Goede contacten en medewerkers hebben keurig gewerkt en afgeleverd.
Netjes werkende monteurs, ruimen de rotzooi op aan het eind van de dag. Goed overleg en flexibel over de mogelijkheden van de afwerking binnen. Geen beschadigingen (binnen) afwerkingen. Eventuele nazorg wordt in goed overleg uitgevoerd.
alleen positief
Vakkundig personeel.
Vakbekwaam personeel , geeft duidelijk uitleg over de te volgen stappen voor het plaatsen van het kozijn en de deur. Werkt zeer degelijk. Ruimen alles goed op.
Zeer duidelijk en vriendelijk personeel
Alles is netjes gedaan ben tevreden
Kozijnen zijn keurig geplaatst
Goede informatie ontvangen in showroom. Deskundige verkoper. Plaatsing kunststof kozijn volgens afspraak. Kom hier zeker terug.
De monteurs gaan zeer netje te werk,na het plaatsen van kozijnen laten ze alles netjes en schoon achter.
Goed eerste gesprek, gevolgd door snelle offerte. Wijziging in kleur snel en zonder problemen aangepast. Net personeel die na de arbeid huis en tuin netjes achterlieten en de uitspraak "u hoeft na ons vertrek alleen nog maar de ramen te zemen" waarheid maakten
Persoonlijke aandacht, vakkundig advies
Prima plaatsing en nette vaklui die hun vak verstaan .
De gehele buitenkant van het huis laten vervangen. Kozijnen, Keralit gevelbekleding, schuifpui, voordeur, rolluiken en zonnescherm. Goede voorlichting en meedenken voor de beste oplossing. Rustig en ongedwongen overleg over prijs. Betrouwbaar en komt afspraken na. Een hele prettige ervaring.
Te smalle achterdeur,als een in de toekomst in een rolstoel komt tezitten kan je niet in je eigen tuin komen.
Ondanks dat er wat onvoorziene ongemakken waren is alles keurig opgelost , personeel was ook top en vriendelijk.
werd keurig gewerkt, en alles opgeruimd. Showroom nooit geweest dus geen beoordeling
Hoefsmidstraat 46 B
3194AA Hoogvliet rotterdam
Kozijn & Zo is de specialist in kunststof, aluminium en houten gevelelementen met een enorme keuze uit een veelzijdig leveringsprogramma, dat bestaat uit ramen, deuren, serres, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren, veranda's, vouwsystemen, balkonbeglazing en gevelbekleding. Onze producten worden geproduceerd in een uiterst moderne fabriek, waar met grote precisie elk product voor u op maat wordt gemaakt. De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en speciaal hiervoor opgeleide eigen monteurs. Zij garanderen een snelle, schone en perfecte montage. Kopen bij Kozijn & Zo is veilig en betrouwbaar.