gaan
Prima. Als zeer positief ervaren. We werden er blij van.
Plezierige, vakkundige en betrokken manier van lesgeven met veel persoonlijke aandacht voor mens en hond! We hebben erg veel geleerd!
Wij hebben na een wat stroeve start door onze te hoog gestelde verwachtingen, een heerlijke trainingstijd gehad. Veel geleerd (zelf!) en onze teckel Denzel gelukkig ook! Dit was vooral te danken aan onze trainster Jolande Segers. De interventie door Jolande in de vorm van een extra privéles uur en een telefonische coaching hebben ons op het juiste pad gebracht om de cursus weer met veel plezier te volgen. Haar kennis maar vooral haar voortdurende enthousiasme en adequate aanwijzingen hebben er voor gezorgd dat Denzel ondanks zijn teckel eigenschappen met goed gevolg de basiscursus heeft afgelegd.
Hele fijne manier om je hond te trainen. Mooi veld en fijne instructeurs.
Persoonlijke aandacht tijdens de groepslessen. Kunt altijd terecht met al je vragen.
We hebben veel geleerd. De manier van aanleren en het geven van tips was top. Graag gaan wij verder met de volgende cursussen. Als ik ook maar een beetje de passie en het enthousiasme van mijn begeleiders mag overnemen zou dat top zijn.
Goede aandacht voor hond en ook voor mens
We waren al vele jaren bekend met Martin Gaus en zijn hondenscholen en prefereren hun positieve gedachtengang. Met onze vorige hond Sammy waren we bij Martijn Gaus in Eindhoven geweest. Nu met Ollie kwamen we terecht in Overloon bij Jolande. Het is wederom een hele fijne ervaring. Rustige, deskundige begeleiding in een mooie rustige omgeving (aan bos). Zowel voor de hond als de baas is het een leerzaam avondje uit. Zoals we er nu in staan gaan we met Ollie nog heel wat cursussen volgen. In Overloon natuurlijk ;)
Het duurde even voor ik besloot zo ver van huis te gaan voor een cursus met de hond (bij ons om de hoek zit ook een hondenschool). Ik ga nu vervolg 3 doen en heb nog geen moment spijt gehad dat we bij Jolande terecht zijn gekomen. Zij probeert echt mens en hond op elkaar af te stemmen.
Cursus als zeer prettig en leerzaam ervaren. Het was intensief, met drie sessies per week, maar we gingen er graag naar toe. Jolande wist altijd wel met goede raad te komen in geval van problemen met de hond. Gaf tijdens de lessen duidelijke en goede instructies en adviezen.
Balou en ik hebben de lessen als zeer prettig en leerzaam ervaren. Jolande geeft duidelijk uitleg bij elke oefening en er is voldoende tijd voor vragen of opmerkingen.door het werken met de clicker boek je snel resultaat .balou en ik hebben samen veel geleerd en gaan zeker verder met de vervolgcursus 1 ! Jolande thanks 👍
Martin Gaus Hondenschool Boxmeer-Venray zou ik aan iedere hondenbezitter aanraden. De trainster Jolande Segers geeft op een heel ontspannen en positieve manier les. Ze heeft respect voor mens en dier. Je kunt merken dat dit echt haar passie is. Ze is heel betrokken en geeft goede adviezen en tips. Het was niet alleen een training voor mijn hond Luna, maar ook voor mij. Mijn belangrijkste les was: rustig blijven (in de zin van: niet gaan stressen), omdat Luna een nogal onrustige aard heeft. Ik ben dus heel blij dat ik deze cursus gevolgd en Luna en ik gaan door met de vervolgcursus 1! Nogmaals: heel erg bedankt Jolande!!!
Het gedrag van onze Franse Bulldog is echt veranderd tijdens het volgen van de cursus. We hebben geleerd onze hond beter te begrijpen en de hond begrijpt daarbij ons beter.
Duidelijke instructies en goede feedback waardoor je snel leert en het leuk is om te leren! De boslessen waren n geweldig leuke afwisseling op de normale lessen.
Nooit gedacht dat een puppycursus zo leuk kon zijn en dat de hond en wij als baasjes zoveel zouden leren! Met een glimlach, een positieve instelling en geduld heeft Jolande ons de kneepjes van het samenwerken met onze pup Google geleerd. Vandaag heeft Google haar 1e diploma gehaald: trotse baasjes, blije hond! Dank je wel Jolande en Monique voor jullie enthousiasme en wij kijken uit naar de vervolgcursus 1!
Het feit dat er op een positieve manier getraind wordt is niet alleen goed voor de hond maar ook voor de baas! Hele fijne manier van trainen dus, en als het allemaal even niet lukt dan neemt Jolande graag de moeite om een les privé in te plannen! Wij raden deze hondenschool dus zeker aan!
Jolanda deed veel meer voor ons als ze eigenlijk hoefde. Ze keek alleen wat goed was voor baas en hond. Super! Heb er veel handvaten gekregen om mijn hond goed op te voeden.
Ik vind dat Jolanda ontzettend veel kennis heeft. Ze weet erg goed met de honden maar ook met de baasjes om te gaan. Ze is enthousiast en heel goed in haar werk.
We hebben steeds duidelijke uitleg/instructie mogen ontvangen van Jolande en tijdens de puppycursus ook van Monique. Er was altijd tijd voor vragen, dit vonden wij erg prettig. Wij zijn steeds met plezier samen met onze Flynn naar de trainingen gegaan.
Merseloseweg 19
5825 HB Overloon