Goed geolied bedrijf. Montageploeg die op fantastische wijze meedenken en op elkaar zijn ingespeeld. Werken zeer netjes en zijn spontaan. Mensen die plezier in hun werk hebben en niets teveel is. Ik kan deze firma iedereen aanraden.
Alles was naar wens🥇
Bijzonder plezierig gesprek gehad en werd geluisterd naar en aan onze wensen voldaan. Nameten thuis keurig op afspraak /tijd en alles nog eens nauwlettend besproken en door gelopen. Dag van plaatsing perfect op tijd ,vriendelijk ,beleefd en behulpzaam,aan alles was te merken dat Kozijn en Zo uitsluitend met vakmensen werkt. Kortom een tevreden klant en ik kan Kozijn en Zo dan ook van harte aanbevelen.
Een aantal jaren geleden een dakkapel laten plaatsen en naar aanleiding van die tevredenheid vorig jaar volledige zonwering binnen laten plaatsen en dit jaar onze derde bestelling een schuifpui met tekstra hor. Alles fantastisch geleverd en heel erg tevreden met al deze aanschaf.
Gewoon in 1 woord : geweldig, van begin tot eind duidelijke communicatie en afhandeling.
Goede voorlichting en zeer goede nazorg.8
Vriendelijke dame in de showroom die duidelijke uitleg geeft en meteen via computer modellen laatzien en mogelijkheden. Bij plaatsen snel en vakkundig en schoon opgeleverd en oude kozijn meegenomen.
Mooie showroom met een deskundige verkoper. Verkoper denkt mee wat er mogelijk is. Ervaren monteurs die vakkundig en snel de montage verzorgen. De uitstaande punten worden goed opgelost.
betrouwbaar, kwaliteit, aangenaam personeel, service
Ga het zelf uitproberen. Die 1 voor de prijs is mijn standaard antwoord ik vind n.l. alles overal te duur🤣🤣🤣
Fijn bedrijf , fijne mensen
Wij hebben de plaatsing & de communicatie als positief ervaren. Zijn alleen nog in afwachting van een strip die geplaatst moet worden onder de rolluiken.
Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer positief is de afwerking van de kozijnen. Dit is grandioos waardoor ik ook mijn andere kozijnen door kozijn en zo zal laten plaatsen.
Twee personeelsleden die het werk hebben uitgevoerd waren zeer correct en hebben netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten. De jonge man verdient een extra pluim want op jonge leeftijd weet hij al heel goed hoe je met klanten om moet gaan en levert keurig werk; die jongen gaat nog ver komen. Het is fijn wanneer het werk wordt uitgevoerd door twee van dit soort fijne mensen: kom er tegenwoordig nog maar eens om. Ik hoop dat ze dit beseffen bij Kozijn & Zo en dit soort mensen goed belonen; zij zijn het visitekaartje van het bedrijf. Over de nazorg en garantie kan ik nog niets zeggen natuurlijk zo kort na de oplevering.
Super geholpen en geadviseerd voor het maken van de juiste keuze voor onze kozijnen. Supernette showroon met vriendelijk personeel. Het team wat de kozijnen heeft geplaatst was ook zeer netjes, toegankelijk en kundig. Een echte aanrader!
Kozijn & Zo is zeker niet de goedkoopste maar in mijn optiek ook niet vreselijk duur. (dat is toch meestal het eerste waar iedereen naar kijkt.) Maar als je kijkt naar de prijs kwaliteit ... kan ik maar 1 ding zeggen! Geweldig. Voor traject: prima geïnformeerd, duidelijk uitleg en duidelijk verhaal. Geen mooie beloftes maar gewoon een nette degelijke uitleg. Werkzaamheden: Door de hoeveelheid aan werkzaamheden hadden we 6 dagen 2 man over de vloer. Deze werkte netjes en leveren een super kwaliteit af. Kleine dingetjes hoefde ik niet aan te wijzen, maar die werden uit hun zelf geregeld. Als van buiten en van binnen netjes afgewerkt. Communicatie tussendoor verliep prima net als het opleveren. Al met al zijn wij mmer dan tevreden en raden wij Kozijn & Zo zeker aan. Nu 3 maanden verder nog steeds een hoop positieve reacties van mensen in de buurt/ familie. (en die zien het voor de 2e / 3e of zelfs 4e keer.
De iets hogere prijs dan die van de concurenten was zichtbaar bij de uitvoering. Men lette op details!
komt afspraken na, komt op tijd, personeel pos.ingesteld. laat het schoon en opgeruimd achter.
kozijnen zijn netjes geplaatst. het duo wat het bij ons heeft gedaan was supervriendelijk, heel erg vakkundig en gaf ons een supergevoel. mensen in de showroom zijn ook zeer vakbekwaam en heel erg klantgericht bezig
Van bezoek aan showroom tot aan plaatsen is allemaal zeer netjes en vriendelijk verlopen. Tijdens het plaatsen wordt er zeer netjes gewerkt en strak af gewerkt. Wij zijn overtuigd dat uiteindelijk het hele huis door jullie gedaan moet worden.
Hele snelle service goede afspraken
Snelheid van het werk en de onderlinge samenwerking.
De kozijnen zijn op de afgesproken datum geplaatst door vaklui! Heel netjes gewerkt. Kozijn & zo kan ik iedereen aanraden.
Zeer vakkundig geplaatst
Hoefsmidstraat 46 B
3194AA Hoogvliet rotterdam
Kozijn & Zo is de specialist in kunststof, aluminium en houten gevelelementen met een enorme keuze uit een veelzijdig leveringsprogramma, dat bestaat uit ramen, deuren, serres, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren, veranda's, vouwsystemen, balkonbeglazing en gevelbekleding. Onze producten worden geproduceerd in een uiterst moderne fabriek, waar met grote precisie elk product voor u op maat wordt gemaakt. De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en speciaal hiervoor opgeleide eigen monteurs. Zij garanderen een snelle, schone en perfecte montage. Kopen bij Kozijn & Zo is veilig en betrouwbaar.