Na bestellen heel snel en goed geplaatste kozijnen en deuren, ik ben hier zeer tevreden mee.
Voor de vierde keer een nieuw kozijn besteld en gekregen via de vakkundige installatie van de mannen van Kozijn&Zo. Aardige jongens die van wanten weten. Ook onze bovenste verdieping is aan de buitenkant voorzien van nieuw trespa. Prachtig geworden en klaar voor weer 25 jaar
Erg tevreden netjes gewerkt
Ik ben echt ontzettend blij met de service en klantvriendelijkheid van Kozijn & Zo, ze leveren top producten en werkelijk iedereen die bij dit bedrijf werkt is oprecht super aardig. Wij zijn netjes geholpen en hebben alle kozijnen in ons huis laten vervangen door kunststof en HR++ glas, perfect opgeleverd door ook echt super aardige vakmannen die écht weten wat ze doen en ook dat stapje extra voor je zetten. In het kort een geweldige ervaring en als ik weer iets nodig heb kom ik hier zeker weten terug. Ik raad het iedereen aan om hier eens te gaan praten! :)
Goed gekwalifiseerd en aardig personeel
We hebben door Kozijn & Zo in de hele woning zwarte kunststofkozijnen en rolluiken laten plaatsen. Alleen maar lof...vanaf de 1e ontvangst in de showroom door Michel, het plaatsen door Patrick en Alex en de nazorg door Margreet en Kees. We zijn super tevreden met het eindresultaat.
Bij het eerste bezoek al heel goed te woord gestaan en met de nodige informatie naar huis, gevolgd door een duidelijke 1e offerte. Deze nog wat bijgesteld aan de hand van de informatie en onze wensen. De montage verliep geheel naar wens, netjes en vlot. Het eindresultaat mag er zijn. We zijn dik tevreden.
Zijn op een zeer vriendelijke wijze in het kantoor van Kozijn & Zo ontvangen en hebben de mogelijke materialen bekeken en mogelijkheden besproken voor ons nieuwe kozijn met achterdeur. Na het prettige gesprek overgegaan tot bestellen. Alles is duidelijk uitgelegd en datum geprikt voor meten en plaatsen. Alles is volgens afspraak nagekomen, monteurs bij het plaatsen zeer vriendelijk en werken hard door. Ziet er goed uit het kozijn en deur.
9 jaar geleden de voorkant van het huis bij hen laten doen.(ziet er nog steeds als nieuw uit) Nu was de andere kant aan de beurt. In de “nieuwe”showroom wederom goed geholpen. Direct afspraak kunnen maken voor de montage. De levertijd viel mee (3 maanden) Ook dit montageteam heeft weer fantastisch werk geleverd alles verliep rustig en in goed overleg. Elke dag alles keurig achtergelaten en bij de oplevering alles netjes nagelopen en opgeruimd
Goed personeel. Hard gewerkt. Goede uitleg.
We kregen een goede prijs voor een kunststof schuifpui en raam kozijn. Het geleverd product ziet er mooi uit. Het werd op tijd geleverd. De aflevering qua schoonmaak had écht beter gekund.
Het hele traject van bezoek showroom tot en met het plaatsen van de pui netjes en vakkundig geholpen. Monteurs waren vriendelijk en hebben netjes en vakkundig werk geleverd. Top mannen !!
In de hele periode dat alle kozijnen zijn vervangen hebben ze allemaal erg netjes gewerkt.Vriendelijke mensen die hun vak goed verstaan.Voor mij een hoge waardering voor de hele uitvoering.
Aardige vakmensen die weten wat ze doen
in 3 dagen werd mijn voorpui vervangen door Kozijn&Zo. Heel netjes gewerkt en ook een kleine schade werd fluks vervangen. Eea is keurig opgeleverd. complimenten!
Geweldige mooie en praktische kozijnen gelijk met horren geleverd Montageteam ( ALI en Mohammed ) vriendelijke keurig werkend team dat goed meedenkt en duidelijk communiceert en oog heeft voor detail. Mogen bij mij zo weer aan het werk
Nog eerder begonnen dan was afgesproken. 2 werknemers die zeer zeker op elkaar ingespeeld waren. Gaven tussen hun werk door informatie en zo blijf je op de hoogte. Zowel, in dit geval namen ze de oude troep allemaal mee. Een team wat doorwerkt dat al een goed gevoel bij de klant geeft. Resultaat, mooi werk afgeleverd en alles aangeveegd en schoongemaakt wat nodig was. Niets was te veel.....! Deze 2 werknemers kan je mee door......1 deur. P.s. Maar ook de werkneemster/balie krijgt een hoog cijfer, hoe zij de informatie aan wij als klant vertelde overdroeg. Ze weet overal van en zeer attent. Ook zij had veel kennis van het product. Voor de dames dan ook, niets dan lof.
Vanaf aankomst t/m de plaatsing is hier heel duidelijk sprake van teamwerk. Beide professionals zijn goed op elkaar ingewerkt en vergeten zeker de klantbelangen niet. Dit geeft je een gerust gevoel in het resultaat.
Alles top gemonteerd door een ervaren team
Een bedrijf waar afspraak nog steeds afspraak is. Monteurs werken keurig netjes en ruimen de boel netjes op. Ook de afwerking laat niets te wensen over als je niet beter weet dan zijn de kozijnen er bij de bouw ingezet zo netjes sluit alles aan op de bestaande bouw.
Buiten deur besteld, en geleverd en perfect afgehangen. Vriendelijke mensen lust wel koffie maar doen werk perfect. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader, is niet de goedkoopste maar daar is de kwaliteit ook naar.
Prima service en mooi materiaal, zeker aan te bevelen!
Prima materiaal. Vriendelijk en deskundig personeel.
Mooie showroom en zeer goed geholpen. Goede communicatie en de monteurs hebben goed werk geleverd, wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen en screens!!
Het hele proces, van afspraak in de showroom en gedetailleerde offerte tot de montage is perfect verlopen. De tussentijdse communicatie verliep ook prima. Zeer tevreden over de kwaliteit van de deuren en kozijnen. Heb gekozen voor Screenline zonwering in de kozijnen zelf. Duurder, maar wel een zeer strakke oplossing ;) De levertijd bedroeg ongeveer acht maanden, maar wellicht was de Screenline zonwering daar debet aan. Ik kan me voorstellen dat het inderdaad langer duurt om zoiets te fabriceren. De monteurs waren vriendelijk en correct, en hebben zeer hard gewerkt. In 3.5 dag waren ze klaar met zowel de voor- als de achterzijde. Alles perfect gemonteerd zonder beschadigingen.
Hoefsmidstraat 46 B
3194AA Hoogvliet rotterdam
Kozijn & Zo is de specialist in kunststof, aluminium en houten gevelelementen met een enorme keuze uit een veelzijdig leveringsprogramma, dat bestaat uit ramen, deuren, serres, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren, veranda's, vouwsystemen, balkonbeglazing en gevelbekleding. Onze producten worden geproduceerd in een uiterst moderne fabriek, waar met grote precisie elk product voor u op maat wordt gemaakt. De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en speciaal hiervoor opgeleide eigen monteurs. Zij garanderen een snelle, schone en perfecte montage. Kopen bij Kozijn & Zo is veilig en betrouwbaar.