Ben erg tevreden over plaatsing en kwaliteit kozijn. Ook hoe wij daar geholpen zijn.
Personeel is vriendelijk en de kennis is goed, afspraken die gemaakt worden vinden ook plaats, personeel plaatsing is vriendelijk en werkt netjes.
Kozijnen zijn vakkundig en snel geplaatst. Men werkt toe naar een eindresultaat tot volle tevredenheid van de klant.
Uitermate correct, secuur in het werk.
zeer positieve ervaring ontvangst was zeer goed ondanks dat de winkel gesloten was werd de deur geopend en waren wij welkom om binnen te treden en werd er ruim tot zeer ruim informatie verstrekt over de kunststof materialen waar wij oog voor hadden. en de levering was perfect op afspraak, en de installatie was ook in een woord geweldig als je iets wou weten hoe en of wat legden zij dat ook goed uit. De klant is bij hun echt de Koning.
Zeer goede service
Alles is in overleg mogelijk. Niets is te gek. Er word met een deskundige blik naar elke opdracht gekeken. personeel is vriendelijk en behulpzaam.
De uitleg over de kozijnen was zeer duidelijk en de vertegenwoordiger wist op alle vragen een bevredigend antwoord te geven. De kozijnen zijn zeer keurig geplaatst. Er is zelfs een keurmeester geweest van VKG keurmerk om te kijken of alles netjes is geplaatst. Dit was natuurlijk het geval. Als er nog eens kozijnen vervangen moeten worden dan zal ik dit waarschijnlijk door dit bedrijf laten uitvoeren.
Alles is naar wens verlopen
Kwaliteit van het product Meedenken met de mogelijkheden en onmogelijkheden van het product
Geen grootse verhalen, maar open en eerlijk over prijs en kwaliteit. Geen addertjes achteraf. Vakkundig personeel en soepel verlopen plaatsing van dakkapel
Zeer gedreven, aardige mensen , die hun afspraken nakomen, Zelfs op een aanvulling van onze kant werd zeer snel gereageerd, Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!
Erg tevreden over het uitgevoerde werk en de tussentijdse communicatie.
de jongens gaan snel en netjes te werk
Alles liep als afgesproken
Duidelijke manier van communiceren en de goede wijze van opleveren.
Wij zijn zeer tevreden over ons dakkapel en de plaatsing daarvan. Het personeel stond paraat toen, door eigen toedoen, lekkage was onstaan. Dit waarderen we ten zeerste. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces. We hebben eerlijke en kritische informatie gekregen waar we iets mee konden. Wij raden select windows aan bij familie en vrienden.
Snelle en harde werkers , en gaan door tot het wind en water dicht is.
Goede duidelijke voorlichting, betrouwbare indruk, duidelijk, open manier van communiceren en makkelijk bereikbaar, toegankelijk.